Προς το περιεχόμενο

Τί ανεμηστήρα για socket 478;

caveneo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήρθε το καλοκαιράκι, μπάνια και έτσι, αλλά ο υπολογιστής ενός γνωστού μου δεν μπορεί να πάει για μπάνιο και πρέπει να τον ψύξουμε εμείς με κάποιο τρόπο.

Το φιλαράκι πήρε έτοιμο υπολογιστή από ένα πολυκατάστημα και τώρα το φυσάει και δεν κρυώνει. Ένα θα πω. Έχει Pentium 4 3,2Ghz και του βάλαν ένα κουτί χωρίς ανεμιστήρες μέσα. Μόνο τη μανίσια της CPU και του τροφοδοτικού.

1600? παρακαλώ πριν κανα 2 χρόνια πρέπει να το πηρε.

Τέλος πάντων. Έχει την μητρική DFI PS83-BC/BL, ποιον ανεμιστήρα προτείνεται να του βάλω για να μην έχει πρόβλημα.

Λάβετευπόψη σας ότι idle βγάζει 60 με 65 βαθμούς με τη ψύκτρα που έχει. Όταν κάνει κωδικοποίηση και άλλα βαριά χτυπάει 85, που να σφίξουν και οι ζέστες. Ζήτησε τη βοήθεια μου και παλιότερα και του πήρα μια Zalman οι οποία τελικά δεν έκανε για τη δική του τη μητρική.

Για δώστε μου τα φώτα σας!!

Μια ικανοποιητική ροή αέρα πόσο πρέπει να είναι;

• Moderators
Δημοσ.

Kατ αρχας, πρεπει να εξασφαλιζεται ροη αερα μεσα στο κουτι.

Και την καλυτερη ψυκτρα να παρεις, εαν δεν εχει εναν ανεμιστηρα τουλαχιστον πισω να βγαζει τη ζεστη θα εχει τα ιδια αποτελεσματα...

(προτεινεται να εχει και αλλον εναν ανεμιστηρα να βαζει απο εμπρος αερα στο κουτι.)

Δημοσ.

Α ρε Herochi αθανατα! Εγω περασα αυτο το κουτι και μια Zalman παλι απο το e-shop. Για την εγκατασταση σε socket 478 εχει ανταπτορες μεσα που ειναι πολυ ευκολο να τους περασεις. Επισης ειναι και αθορυβη...

Να και το λινκ: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.912202

Δημοσ.

Είχε μέσα αντάπτορες και η zalman που είχα πάρει εγώ αλλά η μητρική δεν ήταν συμβατή με ένα πρότυπο της Intel (είχε τους πυκνωτές πολύ κοντά στο socket) και ενοχλούσαν τη ψύκτρα, δεν καθόταν καλά- μάλλον δεν μπορούσε να κάτσει καθόλου.

Δημοσ.

Κατ'αρχην θα προτεινα αλλαγη ψυκτρας. Με ενα απο τα τερατα που κυκλοφορουν για 478 μπορει να δει και μεχρι 35 βαθμους κατω απο αυτα που γραφεις. Οσο για ανεμιστηρες, σιγουρα εναν 120 μπροστα για να μην πω και δευτερο και τουλαχιστον ενα πισω, υπαρχει και του τροφοδοτικου που δεν μπορω να πω βοηθαει, αναλογα και τι εχει βεβαια. Τωρα για ανεμιστηρες καλα ειναι τα φωτακια αλλα για σχεση ροη αερα/θορυβο εγω σωθηκα με αυτα

http://www.noctua.at/main.php?show=produkte&lng=en

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...