Προς το περιεχόμενο

Ήρθαν νέες κάρτες agp

dimosx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πράγματι... Τι ξέρουμε σε σχέση με 1950 pro??? Καλύτερες ή χειρότερες?? Πάντως όσον αφορά τις 1950 ΧΤ έχω διαβάσει ότι κάνει πολύ θόρυβο το cooler και είναι ενεργοβόρες σε σχέση με τις 7950GT που είναι πολύ καλύτερες... Γιατί όχι λοιπόν???

Δημοσ.

H 7900gs υπαρχει ουσιαστικα αρκετο καιρο σαν 7800gs golden edition και ειναι αναμεσα σε περιπου στα επιπεδα 1950Gt.Βεβαια κλοκαρει καλυτερα οποτε μπορει να ξεπερασει ακομα και 1950pro.

Epishw eχω την εντυπωση πως η 1950xt ειναι αρκετα καλυτερη απο 7950gt.

Δημοσ.

Παρολο που ηρθαν δεν λενε κατι σε σχεση με τις τιμες τους.... Εδω το 1950προ που εχει γυρω στα 170 περναει 7900GT (αυτο φοραει και η 7800GS golden sample ++ - θα το βρειτε κανα 300αρι Ευρο)) και 7900gs για πλακα... Επισης το 1950ΧΤ περναει απο λιγο εως αρκετα το 7950GT.... Οποτε και που βγηκαν δεν εγινε και κατι...

Αυτο το 1950προ καλυπτει μεγαλο ευρος, ξεκιναει απο την κατηγορια της 7900gs την περναει, φτανει την 7900GT και την περναει και αυτη σε πολυ ειδικες πςριπτωσεις

Δημοσ.

Κάπου είχα διαβάσει ότι οι 7950GT μπορούν να ξεπεράσουν τις 1950XT με overclocking... Για αυτό το είπα... Έτσι και αλλιώς νομίζω ότι σε λίγο καιρό πλέον το AGP δε θα έχει καθόλου ψωμί...

οπότε δεν έγινε και τπτ

Δημοσ.
Κάπου είχα διαβάσει ότι οι 7950GT μπορούν να ξεπεράσουν τις 1950XT με overclocking... Για αυτό το είπα... Έτσι και αλλιώς νομίζω ότι σε λίγο καιρό πλέον το AGP δε θα έχει καθόλου ψωμί...

οπότε δεν έγινε και τπτ

Nαι,δεν εγινε...?

Δημοσ.

Το βασικό είναι όμως ότι δεν έχουν τις ίδιες παιτήσεις σε ρεύμα όπως αυτές τις ΑΤΙ, οπότε γλυτώνουμε φράγκα από νέο τροφοδοτικό

Δημοσ.

Kaneis den prokeitai na xtisei ena neo systima se agp....

Min ksexname omos, oti yparxei enas apistefta megalos arithmos xriston pou -gia pollous kai diaforous logous- tha kratisoun to pc tous /den tha ftiaxoun ena neo systima :(

Gia olous aftous, pou endexomenos malista i torini tous agp na kineitai se epipeda 5200 - 9600, to gegonos oti vgainoun nees kai malista dynates agp, einai a-brand-new-world!

Isos i proti fora pou tha doun pragmatika ton gaming kosmo px me mia 1950Pro :-D

Δημοσ.

συμφωνώ με Delirium. Εγώ το καλοκαιράκι με το που τελειώσουν οι εξετάσεις θα πάρω μία 1950pro να βρω την υγειά μου. Βαρέθηκα την 9200SE... Oύτε σε 800x600 δε παίζω πια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...