Προς το περιεχόμενο

Υπερβολές εταιριών internet cafe: μερος 2

mpapakostas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

«Ζήλεψα τη διαμαρτυρία του κ. Δημητρόπουλου και αυθαίρετα του παίρνω την σκυτάλη. Φαίνεται πως στον κλάδο μας τα πράγματα έχουν ξεφύγει και κάποιοι θεωρούν τον εαυτό τους αυτοκράτορα.

Ο λόγος για τη συνέντευξη του Συμβούλου των eglobal σε αθηναϊκή εφημερίδα. Ακόμη μια φορά η υπερβολή συναντά τον μύθο. Και στην Ελλάδα ο καθένας ζει τον δικό του ΜΥΘΟ. Και εντάξει ο καθένας έχει τη δική του σεβαστή ιστορία. Άλλος ξεκίνησε από καθαριστής, άλλος με χρήματα του πατέρα του, άλλος με πιο συμβατικές δουλειές και άλλος με ρίσκο το κεφάλι του.

Όλοι κάπου φτάνουν, όλοι κάτι έχουν να πουν και λίγο ως πολύ θεωρούν τον εαυτό τους επιτυχημένο, σύμφωνα με τα δικά τους μέτρα και σταθμά.

Όμως από τη συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στο Θέμα, θα κρατήσω 2 εκπληκτικά σημεία: Το πρώτο ότι έφτασε εκεί που δεν έφτασε ο κ. Χατζηιωάννου και το δεύτερο ότι τα στοιχεία της εταιρίας του θα τα ζήλευε και το ….google!!!

Σας παρακαλώ κύριοι, πως βγάζετε στο χαρτί τόσα θέματα…αβασάνιστα»;

--------

Επειδή δεν θέλω να καταχραστώ τον χώρο του Insomnia.gr έβαλα μια μικρή εισαγωγή εδώ. Όλο το άρθρο θα το βρείτε σε site που αφορά τον κλάδο (netcafe.gr).

Γράφω αυτό το άρθρο, χωρίς υστεροβουλία για πρόσωπα. Απλά σαν επενδυτής στον χώρο των Internet cafe με νοιάζει γιατί ανήκω κι εγώ σε αυτόν τον χώρο, σαν μικρός ανεξάρτητος.

Από την εμπειρία και τις γνώσεις που απέκτησα, 3 χρόνια τώρα, θέλω να ενημερώσω όποιον θέλει να ασχοληθεί –να το ψάξει καλά. Υπάρχουν πολλές εταιρίες που λένε διάφορα και πρέπει εμείς σαν επενδυτές να προστατευτούμε.

Τονίζω ότι δεν γενικεύω και δεν βάζω όλους στο ίδιο τσουβάλι. Αλλά επειδή πείσμωσα με διαφορα που γράφονται τόσο καιρό, όποια αλυσίδα γράφει υπερβολές που πιθανόν να παραπλανούν τους επενδυτές ή όσους θέλουν να επενδύσουν, θα λέω τη γνώμη μου όπου μπορώ και όπου μπορούν να με φιλοξενήσουν.

Μήπως και φιλοτιμηθούν και βάλουν ένα κώδικα δεοντολογίας σε αυτά που λένε.

Υπάρχει και κάποιος άλλος συνάδερφος, που έγραψε για μια αλυσίδα και τις υπερβολές της. Ορμώμενος από αυτόν, ασχολήθηκα και εγώ με το θέμα και θέλω να συγχαρώ τον κ. Δημητρόπουλο που είπε επώνυμα την γνώμη του για κάποια δελτία τύπου μιας αλυσίδας του χώρου.

Είμαστε κι εμείς ιδιοκτήτες Internet cafe αλλά δεν μπορεί κάποιοι να γράφουν και να λένε ότι θέλουν στις εφημερίδες και τις βιτρίνες τους.

Δεν θα απαντήσω κάτω από αυτό το μήνυμα, διότι δεν θέλω να ξεφύγω και να θίξω και το Insomnia που με φιλοξενεί. Απλά θέλησα ένα βήμα να δημοσιοποιήσω μια άλλη άποψη, μην έχοντας τα λεφτά να πληρώνω καταχωρήσεις σε εφημερίδες.

Ευχαριστώ το Insomnia για τη φιλοξενία.

Με τιμή

Μ. Παπακώστας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...