Προς το περιεχόμενο

P5b-deluxe wifi.Front panel audio connector.HD AUDIO /AC 97/AZALIAθα ήθελα 1 simvouli

Biron

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σας

θα ήθελα να σas ρωτήσω για ένα "μικροσκαλοματακι" που έχω φαΐ με την μητρική μου

βασικά έχω την p5b deluxe wifi και το case "κοολεμαστερ" centurion 5

Λοιπόν έχω μοντάρει την μητρική μονος μου με προσοχή και όλα τα "λεδακια" είναι ok .

έχω μια απορία με ένα καλώδιο του case το οποιο καλώδιο έχει βύσμα HD AUDIO συνεχίζει

σε 2 βύσμα το ίδιο καλώδιο που ονομάζεται AC 97 και συνεχίζει με τελευταία "βισματακια"

"λεδακια" Azalia

Το καλώδιο αυτό πρέπει να συνδεθεί στο FRONT PANEL AUDIO CONNECTOR.

Έχω βρει το σημείο στην κάρτα μου που είναι δηλαδή κοίταξα στο manual και βρήκα την υποδοχή

P5B Deluxe Analog front panel connector.

Δεν ξέρω πιο από τα 3 βύσματα του καλωδίου θα ήταν καλύτερα να συνδέσω στην μητρική.

εάν δεν είμαι αρκετά ξεκάθαρος πες μου τι πληροφορίες χρειάζεται να σas δώσω

2.εάν ξέρετε το optional fun τις p5b deluxe wifi έχει ένα αυτοκόλλητο που λέει ότι

for use in junction with passive cooler or water cooler only.

ok το water cooler το καταλαβαίνω δεν έχω τέτοια ψύξη στο pc αλλα passive τι εννοεί?

δηλαδή εγώ που του έχω την κλασική ψήκτρα στο cpu και 2 ανεμιστηράκια στο case μπορώ να την βάλω η όχι

σας ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Passive εννοεί παθητική ψύξη, δηλ. ψύκτρα χωρίς ανεμιστήρα στον επεξεργαστή. Αν ο fan που βγάζει αέρα από το case σου είναι πολύ κοντά στην ψύκτρα του επεξεργαστή, αν το τοποθετήσεις [έχει οδηγίες μέσα στο σακουλάκι του για το που μπαίνει] μπορεί να χαλάσεις τη ροή του αέρα και/ή να αυξήσεις το θόρυβο.

/sc

Δημοσ.

Biron, επειδή θέλω να πάρω ίδιο κουτί και μητρική θέλω να σε ρωτήσω αν θα χω πρόβλημα να βάλω μεγάλη ψύκτρα π.χ. zalman 7700B :confused:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...