Προς το περιεχόμενο

u.s robotics kai forthnet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.Σήμερα έκανα αίτηση για το πρόγραμμα της forthnet 2play.Μετά απο αρκετά λεπτά κουβέντας η κοπέλα μου ανέφερε απο το τηλ οτι ο δωρεάν εξοπλισμός δεν περιέχει ασύρματο router,μου είπε όμως ότι αν θέλω ασύρματο θα μου φέρουν ενα us robotics το οποίο έξω κάνει 100 ευρώ και επειδή είμαι πελάτης θα μου το αφήσουν 80.Ρώτησα την κοπέλα για ποιό router μου μιλάει και δεν ήξερε λεπτομέρειες.Η ερώτηση μου λοιπόν είναι αν ξέρει κάποιος για ποιό router μου μίλαγε η κοπέλα,αν δηλ έχει πάρει κάποιος με αυτο τον τρόπο το router,η μου πουλάνε παραμύθι και με συμφέρει να το πάρω απο έξω?

ευχαριστώ

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

i kopela ennooouse oti tha sou doso8un ena linksys wag200 giati auto dinoun me 80 euro.usr wireless i forthnet den fernei.an ixes prolavei tin prosfora tou germanou me 48 euro kala tha itan.

Δημοσ.
Παιδιά καλησπέρα.Σήμερα έκανα αίτηση για το πρόγραμμα της forthnet 2play.Μετά απο αρκετά λεπτά κουβέντας η κοπέλα μου ανέφερε απο το τηλ οτι ο δωρεάν εξοπλισμός δεν περιέχει ασύρματο router,μου είπε όμως ότι αν θέλω ασύρματο θα μου φέρουν ενα us robotics το οποίο έξω κάνει 100 ευρώ και επειδή είμαι πελάτης θα μου το αφήσουν 80.Ρώτησα την κοπέλα για ποιό router μου μιλάει και δεν ήξερε λεπτομέρειες.Η ερώτηση μου λοιπόν είναι αν ξέρει κάποιος για ποιό router μου μίλαγε η κοπέλα,αν δηλ έχει πάρει κάποιος με αυτο τον τρόπο το router,η μου πουλάνε παραμύθι και με συμφέρει να το πάρω απο έξω?

ευχαριστώ

Me 80 tha sou steiloun Linksys Wag200 kai oxi us robotics.Dwrean sou stelnoun us robotics 9112 alla oxi asyrmato.

Pantws nomizw oti se symferei na to agoraseis ap eksw.

Δημοσ.

mesmerizing με κατατόπισες πλήρως,και μιας και είσαι ενήμερωμένη είναι αξιόπιστο το συγκεκριμένο router? σε σχέση με το us rob?

Δημοσ.

den ine paramithi akrivos.apla to router einai linksys kai exo exei konta sta 80.apla oti to eshop px to dinei 80 den simenei oti i forthnet kanei to idio.tespa.des poios to exei ftinotera apo skroutz kai tzimpato kai krata spare to usr i poula to.

ego prosopika theoro kalitero to linksys gia ton logo oti exei kai to wireless exei 4 ethernet kai genikos gia polous kai diaforous logous .

Δημοσ.
mesmerizing με κατατόπισες πλήρως,και μιας και είσαι ενήμερωμένη είναι αξιόπιστο το συγκεκριμένο router? σε σχέση με το us rob?

Symfwnw me osa sou egrapse o poulinos

Δημοσ.

παιδία ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια σας.Αρχικά νόμιζα οτι θα με προτρέπατε για το usr,και αυτό γιατί δεν ξέρω καθόλου απο τα linksys.Δηλαδή αν

συγκρίνω το συγκεκριμένο linksys με ενα usr 809108a που κοστίζει γύρω στα 110 ευρώ θα προτίμούσατε πάλι το ίδιο?Συγνώμη αν σας κούρασα αλλα θεωρώ οτι η άποψη σας θα με βοηθήσει να κάνω σωστή επιλογή.

ευχαριστώ

Δημοσ.

den maresei na simfonoun.thelo diafonies edo :PPP

ego tha eperna to linksys anti gia to usr 9108.kai to linksys exo tora.an itan gia liga parapano lefta tha perna kai to zyxel 660hw

Δημοσ.
θα μπορέσω χωρίς πρόβλημα να συνδέσω δύο υπολογιστές ασύρματα στο linksys?

ego autin tin stigmi pou milame dino se 3.

Δημοσ.

έριξα και μια ματιά στο zyxelaki που μου είπες και φάνηκε δύσκολο στην χρήση του.Αν και μικρή η διαφορά στην τιμή τους pouline μάλλον θα προτιμήσω το linksys.

σε ευχαριστώ.

Δημοσ.

Linksys σημαίνει Cisco δηλαδή ο μεγαλύτερος παγκοσμίος κατασκευαστής συναφών ειδών.

Είμαι σίγουρος πως πολλοί συνομιλητές μπορούν να σε πληροφορίσουν καλύτερα απο μένα για την Cisco.

Τέσπα το συγκεκριμἐνο μοντἐλο είναι πολύ καλό ,αξιόπιστο και με εύχρησςτο menu.

Δημοσ.

kai to zyxel einai eukolo stin xrisi.to palkio menou tou itan poli eukoloo san tou linksys.to new einai ligoulaki pio diskolo.exoun allaxei kai to telnet.to linksys den exei telnet .kata ta alla kai ta 2 ta theoro poli eukola sto menou

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...