s_patrik Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Καλησπέρα, έχω ένα laptop της Aopen 2000 στο οποίο έχω βάλει Vista Ultimate. Το site της Aopen δεν έχει drivers για Vista. Έψαξα στο Internet βρήκα drivers και έκανα εγκατάστση όλες τις συσκευές. Το πρόβλημά μου είναι ενώ έχω εγκαταστήσει την WiFi δεν μπορώ να την ενεργοποιήσω. Υπάρχει κάποιος τρόπος έτσι ώστε να την ενεργοποιήσω?????
P@ntso Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δοκίμασε να κατεβάσεις τους drivers για XP και στο Device Manager να κάνεις update drivers στην WiFi.Υπάρχουν περιπτώσεις που οι drivers των XP δουλεύουν μια χαρά σε VISTA
s_patrik Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Το πρόβλημα δεν είναι οι drivers της WIFI αλλά πως να την ενεργοποιήσω...
realestate Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 κανεις δεν γνωριζει????? Τι εννοείς ενεργοποίηση ? σύνδεση στο net μέσω adsl modem ?
s_patrik Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 το laptop εχει ενα hotkey function το οποιο κάνει enable/disable το σημα της wifi. Αυτο το hotkey δεν μου δουλεύει στα Vista. Και ρωτάω αν υπάρχει κάποιος τρόπος που την ενεργοποιήσω....
realestate Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 το laptop εχει ενα hotkey function το οποιο κάνει enable/disable το σημα της wifi. Αυτο το hotkey δεν μου δουλεύει στα Vista. Και ρωτάω αν υπάρχει κάποιος τρόπος που την ενεργοποιήσω.... Εχεις δοκιμάσει : start>connect to>connect to a network>show wireless conection>conect στην σύνδεση σου ?
s_patrik Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 όλα αυτα τα έχω κάνει. το θέμα είναι οταν πατάω το "diagnose why windows cannot find any network" μου εμφανιζει μήνυμα οτι πρεπει να ενεργοποιήσω την wifi.... Ως συσκευή έχει εγκατασταθεί κανονικα.... Ψάχνω τρόπο ή πρόγραμμα που να μου ενεργοποιει την wifi
realestate Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 control panel>mobile pc>adjust commonly used mobility settings>turn wireless on
s_patrik Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 εδω ειναι το θέμα οτι δεν μπορει να μου την ενεργοποιήσει.... γι αυτο ρωτάω μήπως υπαρχει κάποιος άλλος τρόπος ή πρόγραμμα που να μπορει να την ενεργοποιήσει.....
realestate Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Τι εννοείς δεν μπορεί να στην ενεργοποιήσει ?φαντάζομαι τους drivers της intel τους έχεις εγκαταστήσει ?( intel pro wireless 3945abg network connection )
s_patrik Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 δεν ειναι intel η κάρτα μου αλλα atheros 5005g. ναι τους εχω περάσει τους drivers. έχω ψαξει και το google αλλα δεν βρηκα τιποτα. και το wifi μου χρειαζεται...
realestate Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Λυπάμαι φιλαράκο δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο .Αν δεν ενεργοποιείται με την διαδικασία που σου περιέγραψα πιο πάνω δεν ξέρω τι άλλο μπορείς να κάνεις.Με την ethernet μπορείς να συνδεθείς ? έχεις σετάρει τον router μήπως έχει κάποιο πρόβλημα ?
s_patrik Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 οκ. Σ' ευχαριστω πάρα πολυ για το χρόνο και την προσπαθειά σου...
fotis100 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 ego eixa to idio provlima me enan turbo-x laptop kai afto to gelio pragma pou telika xreiazotan itan na patiso to koumpaki energopoiisis tis kartas! einai ena koumpaki me mia kerea zografismeni kai synithos yparxei pano ap to pliktrologio ! elpizo afto na itan to provlima an oxi pare ena tilefon ekei pou to pires kai rwta ego afto tha kana!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.