Προς το περιεχόμενο

Ενεργοποίηση WiFi σε Vista

s_patrik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχω ένα laptop της Aopen 2000 στο οποίο έχω βάλει Vista Ultimate. Το site της Aopen δεν έχει drivers για Vista. Έψαξα στο Internet βρήκα drivers και έκανα εγκατάστση όλες τις συσκευές. Το πρόβλημά μου είναι ενώ έχω εγκαταστήσει την WiFi δεν μπορώ να την ενεργοποιήσω. Υπάρχει κάποιος τρόπος έτσι ώστε να την ενεργοποιήσω?????

Δημοσ.

Δοκίμασε να κατεβάσεις τους drivers για XP και στο Device Manager να κάνεις update drivers στην WiFi.Υπάρχουν περιπτώσεις που οι drivers των XP δουλεύουν μια χαρά σε VISTA

Δημοσ.

το laptop εχει ενα hotkey function το οποιο κάνει enable/disable το σημα της wifi. Αυτο το hotkey δεν μου δουλεύει στα Vista. Και ρωτάω αν υπάρχει κάποιος τρόπος που την ενεργοποιήσω....

Δημοσ.
το laptop εχει ενα hotkey function το οποιο κάνει enable/disable το σημα της wifi. Αυτο το hotkey δεν μου δουλεύει στα Vista. Και ρωτάω αν υπάρχει κάποιος τρόπος που την ενεργοποιήσω....

Εχεις δοκιμάσει : start>connect to>connect to a network>show wireless conection>conect στην σύνδεση σου ?

Δημοσ.

όλα αυτα τα έχω κάνει. το θέμα είναι οταν πατάω το "diagnose why windows cannot find any network" μου εμφανιζει μήνυμα οτι πρεπει να ενεργοποιήσω την wifi....

Ως συσκευή έχει εγκατασταθεί κανονικα....

Ψάχνω τρόπο ή πρόγραμμα που να μου ενεργοποιει την wifi

Δημοσ.

εδω ειναι το θέμα οτι δεν μπορει να μου την ενεργοποιήσει.... γι αυτο ρωτάω μήπως υπαρχει κάποιος άλλος τρόπος ή πρόγραμμα που να μπορει να την ενεργοποιήσει.....

Δημοσ.

Τι εννοείς δεν μπορεί να στην ενεργοποιήσει ?φαντάζομαι τους drivers της intel τους έχεις εγκαταστήσει ?( intel pro wireless 3945abg network connection )

Δημοσ.

δεν ειναι intel η κάρτα μου αλλα atheros 5005g. ναι τους εχω περάσει τους drivers. έχω ψαξει και το google αλλα δεν βρηκα τιποτα. και το wifi μου χρειαζεται...

Δημοσ.

Λυπάμαι φιλαράκο δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο .Αν δεν ενεργοποιείται με την διαδικασία που σου περιέγραψα πιο πάνω δεν ξέρω τι άλλο μπορείς να κάνεις.Με την ethernet μπορείς να συνδεθείς ? έχεις σετάρει τον router μήπως έχει κάποιο πρόβλημα ?

Δημοσ.

ego eixa to idio provlima me enan turbo-x laptop kai afto to gelio pragma pou telika xreiazotan itan na patiso to koumpaki energopoiisis tis kartas! einai ena koumpaki me mia kerea zografismeni kai synithos yparxei pano ap to pliktrologio ! elpizo afto na itan to provlima an oxi pare ena tilefon ekei pou to pires kai rwta ego afto tha kana!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...