Προς το περιεχόμενο

Internet μεσω κινητού με 3,49 ευρώ το μήνα!

savvvas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καληπέρα

Υπάρχει καμιά ρύθμιση για να παίξει το QuickIM;

edit: Μόλις διαπίστωσα ότι δεν παίζει ούτε gmail :(:( μα καλά όλα τα έχουν κόψει;

• Απαντ. 387
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Ερχεται μηνυμα που σε ενημερωνει πως ληγει την επομενη μερα,οποτε και τραβας μια ανανεωση:wink:

Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγώ κάτι. Αυτό στηρίζεται στο GPRS, και αν ναι, το GPRS που έχει κάλυψη; Υπάρχει περίπτωση να έχει κάλυψη κάπου η TIM και να μην έχει GPRS?

Δημοσ.

Μήπως μπορεί να γράψει τις ρυθμίσεις για το P900; H java από που ρυθμίζεται; To Opera mini κάνει 2 δοκιμές να βρεί τα settings και μετά μου βγάζει failed to connect...

Δημοσ.

έχει παρατηρήσει κανείς χρεώσεις τις τελευταίες μέρες; χρησιμοποιώ το κινητό μόνο για το free 500 και για ίντερνετ και πλέον ΓIA κάποιο λόγο η κάρτα μου μειώνεται XΩPIΣ προφανώς να έχει τελειώσει το 500άρικο...

Δημοσ.
έχει παρατηρήσει κανείς χρεώσεις τις τελευταίες μέρες; χρησιμοποιώ το κινητό μόνο για το free 500 και για ίντερνετ και πλέον ΓIA κάποιο λόγο η κάρτα μου μειώνεται XΩPIΣ προφανώς να έχει τελειώσει το 500άρικο...

και εγώ για αυτά τα 2 προγράμματα έχω τη tim αλλά δε με έχει χρεώσει κάτι παραπάνω.

Δημοσ.
Να ρωτήσω και εγώ κάτι. Αυτό στηρίζεται στο GPRS, και αν ναι, το GPRS που έχει κάλυψη;

Υπάρχει περίπτωση να έχει κάλυψη κάπου η TIM και να μην έχει GPRS?

Το GPRS είναι υπηρεσία των δικτύων 2ης γενιάς (GSM) οπότε θα έχεις σχεδόν παντού κάλυψη όπως θα δεις και στον χάρτη.

Στην υπηρεσία της wind, θα μπορούσες να συνδεθείς και μέσω UMTS εφόσον υπάρχει κάλυψη 3G και έχεις τηλέφωνο 3G.

Δημοσ.

Ρε παιδια μου εχει βγαλει το λαδι η συνδεση του pc.

Να ακολουθησω τις οδηγιες του παιδιου ή να κατεβασω το προγραμμα της Νοκια για το mobile-modem?Βασικα τα κανω ολα σωστα, κανει κληση η συνδεση και μετα μου βγαζει μηνυμα hardware failure του μοντεμ.Χρησιμοποιω το Ν6600.

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά αυτο το κόλπο το έχω κάνει και εγώ σε pocket pc της eten m600+ και δουλευει αψογα πηγα χθες να το κάνω να δουλεψει και σε ενα nokia 6270 αλλα δεν μπορώ να αλαξω το σημειο προσβασης απο gint.b-online.gr σε gwap.b-online.gr με αποτελεσμα να χρεώνει.Το εχει δοκιμάσει κανει σε αυτο το κινητό??

Δημοσ.

Παιδια,εχει κανεις το Nokia 6300?

Το εχει ενας φιλος μου κ δν βρισκει με τιποτε τις ρυθμίσεις java...

Ξερετε που βρισκονται?

Δημοσ.

παιδια βρηκα πως να μπενουμε στο msn απο το non-stop plus μεσο του υπολογιστη!!!

παλιοτερα δουλευε και το κανονικο msn αλλα τωρα οχι.

υπαρχει και αλλη λυση.

μπενουμε με OPERA στη σελιδα www9.messengerfx.com

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...