Προς το περιεχόμενο

Internet μεσω κινητού με 3,49 ευρώ το μήνα!

savvvas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και εγω αυτό ψάχνω αλλά μέχρι ώρας δεν εχω βρει κάτι...

και κάτι παλιό εφαρμογές που κατέβασα για ραδιόφωνο δεν έμπαιναν...

• Απαντ. 387
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά,θα χρειαστώ την βοηθεια σας.

Έχω to κ800i με συνδεση vodafone[έχει κ ενα αυτοκολλητο το κινητο που λεει vodafone] κ θελω να αγορασω μια καρτα wind μονο κ μονο για το απεριοριστο internet.Λοιπον,πηγα σημερα σε ενα καταστημα Wind κ ρωτησα εαν υπαρχει μια υπηρεσια που σου προσφερει απεριοριστο ιντερνετ με 3,5?/μηνα.Αυτη εκει μου είπε ότι μπορεις να σερφαρεις μονο στο tim plus ή κατι τετοιο.

Εαν αγορασω μια καρτα wind κανω τις ρυθμισεις που εχετε γραψει στην αρχη,θα μπορω να εχω απεριοριστο ιντερνετ?

Δημοσ.
Παιδιά,θα χρειαστώ την βοηθεια σας.

Έχω to κ800i με συνδεση vodafone[έχει κ ενα αυτοκολλητο το κινητο που λεει vodafone] κ θελω να αγορασω μια καρτα wind μονο κ μονο για το απεριοριστο internet.Λοιπον,πηγα σημερα σε ενα καταστημα Wind κ ρωτησα εαν υπαρχει μια υπηρεσια που σου προσφερει απεριοριστο ιντερνετ με 3,5?/μηνα.Αυτη εκει μου είπε ότι μπορεις να σερφαρεις μονο στο tim plus ή κατι τετοιο.

Εαν αγορασω μια καρτα wind κανω τις ρυθμισεις που εχετε γραψει στην αρχη,θα μπορω να εχω απεριοριστο ιντερνετ?

:-D:-D:-D kala den einai kai entelos aperioristo mporeis na katebazeis arxeia mexri 1 mb...

nai mporeis na mpeneis,den uparxei kanena probima...

Δημοσ.

Βασικα δν θελω να κατεβαζω,μονο να σερφαρω σε καμμια 10αρια sites κ πολυ messenger.

Οποτε καλα θα είμαι έτσι?

Το κινητο μου το υποστηριζει σίγουρα ε?

το κ800ι εχω...

Δημοσ.

Μηπως υπαρχει πρβλημα γιατι το κινητο μου ειναι vodafone live?

Παιδια,σας παρακαλω,είναι αναγκη,θα φυγω για το εξοχικο μου κ δν εχουμε ιντερνετ εκει...

Δημοσ.
Μηπως υπαρχει πρβλημα γιατι το κινητο μου ειναι vodafone live?

Παιδια,σας παρακαλω,είναι αναγκη,θα φυγω για το εξοχικο μου κ δν εχουμε ιντερνετ εκει...

den tha exeis kanena provlima arkei na kaneis tis rythmiseis pou lene sthn arxh ta paidia.

Δημοσ.
Yes!You saved me.

Δλδ παω αυριο σε περιπτερο,αγοραζω μια free2go,κανω τις ρυθμισεις κ είμαι οκ?

και είσαι ok! 5? νομίζω οτι έχει.

Δημοσ.

Ωραια,αυριο πρωι πρωι θα παω να δοκιμασω!

Ευχαριστω πολυ παιδες προκαταβολικα!

Τραγικο...Πηγα να παρω μια f2g κ νομιζα ότι είχε 5?,αλλα τελικα έχει 10? κ δν ειχα μαζι μου.

Τεσπα,θα παω αυριο μαλλον

Δημοσ.

Παιδια,αγορασα νουμερακι wind κ καρτα ανανεωσης.

Ενεργοποιησα κ το WAP κ το NON-stop,αλλαξα κ τα προφιλ σε TIM plus.

Εχω εγκαταστησει κ τον operamini αλλα δν ανοιγει καμμια σελιδα...

Μου λεει Αδυνατη η συνδεση στο διαδικτυο.

Τώρα τι κανω?

HELP

Sorry,τωρα συνδεεται.

Εκτός απο τις ρυθμισεις[παραπανω] που έχω κανει,χρειαζεται να κανω κ τιποτε αλλο?

Κ κατι αλλο,ποιο ειναι το τηλεφωνο για να μαθω το υπολοιπο της καρτας?

Δημοσ.

1269! Καλα ουτε ενα απλο manual δεν ειχε μεσα το πακετο :confused:

Αλλες ρυθμισεις δεν χρειαζονται. Ολες οι απαραιτητες αναφερονται στο πρωτο post, εφοσον επεξε το opera mini εισαι τζετ :-D

Δημοσ.

Παιδια,θα χρειαστω για αλλη μια φορα την ΠΟΛΥΤΙΜΗ βοηθεια σας.

Επειδη θα σας πρίξω στις αποριες,υπάρχει καποιος που να έχει Sony Ericsson[εγω εχω k800i] κ να έχει καταφερει να συνδεσει το κινητο σαν μοντεμ στον υπολογιστη?

Εαν υπαρχει κ εφοσον ε΄χει την διαθεση να βοηθησει θα του είμαι υποχρεος.

plz το email μου στο msn είναι [email protected]

Ευχαριστώ παίδες

Δημοσ.

geia sas paidia ego exo to eten m600+ kai me tis rithmiseis gweb.on-line.gr user/pass :web paizei kanonika alla me xxreonei me tis rithmiseis gwap.on-line.gr user/pass :wap sindeete alla den vlepo selides gnorizei kaneis kati?

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω το qtek s100 και προσπαθώ να κάνω αυτό το πράγμα να δουλέψει. Μέχρι τώρα έχω ρυθμίσει το wap κ έχω γραφτεί στο TIM plus non-stop αλλά δεν ξέρω από που να επιλέξω αυτό:

Γ. Ρυθμίσεις στο τηλεφώνου :

Επιλέξτε ως προφίλ για το ίντερνετ το "TIM PLUS". Όχι το "TIM-Internet" γιατί τότε θα χρεώνεστε κανονικά σε κάθε σας είσοδο!

Ξέρει κανείς τι παίζει εδώ?

EDIT : Problem solved

Για όποιον αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα, οι ρυθμίσεις είναι εδώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...