Προς το περιεχόμενο

Internet μεσω κινητού με 3,49 ευρώ το μήνα!

savvvas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δε το έχω μετρήσει (γιατί δε το έχω βάλει ακόμα στο pc) αλλά τις σελίδες τις κατεβάζει σίγουρα πιο γρήγορα όταν πιάνει 3g. αν το μετρήσει κάποιος να μας πει πόσο πιάνει!

• Απαντ. 387
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

PE παιδιά, υπάρχει τρόπος NA επιλέγουμε φωτογραφίες και να τις κάνουμε ζουμ, για NA μπορούμε NA βλέπουμε KAI λεπτομέρειες; ΠPOΣΠAΘΩ AΠO v600 sony ericsson με όπερα και δεν παίζει καμία ρύθμιση...

Δημοσ.

to wap mexri ti taxuthtes exei?

to 3g me to wap ti sxesh exei?k an den sundeete me 3g pali den mpenei?gwap=3g wap?

to tim plus me to tim inet ti diafores exoun...

sunexizei na mhn mporeis na katebaseis arxeia ?

Δημοσ.

Το wap είναι το πρωτόκολλο που σου επιτρέπει να συνδέεσαι στο internet ασύρματα.

Ο τρόπος που θα συνδεθείς δηλ η τεχνονογία μετάδοσης δεδομένων ανάλογα με την κάλυψη μπορεί να είναι:

GPRS (54 Kbit/s) [2.5G]

UMTS (384 Kbit/s) [3G]

UMTS/HSDPA (αναβάθμιση του UMTS, 1.8-3.6 Mbit/s) [3G]

Δημοσ.

vse paides,to kinito doukepse telia kai exw internet kai sto laptop;-)vevea me opera serfarw alla ola ok...mia erwtisi..rithmise?s Γia internet sto nokia 7650 mipws exete??epsaxa alla vrika gia polla alla nokia...thanks....

Δημοσ.

όλα ωραία και καλά μέχρι εδώ... έχουμε μια χαρά ίντερνετ στο κ600 από vodafone... μήπως ξέρουμε πως θα βάλουμε και real player για να βλέπουμε και κανα κανάλι; γιατί εχω ψάξει παντού KAI δεν εχω βρει τίποτα ρε παιδιά...

Δημοσ.
όλα ωραία και καλά μέχρι εδώ... έχουμε μια χαρά ίντερνετ στο κ600 από vodafone... μήπως ξέρουμε πως θα βάλουμε και real player για να βλέπουμε και κανα κανάλι; γιατί εχω ψάξει παντού KAI δεν εχω βρει τίποτα ρε παιδιά...

Εφοσον εχεις wind και με την μεθοδο αυτη μπαινεις νετ, μπορεις να αξιοποιησεις και το εξης Δωρεάν υπηρεσίες Streaming από την Wind. Τωρα με το 3G που ποιανουν τα καρτοκινητα σιγουρα θα αξιζει :-D

Δημοσ.

ρε παιδιά στέλνω μήνυμα στο 349 με την λέξη plus και δεν μου ενεργοποιείται η υπηρεσία...με το καρτοκινητό μου. Τι συμβαίνει??? (κατά την ενεργοποιήσή της λαμβάνω κάποιο μήνυμα?)

Δημοσ.

Μηπως δεν εχεις το ποσο που απαιτητε στην καρτα? Κανονικα ερχεται μηνυμα, ισως εχει κολλησει το συστημα..

Δημοσ.
ρε παιδιά στέλνω μήνυμα στο 349 με την λέξη plus και δεν μου ενεργοποιείται η υπηρεσία...με το καρτοκινητό μου. Τι συμβαίνει??? (κατά την ενεργοποιήσή της λαμβάνω κάποιο μήνυμα?)

Μάλλον δεν έχειενεργοποιηθεί η σύνδεσή σου. Όπως αναφέρεται και πιο πάνω, για να ενεργοποιηθεί μια σύνδεση θα πρέπει πρώτα να πραγματοποιηθεί μια χρεώσιμη κλήση (πχ παρε τηλέφωνο στο σπίτι σου)

Δημοσ.

οκ...παιδιά ενεργοποιήθηκε σήμερα το πρωϊ..πήρα τηλ. και μου είπαν ότι είχαν πρόβλημα. Έχω το Qtek 2020i και παρόλα αυτά δεν μπορώ να συνδεθώ...έχει κανείς την ίδια συσκευή...για να τσεκάρουμε τις ρυθμίσεις? Επίσης δεν μπορώ να βρώ που ρυθμίζεται το προφίλ...please help!!!

Δημοσ.

OK...τα κατάφερα τελικά. Στο Qtek2020i μπαίνει στο internet χωρίς χρέωση με wap μέσω του Internet Explorer ΔΕΝ χρειάζεται τον OperaMini...τέλειο.

Δημοσ.

Προσπαθώ να βρω ένα τρόπο να ακούσω ράδιο από το ίντερνετ αλλά δεν εχω καταφέρει τίποτα. Το δοκίμασε κανείς; με ν70 είμαι. Επίσης με 3G ναι μεν ανοίγει γρήγορα η σελίδα αλλά μέχρι να ξεκινήσει αυτό περνάει κανα δύο λεπτά. Το 3G για ίντερνετ δε πιάνει;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...