Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Ποιος ο λογος των μεγαλων fonts?? Πως να κατεβασεις οταν δεν επιτρεπεται το download?
k_antoni Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 καλημέρα, κατάφερα να συνδεθώ τελικά με την tim... το πρόβλημά μου είναι ότι στις ρυθμίσεις του firefox... ενώ βάζω proxy το 192.168.200.10 κ πάω στη σελίδα που θέλω o firefox μου λέει ότι ο proxy δε δεχεται συνδέσεις... καμιά καλή ιδέα?
drillgr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 καλημέρα, κατάφερα να συνδεθώ τελικά με την tim... το πρόβλημά μου είναι ότι στις ρυθμίσεις του firefox... ενώ βάζω proxy το 192.168.200.10 κ πάω στη σελίδα που θέλω o firefox μου λέει ότι ο proxy δε δεχεται συνδέσεις... καμιά καλή ιδέα? Εννοεις σου βγαζει προβλημα με xml ? Αυτο το εκανες? Κατεβάζετε και φορτώστε το Plugin : https://addons.mozilla.org/firefox/3207/Στο firefox πηγαίνετε "εργασίες" --> "Force Content-Type...". Ξετσεκάρετε το "Disable Force Content-Type" και επιλέξτε "new". Στην επιλογή "URL (*)" πληκτρολογούμε τη διεύθυνση που δν άνοιγε..πχ "http://www.myphone.gr". Στην επιλογή "Old Content-Type (*)" επιλέγουμε "application/xhtml+xml". Στο "New Content-Type" επιλέγουμε "text/html". Πατήστε "Save". paidia gia ti taxitites milame? Για καρτοκινητο δηλ.ταχυτητα gprs η ταχυτητα ειναι περιπου 56Κ-64Κ Για συμβολαιο δηλ.3g ειναι σαφως μεγαλυτερες
cone Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Αυτή τη στιγμή από το ν70 γράφω. Εκτός από τις αρχικές ρυθμίσεις δεν εχω φάει cent παραπάνω. Και όλη μέρα είμαι μέσα και μπαίνω όπου θέλω. Και δεν εχω κάνει καμία άλλη ρύθμιση. Να 'στε καλά παιδιά. Είναι τέλειο.
k_antoni Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 γιατί ρε παιδιά είμαι τόσο γκαντέμης?! δεν τα κατάφερα πάλι... το κινητό μου κάνει σύνδεση στο δίκτυο της tim, βγαίνει το σήμα "σύνδεση GPRS", παίρνω κανονικά IP, έχω ρυθμίσει σωστά το κινητό μου σύμφωνα με τις οδηγίες σας... κάτι περίεργο, αρχική σελίδα δεν είναι το wapportal.wind.com.gr αλλά το portal.wind.com.gr ... στο πρώτο μου βγαζε σφάλμα403, o firefox είναι σωστά συνδεμένος, αλλά δε στέλνει ούτε παίρνει πακέτα...
paonikgt Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Και εγω τελικα μρ Ν70 μπαινω χωρις καμια χρεωση.Ειναι τελειο.Τις ρυθμισεις για να μπαινω απο το pc δεν μπορω να τις κανω.
LakisFM1 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 more kalo einai ... ayth th stigmh eimai se ena bouno kai grafo apo to pda (mio 550) meso bluetooth me to nokia 5300. kala einai...
drillgr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 drillgr euxaristw np γιατί ρε παιδιά είμαι τόσο γκαντέμης? δεν τα κατάφερα πάλι. το κινητό μου κάνει σύνδεση στο δίκτυο της tim, βγαίνει το σήμα "σύνδεση GPRS", παίρνω κανονικά IP, έχω ρυθμίσει σωστά το κινητό μου σύμφωνα με τις οδηγίες σας. κάτι περίεργο, αρχική σελίδα δεν είναι το wapportal.wind.com.gr αλλά το portal.wind.com.gr . στο πρώτο μου βγαζε σφάλμα403, o firefox είναι σωστά συνδεμένος, αλλά δε στέλνει ούτε παίρνει πακέτα. Για δουλεψει σωστα μεσω pc παιζει ρολο και το πως εχεις ρυθμισει το modem του κινητου μεσω της εφαρμογης που σου δινετε. Δεν ειναι για ολα τα κινητα η ιδια διαδικασια αλλα εδω δινονονται μονο οι ρυθμισεις και εσυ πρεπει να τις βαλεις αναλογα. Τι κινητο εχεις? Ασχετα με αυτο με explorer παιζει καμια σελιδα η τπτ?
manowar13 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δουλεβει στανταρ αυτο απο περυσι κιολας. Με το Ρ900 και με μια καρτουλα τιμ εβγαλα ολη την θητεια περυσι. Αρε κατι σκοπετα με msn και ατελειωτες ωρες στα φορουμ. Πολυ καλο το τουτοριαλ προσοχη αν βαλετε τον proxy gint θα σας χρεωνει με το kb.
alt10 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 καλημερα μπορει καποιος να με βοηθησει να το κανω θελω να συνδεσω το κινητο με το λαπτοπ αλλα σαν μοντεμ εχω ενα w550i σας παρακαλω αυριο φευγω ταξιδι και το χρειαζομαι!
mitsakos13 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 αν στο καρτοκινητό έχεις 3g? Για καρτοκινητο δηλ.ταχυτητα gprs η ταχυτητα ειναι περιπου 56Κ-64Κ Για συμβολαιο δηλ.3g ειναι σαφως μεγαλυτερες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.