mousik Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Τις έχω κάνει τις ρυθμίσεις java απλά δεν έχει αυτό με το "τύπος WAP"... Αλλά εκτός από αυτό, δεν παίζει ούτε με το PPC (που δεν έχει να κάνει με Java)! Δεν μπορεί λέει να καλέσει *99# (ούτε *99**1*#). Εν τω μεταξύ αν προσπαθήσω να καλέσω αυτά από το κινητό κατευθείαν, μου λέει unknown application...
Dj_kourampies Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Ισχύει όντως (ακόμα) κάτι τέτοιο? Και αν ναι, είναι πραγματικό Internet? έστω μέσω proxy... Αν ναι να σπεύσω να το βάλω στο pocketpc
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Ισχύει όντως (ακόμα) κάτι τέτοιο? Ναι,ισχυει κανονικα.Ακουλοθησε τα βηματα του πρωτου post. Και αν ναι, είναι πραγματικό Internet? έστω μέσω proxy... Τι εννοεις πραγματικο ιντερνετ?Μπορεις να κανεις κανονικα browsing,χωρις downloads.
Dj_kourampies Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Ναι,ισχυει κανονικα.Ακουλοθησε τα βηματα του πρωτου post. Τι εννοεις πραγματικο ιντερνετ?Μπορεις να κανεις κανονικα browsing,χωρις downloads. Πραγματικό εννοώ να μη δείχνει μόνο ορισμένες σελίδες, να μην είναι cached η τπτ τέτοιο, να μπαίνει msn, να μπορώ να μπώ με vnc στα pc μου, κτλ κτλ κτλ... Πολλα ζητάω ε? (από pocketpc πάντα)
kage Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 κ για εντελως δωρεαν...η τιμ εδεινε μια πιστωτικη δωρο για να πληρωονονται απο κει οι λογαριασμοι,ενα απο τα πλεονεκτηματα ηταν κ δωρεαν ινετ
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Πραγματικό εννοώ να μη δείχνει μόνο ορισμένες σελίδες, να μην είναι cached η τπτ τέτοιο, να μπαίνει msn, να μπορώ να μπώ με vnc στα pc μου, κτλ κτλ κτλ... Πολλα ζητάω ε? (από pocketpc πάντα) Μsn χωρις να εχω δοκιμασει ακομα,φανταζομαι πως λειτουργει κανονικα.Οι σελιδες,οσες εχω δοκιμασει(αρκετες),ανοιγουν κανονικα και δεν ειναι cached.Τωρα για vnc,θα πρεπει να δοκιμασεις.Γενικα παντως,οτι δεν συμπεριλαμβανει download,δεν νομιζω πως θα υπαρχει προβλημα.
drillgr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Τωρα τελευταια υπαρχουν προβληματα με την προσβαση του msn απο το pc...
etabatala Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 εγω μπηκα με αυτες τις ρυθμισεις με τον οπερα και με χρεωνε κανονικα.
drillgr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Σε χρεωσε αν εβαλες για apn το gint αντι του gwap
etabatala Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 εβαλα το gwap.Εχω το Ν70.εχω φαει 12 ευρω και δεν γινεται τιποτα.εχω γρφτει και στην υπηρεσια.Βοηθεια παιδια
k_antoni Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Aγαπητέ Κύριε k_antoniθα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που επικοινωνήσατε μαζί μας και να σας ενημερώσουμε ότι η υπηρεσία win plus non-stop αφορά αποκλειστικά και μόνο wap σελίδες και μόνο μέσα από την συσκευή του τηλεφώνου σας. Στην περίπτωση λοιπόν, που συνδέετε το κινητό σας με υπολογιστή είτε μπαίνετε κατευθείαν μέσα από τη συσκευή σας σε web σελίδες, η χρέωση μετράται με 0.005/kb συν φπα. Εάν παρ'όλα αυτά θέλετε να συνδέσετε το κινητό σας με Η/Υ θα κάλέσετ 1230 και το πλήκτρο 8 για περισσότερες πληροφορίες. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση όσον αφορά στην υπηρεσία MMS / WAP / GPRS μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών το οποίο είναι στη διάθεσή σας, 24 ώρες το 24ωρο, καλώντας από το κινητό σας 1260 με χρέωση ή 693 560 1260 από σταθερό τηλέφωνο με χρέωση προς κινητό WIND. Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας με την εταιρία μας και μέσω της ηλεκτρονική μας διευθύνσεως [email protected] Με εκτίμηση Εκπρόσωπος Τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών WIND όπως καταλάβατε ΜΟΝΟ το wap είναι δωρεάν... εμ, βέβαια, πελάτες για τα ringtones και τα παιχνιδάκια ήθελε η Tim... μάλλον η υπηρεσία απευθύνεται στα 12χρονα... και τώρα που έγινε Wind είναι όπου φυσάει ο άνεμος... βρε ούστ...
drillgr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Μονο για wap ειναι δωρεαν επισημα. Για να μπεις νετ με επισημο τροπο θες το profil tim internet με apn gint. Εδω ομως μπαινουμε internet χρησιμοποιοντας το apn gwap. το οποιο δεν χρεωνει εφοσον δωσεις τα 3.5?. @etabatala: Εισαι σιγουρος οτι εχεις επιλεξει και το σωστο προφιλ? Σβησε αν εχεις το tim internet μηπως και το κινητο το επιλεγει απο μονο του. Κανονικα με το σωστο apn και την εγραφη στο προγραμμα με τα 3.5? το μηνα δεν χρεωνει τπτ!
k_antoni Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 drillgr, λες να βιάστηκα;! λοιπόν, θα το δοκιμάσω να δούμε τι παίζει πρώτα βάζοντας τον opera... μπορεις να μας εξηγήσεις τη διαφορά ανάμεσα σε gint και wap? thnx
drillgr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Ουσιαστηκα το apn gwap. ειναι για να μπαινεις σε σελιδες wap απο το κινητο χωρις περιορισμους εφοσον ενεργοποιησεις το tim plus non stop. Τωρα αν κανεις καποιες μετατροπες στο βασικο αυτο wap προφιλ-αλλαζωντας ip,port κλπ μπορεις να κανεις τον opera mini καθως και αλλα παρομοια προγραμματα πχ emsn να δουλεψουν τα οποια κανονικα θελουν το προφιλ ιντερνετ με το apn gint το οποιο οπως σου απαντησαν χρεωνει χοντρα. Επισης μπορεις να εχεις και προσβαση σε σελιδες και μεσω του pc βαζωντας τις αντιστοιχες ρυθμισεις στο pc Το κερδος ειναι οτι εχεις ενα μηνα νετ( για πλοηγηση σε σελιδες κυριως) με 3.5? !
savvvas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Έχω ένα πρόβλημα με τα downloads: Έχω το Ν73, και μπαίνω τζάμπα στο ίντερνετ με το Opera. Όταν λοιπόν πάω να κατεβάσω κάποιο από αρχείο (είτε από rapidshare είτε από direct link), μου κλείνει το Opera, και μου ανοίγει το πρόγραμμα του κινητού, το οποίο όμως δεν μου τα κάνει download! Τι να κάνω??? Ευχαριστώ!!! :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.