Nitrous18 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Wind Plus Non Stop ρυθμίσεις για WM5/6 Έναρξη (Start) -> Ρυθμίσεις (Settings) -> καρτέλα Συνδέσεις (Connections tab) -> Συνδέσεις (Connections) -> καρτέλα Για προχωρημένους (Advanced tab) ->Επιλογή δικτύου (Select Networks) -> Νέο (New) -> καρτέλα Γενικά (General tab) -> Όνομα: Wind Plus -> καρτέλα Modem (Modem tab) -> Νέο (New) -> Όνομα: Wind Plus Επιλέξτε modem (Select a modem): Γραμμή Κιν. Τηλ (GPRS) (Cellular Line (GRPS, 3G)) -> Επόμενο (Next) -> Όνομα σημείου πρόσβασης (Access Point Name): gwap.b-online.gr -> Επόμενο (Next) -> Όνομα χρήστη (username): wap -> Κωδικός (password): wap -> Τομέας (Domain): αφήστε το κενό -> Τέλος (Finish) -> καρτέλα Ρυθμίσεις proxy (Proxy Settings tab) -> Τσεκάρετε το Αυτό το δίκτυο συνδέεται στο Διαδίκτυο (This network connects to the Internet) -> Τσεκάρετε Aυτό το δίκτυο χρησιμοποιεί proxy server για να συνδεθεί στο Διαδίκτυο (This network uses a proxy server to connect to the Internet) -> Διακομιστής proxy (Proxy server): 192.168.200.10 -> Για προχωρημένους (Advanced) -> HTTP: Διακομιστής (server): 192.168.200.10, Θύρα (Port): 9401 -> WAP: Διακομιστής (server): 192.168.200.10, Θύρα (Port): 9401 -> Ασφαλές WAP (Secure WAP): Διακομιστής (server): 192.168.200.10, Θύρα (Port): 9401 -> Socks: Διακομιστής (server):192.168.200.10, Θύρα (Port):1080 -> OK (τρεις φορές μέχρι να βγείτε και πάλι στις συνδέσεις) -> Πρέπει τώρα στην πρώτη καρτέλα (Tasks) να λέει Wind Plus -> Κλείνετε όλα και κάνετε ένα soft reset. τα εκανα αυτα στο htc και δεν μπενει απο το internet explorer? μοου βγαζει οτι δεν ειναι δυνατη η εμφανιση ή το κατεβασμα της σελιδας επειδη η διακοπηκε η συνδεση. ελενξτε τη συνδεση κσι προσπαθηστε ξανα. αυτο μου λεει τι φταιει?
BilliSsS Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Εαν εχω σημβολαιο και οχι καρτοκινητο μπορω να μπαινω σστο ιντερνετ??
aGka8l Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 εγω ρε παιδια ενω οταν καπου εχω μονο gprs μπαινω κανονικα σε σημεια που το σημα μου ειναι 3g δεν με συνδεει!καμια λυση?
sT@vr0z Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Sorry gia greeklish alla re paidia pira 3 fores kai oloi mou eipan to idio pragma.An exeis non stop kai me rthmiseis gwap DEN xreawnese mono an mpeis prota sto Tim Plus.An anoikeis enan browser kai pas kateythian http://www.myphone.gr px ,tote exeis kanonika ogoxrewsi.Xrisimopoio poli kairo ayti tin ypiresia kai proti fora to akouw ayto.KAi mou to eipan 3 diaforetika atoma opos akrivos sas to eipa.Ti lete?
tsadler Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 η προσφορα ισχυει ακομα? τι περιορισμοι υπαρχουν?
tsadler Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 η προσφορα ισχυει ακομα? τι περιορισμοι υπαρχουν?
cosmos000 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 tsadler δες για την νέα προσφορα με 0 χρήματα έως το τέλος 2010 της wind (για ενεργοποιήσεις μέχρι 30/04 )για 100 mb internet στο κινητό εδώ Κ εδώ έχει συζητηθεί το θέμα ...
alfred Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Προσέξτε χρέωση Vodafone: Vodafone Unlimited 50 Περίοδος Παροχής Υπηρεσιών από 06/04/2010 έως 10/04/2010, δηλαδή 4 ημέρες Πλοήγηση Vodafone Live, Mobile Internet & Περιεχόμενο 36,30!!!!! Όπως καταλαβαίνεται εγώ αγόρασα συγκεκριμένο πακέτο σύνδεσης, δεν ζήτησα παροχές Internet κλπ . αλλά όπως μου είπαν από την εταιρία αναφέρεται στο συμβόλαιο! Πού, πώς δεν γνωρίζω. Μπορείτε να με βοηθήσετε γιατί το θεωρώ κοροϊδία για να μην πω τίποτα άλλο!
Ather Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Προσέξτε χρέωση Vodafone:Vodafone Unlimited 50 Περίοδος Παροχής Υπηρεσιών από 06/04/2010 έως 10/04/2010, δηλαδή 4 ημέρες Πλοήγηση Vodafone Live, Mobile Internet & Περιεχόμενο 36,30!!!!! Όπως καταλαβαίνεται εγώ αγόρασα συγκεκριμένο πακέτο σύνδεσης, δεν ζήτησα παροχές Internet κλπ . αλλά όπως μου είπαν από την εταιρία αναφέρεται στο συμβόλαιο! Πού, πώς δεν γνωρίζω. Μπορείτε να με βοηθήσετε γιατί το θεωρώ κοροϊδία για να μην πω τίποτα άλλο! Μήπως η ημερομηνία είναι σε Αμερικάνικο format;
x_vagos_x Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Γεια σας γνώστες! Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορείτε να μου πείτε ποιο είναι το πιο συμφέρον πρόγραμμα για καρτοκινητά που να δίνει ένα αξιοσέβαστο ποσό MB για mobile internet? Πχ έβλεπα της Q με 100MB, αλλά δεν ξέρω πολλές λεπτομέρειες. 100 mb είναι αρκετά, νομίζω για τη χρήση που το θέλω. Τι να προτιμήσω μόνο σε καρτοκινητή όμως...;
mariosCS Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Γεια σας γνώστες! Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορείτε να μου πείτε ποιο είναι το πιο συμφέρον πρόγραμμα για καρτοκινητά που να δίνει ένα αξιοσέβαστο ποσό MB για mobile internet? Πχ έβλεπα της Q με 100MB, αλλά δεν ξέρω πολλές λεπτομέρειες. 100 mb είναι αρκετά, νομίζω για τη χρήση που το θέλω. Τι να προτιμήσω μόνο σε καρτοκινητή όμως...; Κατ' εμένα τα 100MB Που δίνει η Q με 1 euro (μαζί μου 1500+1500 προς wind+Q - και στην ουσία έχεις δυνατότητα να ενεργοποιήσεις το πακέτο 4 φορές το μήνα, οπότε είναι μέχρι 400MB με 4 ευρώ), είναι αυτό που συμφέρει περισσότερο από κάθε άλλο για mobile browsing !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.