hydrogen Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Καταφερε κανεις να συνδεσει το glofish της eten χ500, ειναι ενα pda με ενσωματωμενω mobile internet exolorer.
hydrogen Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 καλησπέρα παιδιά αυτο το κόλπο το έχω κάνει και εγώ σε pocket pc της eten m600+ και δουλευει αψογα πηγα χθες να το κάνω να δουλεψει και σε ενα nokia 6270 αλλα δεν μπορώ να αλαξω το σημειο προσβασης απο gint.b-online.gr σε gwap.b-online.gr με αποτελεσμα να χρεώνει.Το εχει δοκιμάσει κανει σε αυτο το κινητό?? πως το εκανες ? help
MaTRiX57 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Λοιπόν το έφτιαξα σε 5 λεπτάκια μια χαρά το κολπάκι... K750i (με W800i λειτουργικό) και Wind Plus όλα ΟΚ... Αργό βέβαια πάρα πολύ και παίζει ΜΟΝΟ με firefox και με προβλήματα στα Ελληνικά... O IE δεν ανοίγει σελίδες και έχω όλες τις ρυθμίσεις ΟΚ...
savvvas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Αργό βέβαια πάρα πολύ και παίζει ΜΟΝΟ με firefox και με προβλήματα στα Ελληνικά... Εμένα ο ΙΕ μπαίνει κανονικά. Για να μην έχεις προβλήματα με τα ελληνικά, δοκίμασε το Opera, και παίξε με την κωδικοποίηση. Σου εμφανίζει ελληνικά 100%.
MaTRiX57 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 ΞΞΌΞ*Ξ½Ξ± ΞΏ ΞΞ ΞΌΟαίνΡι ΞΊΞ±Ξ½ΞΏΞ½ΞΉΞΊΞ¬. ΞΞΉΞ± Ξ½Ξ± ΞΌΞ·Ξ½ Ξ*ΟΞ΅ΞΉΟ ΟΟΞΏΞ²Ξ»Ξ?ΞΌΞ±ΟΞ± ΞΌΞ΅ ΟΞ± Ρλληνικά, δοκίμαΟΞ΅ ΟΞΏ Opera, ΞΊΞ±ΞΉ ΟΞ±Ξ―ΞΎΞ΅ ΞΌΞ΅ ΟΞ·Ξ½ ΞΊΟδικοΟΞΏΞ―Ξ·ΟΞ·. Ξ£ΞΏΟ Ξ΅ΞΌΟανί΢Ρι Ρλληνικά 100%. ΞΞΏΞΉΟΟΞ½ ΞΌΞ΅ ΞΞ ΟΞ―ΟΞΏΟΞ± Ξ±ΞΊΟΞΌΞ± Ξ΅Ξ½Ο Ξ΅ΟΟ Ξ²Ξ¬Ξ»Ξ΅ΞΉ ΟΞ± ΟάνΟΞ± ΞΊΞ±Ξ½ΞΏΞ½ΞΉΞΊΞ¬... Opera ΞΞ ΞΊΞ±ΞΉ Ξ±ΟΟΟΟ Ξ±Ξ»Ξ»Ξ¬: 1.Ξ§ΟΟΟάΡι ΟΞ΅ ΞΌΞ΅ΟΞΉΞΊΞ*Ο ΟΞ΅Ξ»Ξ―Ξ΄Ξ΅Ο ΟΞΏΟ ΟΟΞΏ firefox ΞΌΞ΅ ΟΞΏ force content addon Ξ±Ξ½ΞΏΞ―Ξ³ΞΏΟΞ½ 2.ΞΟδικοΟΞΏΞ―Ξ·ΟΞ· ΟΟΞΏΞ½ Opera ΞΏΟΞΉ ΞΊΞ±ΞΉ Ξ½Ξ± Ξ²Ξ¬Ξ»Ο ΞΊΞΉΞ½Ξ*ΞΆΞΉΞΊΞ± δΡίΟνΡι ! ΟΟΞ¬ΟΟΡι ΞΊΞ¬ΟΞΏΞΉΞ± ΟΟγκΡκΟΞΉΞΌΞ*Ξ½Ξ·? http://www.flash.gr δΡ ΟΞΏ δΡίΟνΡι ΟΟΟΟΞ¬ ΟάνΟΟΟ ΞΌΞ΅ ΟΞ―ΟΞΏΟΞ± Ξ΅Ξ½Ο insomnia OK!! ΞΊΞ±ΞΌΞΉΞ± Ξ²ΞΏΞ?θΡια????
giannis 84 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 KΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...ΕΧΩ ΤΟ Ν73 ΕΧΩ ΚΑΡΤΑ WIND..ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ WIND ΓΙΑ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ...ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ Ν73 Κ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
NIKOSKURT Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 paides to wind plus se motorola v360 paizei? kai kati allo ,mporeis na mpeis gia paradeigma se msn messenger,mirc meso aytis tis sindesis??
ocelotgr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 περιπου σαν την pstn αν μπαινεις με gprs, η σαν μια μικρη dsl (~384kbps) αν ειναι 3g το τηλ σου...
ocelotgr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 αληθεια, μηπως βρηκε κανεις ακρη με το https τελικα? ακομα δεν μπορω να κανω login με ie/opera...
real-estate Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Καλησπερα εχει πετυχει κανεις να συνδεθει με κινητο Νοκια στο email του αλλα απο την εφαρμογη που εχει εγκατεστημενη μεσα στα μυνηματα??/ (δηλαδη με imap η pop 3 εχω gmail),εχω βαλει τις ρυθμισεις μπαινω ευκολα με ασυρματο δικτυο αλλα με to plus μου βγαζει δεν βρεθηκε διακομηστης. θα ηταν ωραιο να μπενει με plus αυτοματα καθε τοσο και να τσεκαρουμε τα email μας. Αν ξερει κατι κανεις ας βοηθησει
cone Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Εγω παντως απο χθες δε μπορω να συνδεθω. Ουτε και κατι φιλοι μου.
ppcnikolas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 ρε παιδια αναλυτικά τις ρυθμίσεις για qtek 9000 μπορεί να τις κάνει κάποιος ?
mikaha Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 αληθεια, μηπως βρηκε κανεις ακρη με το https τελικα?ακομα δεν μπορω να κανω login με ie/opera... Μόνο ο Firefox φαίνεται να λειτουργεί τουλάχιστον στο rapidshare που δοκιμάζω. Χρειάζεται βέβαια και η ρύθμιση με το plugin.
mikaha Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 ρε παιδια αναλυτικά τις ρυθμίσεις για qtek 9000 μπορεί να τις κάνει κάποιος ? WAP over GPRS στην TIM (TIM Plus) με Wm5 pocket pc Στο pda (wm5) Start / Settings / Connections (tab) / Connections / Advanced (tab) / Select Networks. Εδώ πατάμε ʽNewʼ για δημιουργία νέας σύνδεσης. Βάζουμε ένα όνομα (στο ʽgeneral tab) και πάμε δίπλα στο tab ʽmodemʼ όπου διαλέγουμε ʽNewʼ. Βάζουμε ένα όνομα και διαλέγουμε το ʽmodemʼ (Bluetoothʼ). Επιλέγουμε ʽnextʼ και διαλέγουμε το κινητό μας. Για την TIM ο αριθμός κλήσεις για gprs είναι *99#. Επιλέγουμε ʽnextʼ. Για το wap over gprs της TIM βάζουμε: User name: wap Password: wap Και επιλέγουμε Advanced. Εδώ στο tab ʽgeneralʼ επιλέγουμε την ταχύτητα (πχ. 115200) ΞΕ – τσεκάρουμε την επιλογή ʽwait for dial tone before dialingʼ και στο πεδίο ʽExtra dial-string command βάζουμε την εντολή: +CGDCONT =1' date=' “IP”, “gwap.b-online.gr” Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε όπως είναι και πατάμε ʽOKʼ και μετά finish. Τέλος πάμε στο tab Proxy Settings και επιλέγουμε το ʽThis network connects to the internet και το This network uses a proxy server to connect to the internet. Στο πεδίο ʽProxy Serverʼ βάζουμε 192.168.200.10 και πατάμε ʽAdvancedʼ, για να βάλουμε: HTTP: 192.168.200.10:9401 WAP: 192.168.200.10:9401 Secure WAP: Socks: 192.168.200.10:1080 Επιλέγουμε ʽOK” 4 φορές και κλείνουμε τις ρυθμίσεις. Λογικά θα πρέπει να δουλεύουν όλα ! Ανοίγουμε τον internet explorer και το pocket pc θα πρέπει να συνδεθεί μόνο του.[/quote']
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.