dennis11 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 παιδια συγχαρητηρια ειδικα στον savvas με κ750 και opera κανενα προβλημα
sam sam Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 σερφάρω κανονικά από το κινητό (με wind plus) και είπα να συνδεσω και τον υπολογιστη,εχω ομως ένα πρόβλημα σε αρκετές σελίδες μόλις δίνω εντολή για συνδεση προσπαθεί να κατεβάσει πληροφορίες για το αρχείο (χαρακτηριστικά γραφή "λήψη πληροφοριών από το αρχείο") και περιμένω...περιμένω...αλλά τίποτα. δεν το κάνει για όλες τις σελίδες π.χ. στην http://www.google.gr συνδέεται κανονικά. μπορεί να βοηθείσει κανείς???
x-treme Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Έχει καταφέρει κανείς να χρησιμοποιήσει το PuTTY σε υπολογιστή με wind plus? Αν ναι, τι ρυθμίσεις πρέπει να γίνουν? Έψαξα στο θέμα αλλά δε βρήκα κάτι να με βοηθήσει...
MaTRiX57 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Παιδες σόρρυ αλλα δεν έχω καταλάβει... Αυτο με το WIND PLUS ειναι 1.Σύνδεση PC με "Modem" το κινητό ?? 2.Είναι ΜΟΝΟ για σερφάρισμα και είναι απεριόριστο ??? 3.Θέλει ΕΙΔΙΚΟ software στο PC? 4.Ισχύει και για VODA αυτό με 5 ευρώ? Ευχαριστώ...
MaTRiX57 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Παίδες δε ξέρω αν είναι ολα ΟΚ με vodafone... για δείτε αυτό... "Για ακόμη περισσότερη ελευθερία στο «σερφάρισμα», ενεργοποιήστε τώρα το νέο πακέτο Vodafone live! Internet Plus που σας προσφέρει μόνο με 3,5 ευρώ το μήνα (με ΦΠΑ) έως και 30 ΜΒ για πλοήγηση στο Internet μηνιαίως και απεριόριστη πρόσβαση στο Vodafone live! οποιαδήποτε στιγμή εσείς θελήσετε"
rallis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Παιδες σόρρυ αλλα δεν έχω καταλάβει...Αυτο με το WIND PLUS ειναι 1.Σύνδεση PC με "Modem" το κινητό ?? 2.Είναι ΜΟΝΟ για σερφάρισμα και είναι απεριόριστο ??? 3.Θέλει ΕΙΔΙΚΟ software στο PC? 4.Ισχύει και για VODA αυτό με 5 ευρώ? Ευχαριστώ... 1)Ναι.Αλλιώς βλέπεις τις σελίδες κατευθείαν στο κινητό σου 2)Ναι 3)Οχι 4)Ναι
rallis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 σερφάρω κανονικά από το κινητό (με wind plus) και είπα να συνδεσω και τον υπολογιστη,εχω ομως ένα πρόβλημα σε αρκετές σελίδες μόλις δίνω εντολή για συνδεση προσπαθεί να κατεβάσει πληροφορίες για το αρχείο (χαρακτηριστικά γραφή "λήψη πληροφοριών από το αρχείο") και περιμένω...περιμένω...αλλά τίποτα. δεν το κάνει για όλες τις σελίδες π.χ. στην http://www.google.gr συνδέεται κανονικά. μπορεί να βοηθείσει κανείς??? Με ποιόν browser στο κάνει αυτό?Διάβασες τις οδηγίες του πρωτου πόστ του θέματος και δεν βοήθησαν?
sam sam Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Με ποιόν browser στο κάνει αυτό?Διάβασες τις οδηγίες του πρωτου πόστ του θέματος και δεν βοήθησαν? με internet explorer. ναι τις διαβασα... (απο τον συγκεκρομενο υπολ. δεν εχω μπει στο διαδικτιο με κανονικη συνδεση)
sunset Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 παιδια sos απο σημερα το βραδυ σε μενα και ενα φιλο μου δεν λειτουργει!! εχεται και εσεις το ιδιο προβλημα?
rallis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 με internet explorer. ναι τις διαβασα... (απο τον συγκεκρομενο υπολ. δεν εχω μπει στο διαδικτιο με κανονικη συνδεση) Για δοκιμασε και με firefox-opera στις ίδιες σελίδες. παιδια sos απο σημερα το βραδυ σε μενα και ενα φιλο μου δεν λειτουργει!! εχεταικαι εσεις το ιδιο προβλημα? Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα.
sam sam Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 δοκίμασα και με firefox αλλά το ίδιο, ίσα ίσα που δεν μπορώ να μπω και στην σελιδα της google (που με το internet explorer μπαίνω χωρίς κανένα πρόβλημα)
sub Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Τελικά ρε παιδιά.. Υπάρχει mobile internet απεριόριστο πραγματικά? Να πληρώνω δηλαδή σαν πάγιο ένα Α ποσό και να μπορώ να μπω ιντερνετ όποτε θέλω, όπου θέλω, για όση ώρα θέλω και να κατεβάσω ότι θέλω? Κάτι σαν dsl για κινητά δηλαδή… Υπάρχει? (χλωμό εε???? )
MaTRiX57 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Οι ρυθμίσεις για firefox και vodafone είναι οι ίδιες???? Στη VODA είναι ΣΙΓΟΥΡΟ ή ακόμα δεν ξέρουμε αν χρεώνει ΚΑΝΟΝΙΚΑ εκτός LIVE??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.