Προς το περιεχόμενο

Internet μεσω κινητού με 3,49 ευρώ το μήνα!

savvvas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Νομίζω οτι ψάχνεις αυτό.

Είχα διαβάσει αυτό

http://www.wind.com.gr/ConDows/00001364_WIND_ADSM_GR.pdf

αλλά με μπλέκουν τα sms που αναφέρει.

Τι θέλει να πει ο ποιητής ?

Οτι στέλνω μέσω internet sms ή ότι πρέπει να είμαι γραμμένος και σε πρόγραμμα τηλ. της WIND.

• Απαντ. 387
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Είχα διαβάσει αυτό

http://www.wind.com.gr/ConDows/00001364_WIND_ADSM_GR.pdf

αλλά με μπλέκουν τα sms που αναφέρει.

Τι θέλει να πει ο ποιητής ?

Οτι στέλνω μέσω internet sms ή ότι πρέπει να είμαι γραμμένος και σε πρόγραμμα τηλ. της WIND.

Μάλλον εννοεί οτι στέλνεις μέσω internet sms ,όπως το καταλαβαίνω εγώ.

Δημοσ.
Μάλλον εννοεί οτι στέλνεις μέσω internet sms ,όπως το καταλαβαίνω εγώ.

Αρα λοιπόν άλλος ένας που δεν καταλαβαίνει τι πουλάνε.

Δεν έχουν καταλάβει ότι άλλο η διαφήμιση στη tv που απευθύνονται σε όλο το κόσμο και λένε όπως πάντα αοριστολογίες (να μην πω τίποτα χειρότερο) και άλλο στο internet.

Στο internet οι στατιστικές λένε ότι ο κόσμος είναι κάπως καλύτερου επιπέδου(μυαλό), άρα οφείλουν οι διαφημίσεις να είναι λίγο καλύτερες.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια χαρά,

Μπορείτε να μου πείτε τι διαδικασία ακολουθώ για να ρυθμίσω το motorola v3 στο wind plus non stop; Τι μηνύματα στέλνω ή ποιες ρυθμίσεις κάνω manually; Έχω ρυθμίσει το wap από το site της wind αλλά απ'ότι κατάλαβα το wind plus θέλει άλλη διαδικασία και άλλους διακομιστές. Έκανα search αλλά δεν βρήκα κάτι για το συγκεκριμένο κινητό.

Ευχαριστώ

EDIT: Όλα ok. ;)

Δημοσ.

Με το κ750 συνδέομαι κανονικά στο ιντερνετ από το Pc, όταν όμως πάω να συνδεθώ με το κ310 δείχνει να συνδέεται αλλά δεν μου ανοίγει τις σελίδες (κάνω την ίδια διαδικασία με το k750 και χρησιμοποιώ το καλώδιο του κ750 για την σύνδεση με τον υπολογιστή, έχω κατεβάσει απο την sony ericsson τους drivers για το κ310).Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?

Δημοσ.
ΞΞ±Ξ½ Ξ²ΟΡι ΞΊΞ±Ξ½Ξ΅ΞΉΟ Ξ±ΞΊΟΞ· Ξ±Ο ΞΌΞΏΟ ΟΡι ΞΊΞ±ΞΉ μΡνα,Ξ½Ξ± ΟΟνδΡθΟ.

telika to vrika, eixa kanei malatsia kai otan pigaina na dimioyrgiso sindesi mesa apo to pc suite tou k310,anti gia sindesi gprs/3g epelega sindesi dial up(CSD/HSCSD) kai den anoige tis selides

Δημοσ.

Καλημέρα,

Ενδιαφέρομαι να αποκτήσω φοιτητική ADSM σύνδεση μιας και στο σπίτι που διαμένω αυτή την στιγμή δεν έχω υποδομή για σταθερή τηλεφωνία.

Θα το χρησιμοπιοιήσω σε σταθερό Η/Υ οποτε και θα πάρω usb modem.

Εχω καταλήξει σε 2 πακέτα.Αυτό της Wind και αυτό της Voda.

Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας ποιο απο τα 2 είναι πio συμφέρον

απο πλευρας χρημάτων - αξιοπιστίας.

(Διαμένω Αθήνα-Δυτικά προάστεια οποτε έχω 3g κάλυψη)

Στο forum δίαβασα για κρυφές χρεώσεις - λάθη στους λογαριασμόυς κ.λ.π

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Καλημέρα,

Ενδιαφέρομαι να αποκτήσω φοιτητική ADSM σύνδεση μιας και στο σπίτι που διαμένω αυτή την στιγμή δεν έχω υποδομή για σταθερή τηλεφωνία.

Θα το χρησιμοπιοιήσω σε σταθερό Η/Υ οποτε και θα πάρω usb modem.

Εχω καταλήξει σε 2 πακέτα.Αυτό της Wind και αυτό της Voda.

Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας ποιο απο τα 2 είναι πio συμφέρον

απο πλευρας χρημάτων - αξιοπιστίας.

(Διαμένω Αθήνα-Δυτικά προάστεια οποτε έχω 3g κάλυψη)

Στο forum δίαβασα για κρυφές χρεώσεις - λάθη στους λογαριασμόυς κ.λ.π

Ευχαριστώ

Το ερώτημά σου είναι σε λάθος θέμα.Εδώ γράφουμε για ιντερνετ μέσω wind plus.Για ιντερνετ μέσω adsm γράψε καλύτερα εδώ

Δημοσ.

exw ena provlhma me win XP sp2. prin egkatasthsw sp2 eixa kanonika internet k me firefox k me opera kai me explorer. twra me service pack2 syndeomai alla den mu anoigei selides o explorer (exw kanei rythmiseis).an kapoios kserei as vohthhsei.thanx

Δημοσ.

Παιδιά βοήθεια!Επειδή, ειλικρινά είμαι ψιλοάσχετη...μπορει κάποιος να μου πει απλα τι παίζει με το να μπορείς να πλοηγείσαι από το κινητό σου στο ιντερνετ? Αν έχω καταλάβει καλά υπάρχει ένας τρόπος που είναι το wap αλλά γενικά αυτό χρεώνεται τρελά. Μετά είναι και το gprs και το 3g που απ ό,τι είδα στις χρεώσεις της η Κοσμοτέ το έχει τζαμπε (αν δεν θες να κατεβάσεις αλλά απλά να πλοηγηθείς στο Wireless internet easy μέσω GPRS/3G). Μετά είδα αυτό που λέτε για την πλοήγηση με Opera από WInd αλλά είδα ότι έχει και κάτι αντίστοιχο η Vodafone εδω και μπερδεύτηκα χειρότερα... Και τελοσπάντων, ποιά η διαφορά όλων αυτών με τα Blackberry?

Χϊλια συγνώμη για την ασχετίλα αλλά....δεν έχω ιδέα και αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει θα ήταν τέλεια καθώς γράφτηκα στην κοινότητα μόνο και μόνο για να ρωτήσω αυτά !!

Δημοσ.

Τα Blackberry είναι μικροί υπολογιστές που συνδιάζουν κινητό και υπολογιστή, καθως και ένα ολοκληρωμένο συστημα ψυχαγωγίας μαζί!Τώρα η καλύτερη επιλογή είναι Wind Plus, γιατί έχει απεριόριστη πλοήγηση μέσω κινητού (με το Opera Mini 4, κατεβασέ το μέσω κινητού στο mini.opera.com) και πλήρη πλοήγηση και στον υπολογιστή με πραγματικά καλές ταχύτητες (Η ταχύτητα εξαρτάται απο το κινητό που έχεις, πχ το Κ750i είναι 2G και πιάνει ταχύτητα εώς 80kbps ενώ άν έχεις το κινητό W880i που είναι 3G όπως εγώ πιάνεις χαλαρά 400kbps).

Δημοσ.

Έχει βρει κανείς τίποτα για να ακούμε Internet radio? Εχω βρει 2 προγράμματα που να παίζουν αρχεία .pls και με σύνδεση gprs αλλά δε μου κάτσε κανένα. Για Ν70 βάσιμα ρωτάω που είναι S60 v2. Αν το χει κάνει κανείς, επιλέγουμε wind plus wind streaming?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...