Προς το περιεχόμενο

Internet μεσω κινητού με 3,49 ευρώ το μήνα!

savvvas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Να κ το πρωτο μου ποστ απο το p900:wink:

Απο την στιγμη που υπαρχουν οι διαφοροι messengers,φανταζομαι πως λειτουργουν μια χαρα!Μενει να κανουμε δοκιμες(..απο αυριο)

• Απαντ. 387
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
opote mporoume kai sta kinita pleon na fortonoume applications px google maps, msn ktl ..kai na sindeomaste?

Το μόνο που ξέρω εγώ να έχει google maps είναι το Apple iphone

Δημοσ.
Το μόνο που ξέρω εγώ να έχει google maps είναι το Apple iphone

μπορεις να εχεις google maps σε ολα τα κινητα που υποστηριζουν java... και μπορεις να το κατεβασεις απο την σελιδα του google... εγω στο (w800) την εχω...βεβαια δεν κανεις το ιδιο zoom με αυτο που υπολογιστη αλλα ειναι αρκετα καλο...

Δημοσ.
Και για οσους το opera mini κανει λαδιες στην αρχη και δεν συνδεεται,δωστε τα παρακατω στα properties του tim plus

Address :gint.b-online.gr

Username :web

Password :web

Αν βαλει κανεις αυτα τα settings τοτε θα χρεωνεται κανονικα! Παντα να κοιτατε το apn να ειναι gwap.b-online.gr και οχι gint.b-online.gr!! Επισης username/password: wap.

Aπο site μπαινεις σχεδον παντου με τον αναλογο συνδιασμο browser. Περιορισμοι υπαρχουν σε site καταληξης .asp , οριο download 1mb και δεν μπορεις να κανεις login σε καποια site πχ otenet.tools. Απο προγραμματα το msn λειτουργει τις περισσοτερες φορες σωστα. Λογικα και αλλοι messengers θα δουλευουν αν βαλετε proxy κλπ. To irc με τπτ δεν παιζει οπως και οποιοσδηποτε download manager..

Δημοσ.
μπορεις να εχεις google maps σε ολα τα κινητα που υποστηριζουν java... και μπορεις να το κατεβασεις απο την σελιδα του google... εγω στο (w800) την εχω...βεβαια δεν κανεις το ιδιο zoom με αυτο που υπολογιστη αλλα ειναι αρκετα καλο...

Χε χε!!!

Το ήξερα ότι κάποιος θα ήξερε κάτι παραπάνω γι'αυτό και εγραψά "εγω" :mrgreen:

δουλεύει κανονικά;

Δημοσ.

Γεια σας... δοκίμασα να το κάνω αυτό με το w810 και ενώ δουλεύει κανονικά το wap, δεν μπορώ να συνδεθώ ούτε από Opera mini ούτε από Pocket PC (Failed to dial). Μπορεί κάποιος να μου πει αν γίνεται με το w810; Thx in advance!

Δημοσ.

Εβαλες στις ρυθμισεις ip 192.168.200.10 , port 9401 και τυπο υπηρεσιας http? Επισης τα παραπανω apn/password?

Δημοσ.

Απο εδω λεει:

Μένου=>Ρυθμίσεις=>Συνδεσιμότητα=>Ρυθμίσεις Java.

Επιλέγουμε το προφίλ TIM PLUS ή TIM GPRS=> Επιλογές=>Σύνδεση με: TIM PLUS

Τύπος WAP=>Http

Διακομ.μεσολάβ.=>Ναι

Διεύθυνση IP=>192.168.200.010

Αριθμός Θύρας=>9401

Eπιλέγουμε αποθήκευση=>Πίσω Και επιλέγουμε ώς προφίλ JAVA αυτό που βάλαμε τα παραπάνω στοιχεία.

Σημείωση: Οι ρυθμίσεις αυτές είναι μόνο για Sony ericsson κινητά . Συγκεκριμένα αυτά που υπόστιρίζουν τις παραπάνω εισαγωγές.

(k300,k310,k500,k600,k700,k750,k800,z520,w550,w700,w800,w900 )

Δεν αναφερει το δικο σου μοντελο αλλα ειναι παρομοιο με το w800. Για δες και την σελιδα εκεινη γενικως.

Δημοσ.

Ναι το έχω δει στο myphone και μάλιστα κάποιος λέει ότι είναι δοκιμασμένο και δουλεύει με w810 και όποιος θέλει να του στείλει pm. Απλά επειδή του έστειλα και δεν μου έχει απαντήσει, έγραψα κι εδώ μήπως ξέρει κάποιος τι χρειάζεται.

Δημοσ.

99% πρέπει να μην έχεις επιλέξει τίποτα στις ρυθμίσεις java. . . ενώ ολες οι ρυθμίσεις αποθηκεύονται και επιλέγονται αυτόματα η συγκεκριμένη δεν επιλέγεται...για κοίτα στην σύνδεσημοτητα. . .

Δημοσ.

"alexzzz" μια χαρά δουλεύει η εφαρμογή (το θέμα είναι κατά πόσο δουλεύει το τζοηστικ του κινητού σου!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...