Προς το περιεχόμενο

Internet μεσω κινητού με 3,49 ευρώ το μήνα!

savvvas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 387
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδες τι παιζει με αυτο, ακομα δουλευει???

Φευγω για στρατο σε λιγο καιρο, με ψηνει να παω να παρω ενα qtek 9000 κ να το ψαξω...

Ποσο καιρο ομως εχει τραβηξει, μηπως πρεπει να περιμενουμε κλειδωμα σε λιγο απο wind?

Μην σκασω 300ε κ μεινω με το p...(d)a στο χερι

Δημοσ.

Σοβαρά qtek 9000 με 300 ευρώ?Που?:-D

Το θέμα είναι οτι κανείς δεν ξέρει πότε και αν θα σταματήσει το ''κόλπο''.Αυτα ούτε επίσημα είναι , ούτε ανακοινώνονται πότε θα σταματήσουν.Το ρισκάρεις και αν κερδίσεις - κέρδισες, αλλιώς....

Πάντως μέχρι τώρα καλά πάει!

Δημοσ.

εχω ιντερνετ απο το κινητο ρε παιδια και εχω κανει και τις ρυθμισεις στον υπολογιστη αλλα δεν μπορω να μεταφερω το ιντερνετ του κινητου μου στο pc.Οταν κανω συνδεση μεσω του pc μου βγαζει σφαλμα.ΗΕLP!!!!

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Είμαι καινούργιος στο forum , έχω διαβάσει όλα τα Post και έχω μια απορία και θα ήθελα και μια βοήθεια.

Εχω πάρει πρόσφατα το iphone και είμαι παράλληλα και συνδρομητης της wind.

Θέλω να χρησιμοποιώ το δωρεάν ιντερνετ της wind και θέλω μια βοήθεια κατά πρώτον αν μπορεί το iphone να χρησιμοποιήσει αυτη την υπηρεσία της wind και αν ναι, ποιες ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να μου δουλέψει.\

Μάλλον ζητάω κάτι δύσκολο αλλά αν μπορεί κάποιος ασ βοηθήσει.

Σημειωτέον από όσο έχω καταλάβει από τη μέχρι τώρα χρήση του iphone, δεν χρησιμοποιεί java εφαρμογές και έχει σαν internet explorer τον safari.

Σας ευχαριστώ όλους

Δημοσ.
Καλησπέρα σε όλους.

Είμαι καινούργιος στο forum , έχω διαβάσει όλα τα Post και έχω μια απορία και θα ήθελα και μια βοήθεια.

Εχω πάρει πρόσφατα το iphone και είμαι παράλληλα και συνδρομητης της wind.

Θέλω να χρησιμοποιώ το δωρεάν ιντερνετ της wind και θέλω μια βοήθεια κατά πρώτον αν μπορεί το iphone να χρησιμοποιήσει αυτη την υπηρεσία της wind και αν ναι, ποιες ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να μου δουλέψει.\

Μάλλον ζητάω κάτι δύσκολο αλλά αν μπορεί κάποιος ασ βοηθήσει.

Σημειωτέον από όσο έχω καταλάβει από τη μέχρι τώρα χρήση του iphone, δεν χρησιμοποιεί java εφαρμογές και έχει σαν internet explorer τον safari.

Σας ευχαριστώ όλους

Κατ'αρχήν καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Κατά δεύτερον μιλάς για ένα κινητό το οποίο δεν κυκλοφορεί επίσημα στην Ελλάδα,άρα είναι ελάχιστοι οι κάτοχοι του.Συνεπώς πόσοι από αυτούς θα είναι συνδρομητές της wind και χρησιμοποιούν το ''κολπο'' και μπαίνουν και στο insomnia για να σε βοηθήσουν?

Οι υπόλοιποι χρήστες του φόρουμ θέλουμε να σε βοηθήσουμε αλλά δεν ξερουμε το μενού του κινητού σου.Προσπάθησε να το προσαρμόσεις με βάση το πρώτο πόστ του θέματος και αν δεν τα καταφέρεις , δώσε μας συγκεκριμένες πληροφορίες μήπως και μπορέσουμε κάτι να κάνουμε.

Δημοσ.
εχω ιντερνετ απο το κινητο ρε παιδια και εχω κανει και τις ρυθμισεις στον υπολογιστη αλλα δεν μπορω να μεταφερω το ιντερνετ του κινητου μου στο pc.Οταν κανω συνδεση μεσω του pc μου βγαζει σφαλμα.ΗΕLP!!!!

Ακουσέ με φίλε μου γιατί είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα.Το πρώτο ποστ του θέματος είναι πολύ αναλυτικό.Βεβαιώσου οτι έχεις βάλει τις σωστές ρυθμίσεις στον firefox/explorer , εφόσον έχεις ρυθμίσει σωστά το κινητό σου.Τουλάχιστον εγώ αυτό το λάθος έκανα.Αν το λάθος σου είναι στη ρύθμιση του κινητού σου πες μας το μοντέλο να σε βοηθήσουμε , αν και με τη βοήθεια του πρώτου ποστ είναι αδύνατο να κάνεις λάθος.

Ρυθμίσεις για το Firefox:

Ανοίξτε το Firefox και πηγαίνετε : Εργασίες --> Επιλογές... --> στην καρτάλα γενικά πατήστε "Ρυθμίσεις σύνδεσης..."

εκεί επιλέξτε "Χειροκίνητη ρύθμιση διαμεσολαβητή:" και συμπληρώστε για το το "Διαμεσολαβητής ΗΤΤΡ:" 192.168.200.10 και "Θύρα:"9401

Μετά τσεκάρετε το "Χρήση αυτού του διαμεσολαβητή για όλα τα πρωτόκολλα" και θα πρέπει να έχετε μια εικόνα όπως φαίνονται παρακάτω :

Παράθεση:

Χειροκίνητη ρύθμιση διαμεσολαβητή:

Διαμεσολαβητής ΗΤΤΡ: 192.168.200.10 Θύρα: 9401

Χρήση αυτού του διαμεσολαβητή για όλα τα πρωτόκολλα[τσεκαρισμένο]

Διαμεσολαβητής SSL : 192.168.200.10 Θύρα: 9401

Διαμεσολαβητής FTP : 192.168.200.10 Θύρα: 9401

Διαμεσολαβητής Gopher : 192.168.200.10 Θύρα: 9401

Σύστημα SOCKS : 192.168.200.10 Θύρα: 9401

Υ. Όταν το firefox δεν ανοίγει ορισμένες σελίδες :

Κατεβάζετε και φορτώστε το Plugin : https://addons.mozilla.org/firefox/3207/

Στο firefox πηγαίνετε "εργασίες" --> "Force Content-Type...".

Ξετσεκάρετε το "Disable Force Content-Type" και επιλέξτε "new".

Στην επιλογή "URL (*)" πληκτρολογούμε τη διεύθυνση που δν άνοιγε..πχ "http://www.myphone.gr".

Στην επιλογή "Old Content-Type (*)" επιλέγουμε "application/xhtml+xml".

Στο "New Content-Type" επιλέγουμε "text/html".

Πατήστε "Save".

Respect to savvvas:-)

Δημοσ.

Πάντως συνδέοντας τον υπολογιστή με το κινητό σαν μόντεμ , όπου έχω απλή σύνδεση (οχι 3G) πιάνω ταχύτητες μέχρι 7-8Kbytes/sec ενώ όπου έχω κάλυψη 3G έχω δει ταχύτητες μέχρι και 50Kbytes/sec.Κοινώς ταχύτητες dsl 512 kbps !!:shock:Οχι κι ασχημα για 3,5?/μήνα!Βέβαια οι ταχύτητες αυτές είναι για surfing και οχι για downloading αρχειων μιας και δεν κατεβάζει αρχεία , αλλά δεν με χαλάει για να σερφάρω στο δρόμο με το λάπτοπ μου...

• Moderators
Δημοσ.
Κατά δεύτερον μιλάς για ένα κινητό το οποίο δεν κυκλοφορεί επίσημα στην Ελλάδα,άρα είναι ελάχιστοι οι κάτοχοι του.Συνεπώς πόσοι από αυτούς θα είναι συνδρομητές της wind και χρησιμοποιούν το ''κολπο'' και μπαίνουν και στο insomnia για να σε βοηθήσουν?

Tουλαχιστον ακομα ενας προς το παρον;)

Δοκιμασα να βαλω τις ρυθμισεις του wind plus στο edge αλλα ανθρακας ο θησαυρος.Προς αναζητηση λυσης και γω..

Δημοσ.
Tουλαχιστον ακομα ενας προς το παρον;)

Δοκιμασα να βαλω τις ρυθμισεις του wind plus στο edge αλλα ανθρακας ο θησαυρος.Προς αναζητηση λυσης και γω..

Η ισχύς εν τη ενώση.Ελπίζω να τα καταφέρετε κι εσείς.

Δημοσ.

Μακαρι η wind να δωσει φθηνο Ιντερνετ με τις pc card αλλα ειδα τα προσφατα παγια και δεν εμεινα καθολυο ευχαριστημενος...

Δημοσ.
WIND ADSM ?

Μπορεί κανείς να μου γράψει τι πληρώνω και τι παίρνω ?

Εψαξα το site της WIND και δεν κατάλαβα.

Thanks.

Νομίζω οτι ψάχνεις αυτό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...