Προς το περιεχόμενο

Internet μεσω κινητού με 3,49 ευρώ το μήνα!

savvvas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 387
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πως μπορω να κατεβασω google maps απο την σελιδα του google?? Εχω νοκια 6300.. Ειναι συμβατοι με το συγκεκριμενο μοντελο, και αν ναι πως να τους περασω, με bluetooth? Και κατι αλλο (το πιο σημαντικο), ας βοηθησει καποιος να βαλω αυτο το internet στο κινητο (το 6300κι, λεγοντας μου βεβαια) αναλυτικα τι να κανω...:-):-):-) Tnxxxxxxxxxxxxxxxx

Δεν είναι τόσο απλό να σου πούμε αναλυτικά κιόλας τι να κάνεις.Διάβασε το πρώτο ποστ που τα εξηγεί πολύ καλά πιστεύω και αν κάπου κολλήσεις ρώτα να σε βοηθήσουμε.

Δημοσ.

Δηλαδη ρε παιδια δουλευει;;;;

Αξιζει λοιπον να παρω κινητο με Java (αν μπορειτε πειτε μου κανα φτηνο) και με μια καρτα Wind να κανω δουλεια;;;

Διαβασα ολες τις απαντησεις και ειδα οτι μερικοι εχουν προβληματα στην συνδεση. Ειναι λογω λαθος ρυθμισεων;

Δημοσ.
Δηλαδη ρε παιδια δουλευει;;;;

Αξιζει λοιπον να παρω κινητο με Java (αν μπορειτε πειτε μου κανα φτηνο) και με μια καρτα Wind να κανω δουλεια;;;

Διαβασα ολες τις απαντησεις και ειδα οτι μερικοι εχουν προβληματα στην συνδεση. Ειναι λογω λαθος ρυθμισεων;

Για εμένα εδώ και χρόνια αξίζει και πολύ μάλιστα!!!!

Με το w800 και μετά με το Κ750ι(150 ευρώ;) κάνω μια χαρά την δουλεία μου , και με το κ800 ακόμα καλύτερα με το 3g και την τεράστια οθόνη...και όπου θέλω έχω νετ μέσω pc και κινητού..Αλλά νομίζω ότι υπάρχουν και φθηνότερα κινητά.Ποτέ δεν είχα προβλήματα με το νετ ακόμα και σε απομωνομένα μέρη!!νετ στο λαπτοπ σε 1500 μέτρα μακρυα απο κάθε χωριό! ;)

Δημοσ.

θα ηθελα την βοηθεια σας.Εχω το Ν70 εχω κανει ολες τις ρυθμισεις στον υπολογιστη για να μπορω να μπαινω στο ιντερνετ αλλα μου βγαζει σφαλμα οταν παω να κανω συνδεση.Τι να φταιει?

Δημοσ.
θα ηθελα την βοηθεια σας.Εχω το Ν70 εχω κανει ολες τις ρυθμισεις στον υπολογιστη για να μπορω να μπαινω στο ιντερνετ αλλα μου βγαζει σφαλμα οταν παω να κανω συνδεση.Τι να φταιει?

Φταίνε οι ρυθμίσεις που έχεις κάνει.Ψάξε που είναι το λάθος με βάση το πρώτο ποστ του θέματος και αν μπλέξεις κάπου πες μας να σε βοηθήσουμε.

Δημοσ.

εγώ στέλνω αυτό το μήνυμα μέσα από το opera mini με το W810i. για εμένα ειδικά που δεν εχω καθόλου internet στο σπίτι και μάλλον θα αργήσω να βάλω είναι πολύ χρήσιμο για ένα απλό σερφάρισμα... Με την ακτινοβολία τι γίνεται όμως; όταν σερφάρουμε το κινητο εκπέμπει υψηλή ακτινοβολία;

Δημοσ.
εγώ στέλνω αυτό το μήνυμα μέσα από το opera mini με το W810i. για εμένα ειδικά που δεν εχω καθόλου internet στο σπίτι και μάλλον θα αργήσω να βάλω είναι πολύ χρήσιμο για ένα απλό σερφάρισμα... Με την ακτινοβολία τι γίνεται όμως; όταν σερφάρουμε το κινητο εκπέμπει υψηλή ακτινοβολία;

Εκπέμπει τόση ακτινοβολία όση και όταν μιλάς στο κινητό.Ισα ισα που είναι καλύτερα όταν είσαι στο ιντερνετ γιατί δεν είναι δίπλα στο κεφάλι σου το κινητό.;)

Δημοσ.

εχω ιντερνετ απο το κινητο ρε παιδια και εχω κανει και τις ρυθμισεις στον υπολογιστη αλλα δεν μπορω να μεταφερω το ιντερνετ του κινητου μου στο pc.Οταν κανω συνδεση μεσω του pc μου βγαζει σφαλμα.ΗΕLP!!!!

Δημοσ.

τις τελευταιες μέρες ενώ μπαίνω με wind plus και δεν εχει λήξει η συνδρομή μου, μου τρωει την κάρτα στο φτερό.

έχει κανείσ παρόμοιο πρόβλημα; αυτό ήταν; όσο χάρηκα χάρηκα; :cry:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...