real-estate Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 kalispera exw ena n800 nokia tablet borei mipws na mou pei ti rythmiseis prepei na valw me tim internet (modem n71 nokia bluetooth)benw eykola lla roufaei tin karta ti prepei n allaxw gia na bw me wap??
real-estate Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 episynaptw screenshot pou isws sas voithisoun na me vithisete an kapios borei na voithisei tha me eyxaristisei
Johnny91 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Τί σκατά παίζει με την όπερα? με gwap δε μπαίνει με gint μπαίνει και χρεώνει ...έφτασα τα -0,61e τι γίνεται πια??
rallis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Τί σκατά παίζει με την όπερα?με gwap δε μπαίνει με gint μπαίνει και χρεώνει ...έφτασα τα -0,61e τι γίνεται πια?? Δεν φταίει η όπερα.Προφανώς οι ρυθμίσεις σου στο gwap δεν είναι σωστές γι αυτό δεν μπαίνει.Βεβαιώσου οτι είναι όλα σωστά δηλωμένα γιατί με το gint δεν θα παας πολύ μακριά...
ApSiMan Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Kalispera paidia k apo emena. Prwta apo ola ena megalo eyxaristw ston Savva gia tis katapliktikes odigies. Deyteron sorry gia ta greeklish (alla sti douleia kapoia PC dn ypostirizoun katholou ellinika). Sto thema mas.Apo xtes eimai me to Nokia E50 k ton miniOpera k sefarw kyrile....Kanena provlima apolytws. Panta me to wind plus (to Wind Internet exei faei delete). O kalos opera panta me rwtaei stin arxi me pio profil thelw na syndethw k egw vazw Wind Plus panta (me gwap, to exw checkarei) Exw 2 erwtisoules... 1on Dn yparxei periptwsi na xreonomai parapanw e>??Rwtaw gt to E50 dn exei rythmiseis gia Java xwria gia na to sigourepsw k apo ekei....alla to Wind Internet dn yparxei kan san profil.... 2on yparxei tropos stin Wind na mathainoume se ti poso exei ftasei o logariasmos mas?Exw symvolaio k oxi karta.... Thanx gia tis apantiseis....tha tis diavasw apo to kinitaki mou :D
Johnny91 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Panta me to wind plus (to Wind Internet exei faei delete). O kalos opera panta me rwtaei stin arxi me pio profil thelw na syndethw k egw vazw Wind Plus panta Grrrr εμένα γιατί δε με ρωτάει? ρε σείς κάντε κάποιος upload το jar να δώ τι σκατά παίζει πιά την επόμενη βδομάδα γράφω τέστ latinika και θέλω το online dictionary
Dr.Strangelove Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Γιατί δεν σβήνεις εντελώς το gint για να μην κινδυνεύεις να χρεωθείς; Εμένα στο SE M600i δε με ρωτάει τίποτα. Μπαίνει στο internet κανονικά με το gwap που είναι και το μοναδικό profile που υπάρχει. Ακόμα και ο ενσωματωμένος browser του κινητού μπαίνει με αυτό χωρίς να χρεώνομαι.
ApSiMan Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Grrrr εμένα γιατί δε με ρωτάει? ρε σείς κάντε κάποιος upload το jar να δώ τι σκατά παίζει πιά την επόμενη βδομάδα γράφω τέστ latinika και θέλω το online dictionary LOOOOLLLL φίλε μου το.jar δεν το έχω καθώς κατέβασα τον miniOpera από το κινητό μου.... Όπως λέει κ ο Dr.Strangelove γιατί δεν σβήνεις τελείως το προφίλ gint??? Άρα και εγώ δεν θα χρεώνομαι λογικα.... Κανείς δεν ξέρει πως μπορώ (και αν) να ενημερωθώ για το ποσό του λογαριασμού μου ε???
george1994 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Καλημέρα! Εχω ενα Ν72 , συνδεθηκα στο νετ κανονικα και μπαινω σε οποια σελιδα θελω. Το προβλημα μου ξεκινησε οταν πηγα να συνδεσω το κινητο με το pc. Εχω laptop και τρεχει vista. Μέσω το nokia pc suite δεν καταφερα να συνδέσω το κινητο. Συγκεκιμενα οταν πατουσα συνδεση μου εγραφε οτι το modem δεν ειναι διαθεσιμο... Μετα απο ψαξιμο ,καταφερα να φτιάω μια συνδεση , ρυθμιζοντας μεσω του utilitie που εχει ο φορητος για το bluetooth. Αφου λοιπον κανω κληση , βλεπω οτι στο κινητο ανογει gprs , στην οθονη του φορητου βγαζει την επαληθευση κωδικου , προχωραει και βγαζει συνδεση με το δικτυο , αλλα σταματαει εκει. Μου βγαζει ενα σφαλμα , κατι σχετικο με το ppp. Δεν το θυμαμαι ακριβως.... Τι μπορουμε να κανουμε παιδες???? Help!!!! Tsekare ton aritho pou kaleis apo ton ypologisti, emena paizei to *99***?# (opou ? o aukson arithos APN p.x. 1, 2,... emena einai 5)
Johnny91 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Γιατί δεν σβήνεις εντελώς το gint για να μην κινδυνεύεις να χρεωθείς;Εμένα στο SE M600i δε με ρωτάει τίποτα. Μπαίνει στο internet κανονικά με το gwap που είναι και το μοναδικό profile που υπάρχει. Ακόμα και ο ενσωματωμένος browser του κινητού μπαίνει με αυτό χωρίς να χρεώνομαι. ρε σύ σου λέω δε μπαίνει το μ@λ@κισμένο με GWAP δε ξέρω γιατί :neutral:
Dr.Strangelove Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 http://www.operamini.com/download/pc/ Αν έχεις αμφιβολίες για το jar κατέβασέ το ξανά. Αλλά αν τρέχει και συνδέεται με το gint μάλλον δε φταίει αυτό αλλά κάποια άλλη ρύθμιση που έχεις (ή δεν έχεις) κάνει.
rallis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 LOOOOLLLL φίλε μου το.jar δεν το έχω καθώς κατέβασα τον miniOpera από το κινητό μου.... Όπως λέει κ ο Dr.Strangelove γιατί δεν σβήνεις τελείως το προφίλ gint??? Άρα και εγώ δεν θα χρεώνομαι λογικα.... Κανείς δεν ξέρει πως μπορώ (και αν) να ενημερωθώ για το ποσό του λογαριασμού μου ε??? Δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα από την WIND τουλάχιστον προς το παρόν.
Johnny91 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 http://www.operamini.com/download/pc/Αν έχεις αμφιβολίες για το jar κατέβασέ το ξανά. Αλλά αν τρέχει και συνδέεται με το gint μάλλον δε φταίει αυτό αλλά κάποια άλλη ρύθμιση που έχεις (ή δεν έχεις) κάνει. έχω ήδη κατεβάσει 8 εκδόσεις, official moded ότι βρήκα κατέβασα όλα το ίδιο πρόβλημα έχουν... Για java δε μπορώ να ρυθμίσω ξεχωριστά.. άσε που η Wind μου έστειλε τις ρυθμίσεις κλειδωμένες και έπρεπε να τις ξεκλειδώσω με το p2k Advanced editor:???:
ApSiMan Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα από την WIND τουλάχιστον προς το παρόν. thanks για την απάντηση rallis....θα το μάθουμε δλδ όταν έρθει ο λογαριασμός μου....:-D:-D
NiklausK Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Πως μπορω να κατεβασω google maps απο την σελιδα του google?? Εχω νοκια 6300.. Ειναι συμβατοι με το συγκεκριμενο μοντελο, και αν ναι πως να τους περασω, με bluetooth? Και κατι αλλο (το πιο σημαντικο), ας βοηθησει καποιος να βαλω αυτο το internet στο κινητο (το 6300κι, λεγοντας μου βεβαια) αναλυτικα τι να κανω...:-) Tnxxxxxxxxxxxxxxxx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.