Προς το περιεχόμενο

Internet μεσω κινητού με 3,49 ευρώ το μήνα!

savvvas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Είναι δυνατόν κάποιος να ποστάρει τις χεράτες ρυθμίσεις; έχω ένα PDA και δεν υποστηρίζεται προφανώς. Στο PDA επιλέγω σύνδεση GPRS αλλά δεν έχει κάπου να δηλώσω "server" όπως λέτε (gwap.b-online.gr), μόνο proxy και αυτό με IP.

• Απαντ. 387
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ξερει καποιος να μας πει πιες συσκευες ειναι που μπορουν να ειναι συμβατες με αυτο το προγραμμα και πια επικοινωνιακα προγραμματα μπορει να συνεργαστει π.χ. msn, skype?

Δημοσ.
Λογικα κατι πρεπει να παιζει με τις ρυθμισεις. Εγω εχω motorola και αρχικα δεν επαιζε ουτε σε μενα αλλα πειραζοντας τις ρυθμισεις δουλεψε. πχ ηθελε να βαλω τις ρυθμισεις 2-3 φορες σε διαφορετικα πεδια κατω απο το ιδιο πριφιλ!

τι ρυθμισεις , μπορεις να τις μοιραστεις μαζι μας

Δημοσ.

Καλημέρα!

Εχω ενα Ν72 , συνδεθηκα στο νετ κανονικα και μπαινω σε οποια σελιδα θελω.

Το προβλημα μου ξεκινησε οταν πηγα να συνδεσω το κινητο με το pc. Εχω laptop και τρεχει vista. Μέσω το nokia pc suite δεν καταφερα να συνδέσω το κινητο. Συγκεκιμενα οταν πατουσα συνδεση μου εγραφε οτι το modem δεν ειναι διαθεσιμο...

Μετα απο ψαξιμο ,καταφερα να φτιάω μια συνδεση , ρυθμιζοντας μεσω του utilitie που εχει ο φορητος για το bluetooth.

Αφου λοιπον κανω κληση , βλεπω οτι στο κινητο ανογει gprs , στην οθονη του φορητου βγαζει την επαληθευση κωδικου , προχωραει και βγαζει συνδεση με το δικτυο , αλλα σταματαει εκει. Μου βγαζει ενα σφαλμα , κατι σχετικο με το ppp. Δεν το θυμαμαι ακριβως....

Τι μπορουμε να κανουμε παιδες???? Help!!!!

Δημοσ.

Παιδια αν μπορει να βοηθησει καποιος...

Ακολουθησα ολες τις οδηγιες του ποστ #1 εως κ τα προξυ σεττινγκ του ιντερνετ εξπλορερ κ οταν πηγα να μπω μεσω της συνδεσης που δημιρουργησα στην επιφανεια εργασιας κ μου βγαζει

'Error 777, the modem on your remote device or computer is out of order'

???? Kamia idea?

Edit: Ξαναδημιουργησα την συνδεση αλλα κ παλι δεν με βαζει.

Παω να μπω κ μου βγαζει 'Error 678:the remote computer did not respond...

Δημοσ.

Το έβαλα και εγω με κάρτα συνδεόμαι κανονικά όπερα κλπ αλλά με τπτ δεν μπορώ να βρώ τρόπο για msn.Τελικά παίζει τπτ σε ppc βέβαια για msn μέσω wap wind non stop?

Δημοσ.

Τα φωτα σας διοτι πηγα σε καταστημα στην wind και τους ειχαν πεσει ολες οι ασφαλιες ενοω ιδεα δεν ειχαν, και μενα εκεινη την ωρα μου αναψαν ολα τα λαμπακια, μπορει το motorola E398 να ρυθμιστει με αυτο το προγραμμα και εαν ναι μπορει να εχω εκει και το skype η να την skypekano apo wind?

Δημοσ.
Το έβαλα και εγω με κάρτα συνδεόμαι κανονικά όπερα κλπ αλλά με τπτ δεν μπορώ να βρώ τρόπο για msn.Τελικά παίζει τπτ σε ppc βέβαια για msn μέσω wap wind non stop?

Για msn μπες από το κινητό σου στο ebuddy.com

Τα φωτα σας διοτι πηγα σε καταστημα στην wind και τους ειχαν πεσει ολες οι ασφαλιες ενοω ιδεα δεν ειχαν, και μενα εκεινη την ωρα μου αναψαν ολα τα λαμπακια, μπορει το motorola E398 να ρυθμιστει με αυτο το προγραμμα και εαν ναι μπορει να εχω εκει και το skype η να την skypekano apo wind?

Απο όσο ξέρω skype δεν υπάρχει ,αλλα και αν υπάρχει μην περιμένεις οτι θα δουλέψει μέσω του wap.Θα είναι απελπιστικά αργό και δεν θα ''κάνεις δουλειά''.

Δημοσ.
Για msn μπες από το κινητό σου στο ebuddy.com

Απο όσο ξέρω skype δεν υπάρχει ,αλλα και αν υπάρχει μην περιμένεις οτι θα δουλέψει μέσω του wap.Θα είναι απελπιστικά αργό και δεν θα ''κάνεις δουλειά''.

Ειναι πιο ελαφρυ απο το msn π.χ γιατι να μην παιξει καλα,αλλα τελικα μπορω να μπω αυτο θελω να ξερω με το e398?

Δημοσ.
Ειναι πιο ελαφρυ απο το msn π.χ γιατι να μην παιξει καλα,αλλα τελικα μπορω να μπω αυτο θελω να ξερω με το e398?

Η άποψη μου είναι οτι α) δεν υπάρχει τετοιο skype β)και αν υπάρχει δεν θα δουλέψει γιατι η μετάδοση των δεδομένων τις περισσοτερες φορές έχει τρομερη καθυστερηση και πολυ χαμηλή ταχύτητα ακόμα και με 3G.γ)τα παραπάνω δεν αναφέρονται αποκλειστικά στο συγκεκριμένο μοντέλο κινητού

Δημοσ.
Εγώ πάντως msn με ebuddy δεν μπόρεσα τπτ....πάει να συνδεθεί με syndey.ebuddy boston.ebuddy..αλλά τπτ. Any help?

Δοκίμασε moscow.ebuddy.com

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...