Προς το περιεχόμενο

Internet μεσω κινητού με 3,49 ευρώ το μήνα!

savvvas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
file mou s'euxaristo gia tin apantisi...

to iksera to e-buddy kai mpika apo 'kei (syndethika kanonika)

alla i synomilia den ginetai sosta...

vlepo meta apo kana lepto auta pou stelno kai mou stelnoun...:(

gi'auto kai rotisa an ginetai na syndetho meso tou msn programmatos...

anyway, s'euxaristo poly gia tin voitheia sou!:-D

(*esy me to e-buddy ola ok???

argoun oi apantiseis etc..)

ε κοίτα... με την aDSL μια χαρά το e-buddy ;) τώρα με gprs, δε ξέρω τι παίζει.. που μπήκα λίγο με ένα κινητό, οκ , δεν ήταν και ότι πιο ευχάριστο ... τα μηνύματα όμως δεν αργούσαν να έρθουν στο κινητό... στο pc δε το δοκίμασα να μπω από το κινητό...

παρόλο που νομίζω, δε φταίει τόσο το e-buddy που είναι προβληματικό, αλλά το ότι είναι χαμηλές οι ταχύτητες σύνδεσης...

απο internet explorer (δυστυχώς μόνο), μπορείς να δοκιμάσεις και το web messenger του ιδίου του MSN , που μπορείς να το βρεις εδώ : http://webmessenger.msn.com/

δε ξέρω τώρα αν θα είναι καλύτερο από το e-buddy , αλλά δε χάνεις τπτ να το δοκιμάσεις κι αυτό ;)

off topic: το ξενυχτάς κι εσύ βλέπω :P

• Απαντ. 387
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Telika syndethika sto msn (to programma) meso tou laptop...:-D

an endiaferetai kapoios, to mono pou ekana itan na allakso

sta settings -> connection -> Advanced Settings ->

kai sto SOCKS kano tis exeis allages...

SOCKS: 192.168.200.10 port: 9401

username: gwap.b-online.gr

password: wap

socksef3.jpg

Δημοσ.

File mariosCS, me to kinito k ego me e-buddy mpaino alla sto laptop ithela

na mpaino ap'to msn logo synitheias...

kai pali s'euxaristo gia tis apantiseis sou!

off topic: to ksenyxtas ki esy vlepo

eee... ligaki... :oops: :)

Δημοσ.
Να ρωτησω κατι??Δε γινεται να μιλησουμε με voip με αυτη τη συνδεση ε?

" Αυτά, εγώ που το έχω δοκιμάσει να πω πως με τον firefox δουλεύει αρκετά καλύτερα από ότι με τον explorer και το συγκεκριμένο κόλπο είναι πιο πολύ για τις διακοπές που αναγκαστικά αποχωριζόμαστε το internet του σπιτιού μας, μιας και είναι πολύ αργο ~37kbps και δεν κατεβάζει κανένα αρχείο! "

Αυτά γράφει στις τελευταίες προτάσεις το #1 post... άρα καταλαβαίνεις, πως με ταχύτητες της τάξης του ~37kbps, δε μπορείς να μιλήσεις με voip ....

Δημοσ.

Το θεμα ειναι πως στο κινητο voip μεσω gprs γινεται (οχι 3g αλλα gprs) κληση voip.Εχω κατεβασει ενα προγραμμα για το Ν73 οποτε επιλεγω για συνδεση Wind Internet συνδεεται και κανει κλησεις ενω με το Wind Plus δε συνδεεται καν...

Δημοσ.
Telika syndethika sto msn (to programma) meso tou laptop...:-D

an endiaferetai kapoios, to mono pou ekana itan na allakso

sta settings -> connection -> Advanced Settings ->

kai sto SOCKS kano tis exeis allages...

SOCKS: 192.168.200.10 port: 9401

username: gwap.b-online.gr

password: wap

socksef3.jpg

Πολυ καλο, θα το δοκιμασω!:mrgreen:

Δημοσ.

Εγω με το msn δεν εχω κανενα προβλημα, καθομαι με τις ωρες και δεν με πεταει χωρις κολπα κλπ, απλα θελει να εχεις τον ie 7 installed αλλιως αν εχεις τον 6 πρεπει στα option>για προχωρημενους να κανεις enable την επιλογη "χρηση του http 1.1 με διακομιστες μεσολαβησης" ;)

Δημοσ.
Το θεμα ειναι πως στο κινητο voip μεσω gprs γινεται (οχι 3g αλλα gprs) κληση voip.Εχω κατεβασει ενα προγραμμα για το Ν73 οποτε επιλεγω για συνδεση Wind Internet συνδεεται και κανει κλησεις ενω με το Wind Plus δε συνδεεται καν...

αυτό που συνδέεται η wind internet , αλλά όχι η wind plus, το παθαίνω κι εγώ στο 6600 μου, και στον opera και στο ebuddy application που κατέβασα... και δε μπορώ να καταλάβω γιατί ...

αν βρεις λύση μου τη λες κι εμενα :oops::oops:

Δημοσ.

Μου φαίνεται ενδιαφέρον το όλο θέμα και επειδή δεν είχα δει πως είναι το internet μέσω τηλεφώνου μπήκα από το n70 που έχω μέσω vodafone live στο internet με χρέωση νομίζω 0.018 / kb. Του είπα να μην κατεβάζει photos και μπήκα στο site του insomnia 25kb υπολογίζω ότι κατέβαζε με 4-5kb/sec.

Η ερώτηση τώρα. Το κινητό το είχα σε full screen αλλά και πάλι δε μου άρεσε καθόλου. Με τους browsers που λέτε είναι καλύτερα; Αν και με ανάλυση 176x208 δε νομίζω να χωράει βελτίωση.

Δημοσ.

Τωρα το ειδα αυτο το topic και εχω πορωθει!!!! Ειχα και παλαιωτερα κανει προσπαθειες να συνδεθω μεσω κινητου στο pc μου , αλλα ολες οι προσπαθεις ειχαν παει στραφη.... Θα το δοκιμασω και εαν θα τα καταφερνω καπου θα σας πω!!!! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...