Προς το περιεχόμενο

Internet μεσω κινητού με 3,49 ευρώ το μήνα!

savvvas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 387
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με χαρά είδα ότι η πρώτη σελίδα του insomnia, φαίνεται πια με σωστά Ελληνικά (εννοώ με το Wind Plus). Κάποιος είδε το μήνυμα μου μάλλον...

Δημοσ.

Έχω ένα K800i Vodafone Live(κλειδωμένο). Αγόρασα και εγώ μια F2G, έκανα όλα τα απαραίτητα (ρυθμίσεις manualy στο κινητό) και μπαίνω στο net με 3,49ευρώ/μήνα μέσω opera mini. Όλα καλά ως εδώ...

Προσπαθώ 5 μερόνυχτα να μπω στο net από το Laptop μέσω του κινητού αλλά δεν μου κάθεται με τπτ.

Ας με ΒΟΗΘΗΣΕΙ κάποιος αν μπορεί (τον υπέρευχαριστω προκαταβολικά)...

Αυτό που πετυχαίνω μέχρι τώρα είναι (ακολουθώντας κατά γράμμα το post της 1ης σελίδας) να φτιάξω την σύνδεση στα Vista Home Premium να συνδεθεί το Laptop με το κινητό μέσω bluetooth, να μπει το K800i στο net(εμφανίζεται στο K800i το σήμα ότι έχει μπει στο net), να έχω δίκτυο από το Laptop μέχρι το κινητό(τοπικό δίκτυο ουσιαστικά), ΑΛΛΑ να μην μπορώ να μπώ με ΤΙΠΟΤΑ στο net μέσω του Firefox ή/και του Internet Explorer (έχωντας κάνει ΟΛΕΣ τις ρυθμίσεις που αναφέρονται στο παρών topic)

Δημοσ.
Έχω ένα K800i Vodafone Live(κλειδωμένο). Αγόρασα και εγώ μια F2G, έκανα όλα τα απαραίτητα (ρυθμίσεις manualy στο κινητό) και μπαίνω στο net με 3,49ευρώ/μήνα μέσω opera mini. Όλα καλά ως εδώ...

Προσπαθώ 5 μερόνυχτα να μπω στο net από το Laptop μέσω του κινητού αλλά δεν μου κάθεται με τπτ.

Ας με ΒΟΗΘΗΣΕΙ κάποιος αν μπορεί (τον υπέρευχαριστω προκαταβολικά)...

Αυτό που πετυχαίνω μέχρι τώρα είναι (ακολουθώντας κατά γράμμα το post της 1ης σελίδας) να φτιάξω την σύνδεση στα Vista Home Premium να συνδεθεί το Laptop με το κινητό μέσω bluetooth, να μπει το K800i στο net(εμφανίζεται στο K800i το σήμα ότι έχει μπει στο net), να έχω δίκτυο από το Laptop μέχρι το κινητό(τοπικό δίκτυο ουσιαστικά), ΑΛΛΑ να μην μπορώ να μπώ με ΤΙΠΟΤΑ στο net μέσω του Firefox ή/και του Internet Explorer (έχωντας κάνει ΟΛΕΣ τις ρυθμίσεις που αναφέρονται στο παρών topic)

ίσως να παίζει κάτι με τα vista... Γιατί λογικά οι ρυθμίσεις αναφέρονται λογικά για setup σε winXP...

αν έχεις τη δυνατότητα, δοκίμασε το σε pc με winXP για να σιγουρευτείς αν όντος αυτό φταίει... ίσως υπάρχει κάποια επιπλέον ρύθμιση για τα vista που πρέπει να κάνεις ...

δυστυχώς δε μπορώ να σε βοηθήσω γιατί τα vista δε θα τα δει ούτε ζωγραφιστά το pc μου :mrgreen:

off topic: ευκαιρία να φύγεις τα vista :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.

γνωριζετε αν εχει αλλαξει κατι, οσον αφορα το ιντερνετ μεσω pc , γιατι ενω μεχρι χθες εμπαινα κανονικα στο net και απο το κινητο και απο το λαπτοπ μου ξαφνικα σημερα μπορω να συνδεομαι μονο στο wind plus μεσω κινητου, οταν προσπαθω να συνδεσω το λαπτοπ μου βγαζει σφαλμα στον server.Δεν εχω πειραξει τιποτα στις ρυθμισεις που ειχα.

Σέσας λειτουργει κανονικα οταν μπαινετε μεσω pc;

Δημοσ.

Εμένα τις τελευταίες ώρες δεν λειτουργεί ούτε στο κινητό. Το απόγευμα μπήκα για λίγο να δω κάποια αποτελέσματα ποδοσφαίρου και μετά δεν συνδέεται πουθενά. Λέτε να το έκοψαν; :(

Δημοσ.

ρε παιδιά.. το έχω κάνει σήμερα σε ένα 6600 ... το wap δουλεύει ΟΚ. μπορώ με τον wap browser να μπω στη σελίδα της opera, και κατέβασα κανονικά και τον opera mini... αλλά όταν πάω να ξεκινήσω για πρώτη φορά τον opera mini, κάνει το checking 6/6, αλλά στο τέλος μου λέει "cannot connect to the Internet"... το έχει κάνει κανείς σε 6600 ? τι μπορεί να παίζει ??

edit: το κουφό είναι πως αν διαλέξω το wind internet αντί το wind plus για access point, τότε μπαίνει κανονικά, αλλά με χρεώνει ... :s

Δημοσ.

Πολύ ωραία αυτή η υπηρεσία και σκέφτομαι να αλλάξω σε tim για αυτόν τον λόγο. Αλλά δεν θέλω να χάσω το live! tv της vodafone. Έχει κάτι ανάλογο η tim? Επίσης χρειάζεται το 3G για να δουλέψει η δουλεύει μέσω gprs?

Δημοσ.
Πολύ ωραία αυτή η υπηρεσία και σκέφτομαι να αλλάξω σε tim για αυτόν τον λόγο. Αλλά δεν θέλω να χάσω το live! tv της vodafone. Έχει κάτι ανάλογο η tim? Επίσης χρειάζεται το 3G για να δουλέψει η δουλεύει μέσω gprs?

απ' ότι ξέρω έχει και η ΤΙΜ liveTV. δες εδώ : http://www.windplus.gr/default.asp?siteID=2&langid=1&pageid=13

απ' ότι κατάλαβα το net είναι μόνο με gprs. Για το live TV δεν ξέρω...

Δημοσ.
Εμένα τις τελευταίες ώρες δεν λειτουργεί ούτε στο κινητό. Το απόγευμα μπήκα για λίγο να δω κάποια αποτελέσματα ποδοσφαίρου και μετά δεν συνδέεται πουθενά. Λέτε να το έκοψαν; :(

πριν λίγο μπήκα με κινητό... άρα δε νομίζω να το έκοψαν ;)

Δημοσ.

***sorry gia ta greeklish alla me ellinika mou evgale provlima k ekana edit...***

loipon... exo syndesei to kinito me to laptop kai ola ok me ti syndesi...

vlepo selides kanonika meso firefox..!:-D

Prospathisa na mpo kai msn ap'to laptop alla den mpainei...:(

mporei na voithisei kapoios s'auto....

allaxa k tis rythmiseis sto SOCKS sta settings tou msn alla kai

pali tipota...

an yparxei kapoios tropos help me..

euxaristo!

Δημοσ.
***sorry gia ta greeklish alla me ellinika mou evgale provlima k ekana edit...***

loipon... exo syndesei to kinito me to laptop kai ola ok me ti syndesi...

vlepo selides kanonika meso firefox..!:-D

Prospathisa na mpo kai msn ap'to laptop alla den mpainei...:(

mporei na voithisei kapoios s'auto....

allaxa k tis rythmiseis sto SOCKS sta settings tou msn alla kai

pali tipota...

an yparxei kapoios tropos help me..

euxaristo!

ξέρω ότι δεν είναι στη πραγματικότητα λύση στο πρόβλημα σου, αλλά ακολουθεί τη λογική του " if you can't solve it, go around it ".

μπες από τον browser σου στο http://www.e-buddy.com, και έχεις σχεδόν όλες τις δυνατότητες του msn messenger.

το μόνο φανερό μειονέκτημα, είναι πως από firefox, δε μπορείς να βάλεις δική σου φωτογραφία απ' ότι κατάλαβα...

Για να μπεις από το κανονικό msn δε ξέρω δυστυχώς να σε βοηθήσω, αλλά η εναλλακτική του e-buddy είναι εξ' ίσου καλή αν δε βρεθεί λύση για το MSN ;)

(παιδιά για το πρόβλημα με το 6600 δε ξέρει κανείς ε? (ρώτησα πιο πάνω στο forum))

Δημοσ.

file mou s'euxaristo gia tin apantisi...

to iksera to e-buddy kai mpika apo 'kei (syndethika kanonika)

alla i synomilia den ginetai sosta...

vlepo meta apo kana lepto auta pou stelno kai mou stelnoun...:(

gi'auto kai rotisa an ginetai na syndetho meso tou msn programmatos...

anyway, s'euxaristo poly gia tin voitheia sou!:-D

(*esy me to e-buddy ola ok???

argoun oi apantiseis etc..)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...