goutara77 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Καλημέρα παίδες! Καλώς σας βρήκα! Τώρα μόλις ανακάλυψα αυτό το τόπικ και μ' ενδιαφέρει πολύ! Το καλοκαίρι που δε μπορώ να μπω στο ίντερνετ με πιάνει... κρίση!! Όμως είμαι λίγο (όσο πατάει η γάτα....) ασχετίλας!:oops: Πώς μπορώ να μάθω ποιά κινητά υποστηρίζουν java? Επίσης, οι ρυθμίσεις που έγραψε ο savvas στο 1ο ποστ, ισχύουν τώρα μες τη Wind? Και κάτι ακόμα: άν (λέω αν) τα καταφέρω να συνδεθώ, μήπως θα μπορούσε κάποιος να γράψει τις ρυθμίσεις για υπολογιστή στ' αγγλικά; Σοβαρά τώρα, έχω συνηθίσει τα αγγλικά windows κλπ, και στα ελληνικά δεν καταλαβάίνω τίποτα! Κατάντια, έτσι?
S2Katana Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Ρε παιδια εχω προβλημα με τους ελληνικους χαρακτηρες.Δοκιμασα αλλαγες στα encodings στον Μοzilla αλλα τιποτα.Ο ΙΕ αργει πολυ και ο Opera επισης δεν τα δειχνει σωστα.Τι να κανω?
drillgr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Αν δοκιμασες το site και με τα 3 προγραμματα και δεν παιζει τοτε απλα δεν υπαρχει λυση. Ειναι μερικα sites που δυστυχως δεν παιζουν γενικως...
S2Katana Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Mε Mozilla και Opera δεν φαινεται σωστα, με IE κανει πανω απο 5' να φορτωσει και το κλεινω.
drillgr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Mε Mozilla και Opera δεν φαινεται σωστα, με IE κανει πανω απο 5' να φορτωσει και το κλεινω. Καταλαβα τι λες, ετσι κανουν μερικα sites, λυση δεν υπαρχει... Σε μενα εχει τυχει αλλες φορες να φορτωνει με explorer μετα απο ωρα και αλλες να σου βγαζει να κατεβασεις την σελιδα..
freelove Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 gia wind isxei kai gia kartokinito me 3.49 eurw?? mporo na serfarw kai mesw uplologisti??
xpapias Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 gia wind isxei kai gia kartokinito me 3.49 eurw??mporo na serfarw kai mesw uplologisti?? Ισχύει. Και μέσω υπολογιστή. Αρκεί να το υποστηρίζει το κινητό σου.
pan-pan Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Υπαρχει καποια παρομοια εφαρμογη σε java για msn? Ευχαριστω
urezin Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Υπαρχει καποια παρομοια εφαρμογη σε java για msn?Ευχαριστω nai to mig33 kai to ebuddy
melody Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Λοιπόν, η τηλεφωνήτρια στη Wind μου είπε ότι ο "δωρεάν" internet είναι ΜΟΝΟ για τις σελίδες της Wind και όχι για άλλες σελίδες. Να θεωρήσω ότι οι παραπάνω ρυθμίσεις το παρακάμπουν αυτό και θα μπαίνω οπουδήποτε;
drillgr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Εννοειται οτι αυτα λενε απο το τηλεφωνο αφου το ολο συστημα ειναι ανεπισημο
xpapias Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Λοιπόν, η τηλεφωνήτρια στη Wind μου είπε ότι ο "δωρεάν" internet είναι ΜΟΝΟ για τις σελίδες της Wind και όχι για άλλες σελίδες.Να θεωρήσω ότι οι παραπάνω ρυθμίσεις το παρακάμπουν αυτό και θα μπαίνω οπουδήποτε; Εννοείται επίσης ότι αυτά δεν τα συζητάνε...
melody Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 χο χο χο... Το πρώτο μου μήνυμα από το Nokia 5300... Με Firefox είναι ΣΑΦΩΣ καλύτερα. Στο insomnia και σε άλλες σελίδες δεν έμπαινε ή είχε πρόβλημα με τα Ελληνικά. Με το force_content-type-1.2.1-fx.xpi στον Firefox ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ. Ξαφνικά δούλεψαν όλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.