Προς το περιεχόμενο

Internet μεσω κινητού με 3,49 ευρώ το μήνα!

savvvas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες! Καλώς σας βρήκα! :-D Τώρα μόλις ανακάλυψα αυτό το τόπικ και μ' ενδιαφέρει πολύ! Το καλοκαίρι που δε μπορώ να μπω στο ίντερνετ με πιάνει... κρίση!! :shock: Όμως είμαι λίγο (όσο πατάει η γάτα....) ασχετίλας!:oops:

Πώς μπορώ να μάθω ποιά κινητά υποστηρίζουν java?

Επίσης, οι ρυθμίσεις που έγραψε ο savvas στο 1ο ποστ, ισχύουν τώρα μες τη Wind?

Και κάτι ακόμα: άν (λέω αν) τα καταφέρω να συνδεθώ, μήπως θα μπορούσε κάποιος να γράψει τις ρυθμίσεις για υπολογιστή στ' αγγλικά;

Σοβαρά τώρα, έχω συνηθίσει τα αγγλικά windows κλπ, και στα ελληνικά δεν καταλαβάίνω τίποτα! Κατάντια, έτσι? :lol:

• Απαντ. 387
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδια εχω προβλημα με τους ελληνικους χαρακτηρες.Δοκιμασα αλλαγες στα encodings στον Μοzilla αλλα τιποτα.Ο ΙΕ αργει πολυ και ο Opera επισης δεν τα δειχνει σωστα.Τι να κανω?

Δημοσ.

Αν δοκιμασες το site και με τα 3 προγραμματα και δεν παιζει τοτε απλα δεν υπαρχει λυση. Ειναι μερικα sites που δυστυχως δεν παιζουν γενικως...

Δημοσ.
Mε Mozilla και Opera δεν φαινεται σωστα, με IE κανει πανω απο 5' να φορτωσει και το κλεινω.

Καταλαβα τι λες, ετσι κανουν μερικα sites, λυση δεν υπαρχει... Σε μενα εχει τυχει αλλες φορες να φορτωνει με explorer μετα απο ωρα και αλλες να σου βγαζει να κατεβασεις την σελιδα..

Δημοσ.
gia wind isxei kai gia kartokinito me 3.49 eurw??

mporo na serfarw kai mesw uplologisti??

Ισχύει. Και μέσω υπολογιστή. Αρκεί να το υποστηρίζει το κινητό σου.

Δημοσ.

Λοιπόν, η τηλεφωνήτρια στη Wind μου είπε ότι ο "δωρεάν" internet είναι ΜΟΝΟ για τις σελίδες της Wind και όχι για άλλες σελίδες.

Να θεωρήσω ότι οι παραπάνω ρυθμίσεις το παρακάμπουν αυτό και θα μπαίνω οπουδήποτε;

Δημοσ.
Λοιπόν, η τηλεφωνήτρια στη Wind μου είπε ότι ο "δωρεάν" internet είναι ΜΟΝΟ για τις σελίδες της Wind και όχι για άλλες σελίδες.

Να θεωρήσω ότι οι παραπάνω ρυθμίσεις το παρακάμπουν αυτό και θα μπαίνω οπουδήποτε;

Εννοείται επίσης ότι αυτά δεν τα συζητάνε...

Δημοσ.

χο χο χο...

Το πρώτο μου μήνυμα από το Nokia 5300...

Με Firefox είναι ΣΑΦΩΣ καλύτερα. Στο insomnia και σε άλλες σελίδες δεν έμπαινε ή είχε πρόβλημα με τα Ελληνικά. Με το force_content-type-1.2.1-fx.xpi στον Firefox ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ. Ξαφνικά δούλεψαν όλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...