Προς το περιεχόμενο

Internet μεσω κινητού με 3,49 ευρώ το μήνα!

savvvas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

bre paidia sorru gia thn asxeth erwthsh alla exw to sony ericsson w810 kai de mou stelnei tis rythmiseis h wind.brhka tis aytomates rythmiseis alla de xerw pws na tis balw,an mporei kapoios as bohthisei

• Απαντ. 387
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
bre paidia sorru gia thn asxeth erwthsh alla exw to sony ericsson w810 kai de mou stelnei tis rythmiseis h wind.brhka tis aytomates rythmiseis alla de xerw pws na tis balw,an mporei kapoios as bohthisei

Πας εδώ ( https://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1127 ) διαλέγεις το κινητό σου, δίνεις τον αριθμό σου και περιμένεις τις ρυθμίσεις.

Πρόσεξε μόνο, ποιές ρυθμίσεις πρέπει να βάλεις σαν default (δες το 1ο post) ωστε να μην χρεώνεσαι.

Γενικά δεν ξέρω αν θα κάνεις τη δουλειά σου - εγώ με P900 δεν έχω καταφέρει να ρυθμίσω τον Opera mini...

Δημοσ.
Πας εδώ ( https://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1127 ) διαλέγεις το κινητό σου, δίνεις τον αριθμό σου και περιμένεις τις ρυθμίσεις.

Πρόσεξε μόνο, ποιές ρυθμίσεις πρέπει να βάλεις σαν default (δες το 1ο post) ωστε να μην χρεώνεσαι.

Γενικά δεν ξέρω αν θα κάνεις τη δουλειά σου - εγώ με P900 δεν έχω καταφέρει να ρυθμίσω τον Opera mini...

Καλο λινκ, ευχαριστουμε!

Δημοσ.
to ekana kai den yposthrizete h syskeyh mou,giayto rwtaw gia xeirokinhta

https://www.wind.com.gr/Listing.fds?langid=1&pageID=204&tablePageID=176&rec=509

Αυτη δεν είναι η συσκευή σου? Τι εννοείς οτι δεν υποστηρίζεται?

@Χpapias, μήπως δεν έχεις ρυθμίσει τη java σωστά? Στις ρυθμίσεις java πρέπει να επιλέξεις προφίλ wind plus.

Εγώ αφού επέλεξα τα προφίλ μπήκα http://mini.opera.com και επέλεξα να μου ρθει απευθείας στο κινητό με sms.Η εγκατάσταση έγινε αυτόματα και συνδέθηκα αμέσως μετά.

Δημοσ.
https://www.wind.com.gr/Listing.fds?langid=1&pageID=204&tablePageID=176&rec=509

Αυτη δεν είναι η συσκευή σου? Τι εννοείς οτι δεν υποστηρίζεται?

@Χpapias, μήπως δεν έχεις ρυθμίσει τη java σωστά? Στις ρυθμίσεις java πρέπει να επιλέξεις προφίλ wind plus.

Εγώ αφού επέλεξα τα προφίλ μπήκα http://mini.opera.com και επέλεξα να μου ρθει απευθείας στο κινητό με sms.Η εγκατάσταση έγινε αυτόματα και συνδέθηκα αμέσως μετά.

ayth einai alla to sms pou erxetai leei pws h sskeyh den ypostirizetai,xerei kaneis pws tha tis balw xeirokinita?

Δημοσ.

Σόρυ αλλά δε σε καταλαβαίνω.Αφού λέει:

Χειροκίνητες Ρυθμίσεις

Πιέστε Μενού

Επιλέξτε Ρυθμίσεις

Επιλέξτε Συνδεσιμότητα

Επιλέξτε Επικοιν.δεδομέν.

Επιλέξτε Λογαρ. δεδομ.

Επιλέξτε: Νέος λογαριασμός

Πιέστε Προσθήκ.

....

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, τρομερό topic...

Να κάνω κι εγώ μερικές ερωτήσεις...

Θα ήθελα συνδέσω το laptop με το κινητό (Sonny Ericsson Z-600) μέσω blue tooth. Γνωρίζω ότι το συγκεκριμένο κινητό υποστηρίζει την λειτουργία GPRS (είδα και κάτι ρυθμίσεις στο site της Wind), άρα υποθετικά αν έχω ένα καρτοκινητό Wind και αν ακολουθήσω τις οδηγίες που ποστάρατε θα μπορώ να συνδεθώ στο internet? (βοήθειά μας...)

Δημοσ.

Eγω εχω μπερδευτει.Για να χρησιμοποιησω το κντ μου ως μοντεμ, να ακολουθησω τις οδηγιες του τοπικ ή το pdf της Νοκια?

Δημοσ.

Νομίζω ότι τα κατάφερα, καθώς αυτό το μήνυμα το γράφω μέσω Wind GPRS.

Αγόρασα ένα καρτοκινητό νούμερο (5?) Wind F2G, πρόσθεσα και 10? χρόνο ομιλίας, ενεργοποίησα την υπηρεσία TIM plus Non-stop, έστειλα SMS και μου ήρθαν οι ρυθμίσεις για το κινητό μου (SE K500i), επέλεξα το profile Wind Plus (και στο Wap και στο Java), συνδέθηκα μέσω Wap και του browser που διαθέτει το κινητό (δοκιμαστικά για να δω αν λειτουργούν οι ρυθμίσεις).

Μέσω υπερύθρων συνέδεσα το κινητό με το PC, έφτιαξα μια νέα σύνδεση dial up (Μέσω XP), έβαλα τις ρυθμίσεις που αναφέρονται στην αρχική σελίδα και συνδέθηκα! Μου έδειξε ότι συνδέθηκα στα 115,2 Kbps. Ρύθμισα τους Explorer (Internet και Mozilla) με proxy, port κλπ. και μπορώ να σερφάρω κανονικά. Επίσης εγκατέστησα και το addon για τον Mozilla για τις σελίδες που δεν εμφανίζονται και όπως όλα φαίνονται βαδίζουν φυσιολογικά...

Επειδή όλα ήταν πολύ καλά για να είναι αληθινά, έχω μερικά προβλήματα κι απορίες...

Η πρώτη και βασική ερώτηση: Όντως δεν χρεώνομαι? Δλδ με τις ρυθμίσεις που έχω ακολουθήσει στο PC και το κινητό έχω πραγματικά δωρεάν Internet με 3,5? το μήνα? Η απορία μου έχει βάση για το λόγο ότι έκανα την σύνδεσή μου μέσω windows και όχι μέσω του προγράμματος για το κινητό.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι με την κωδικοποίηση των Ελληνικών χαρακτήρων. Κάποιες σελίδες τις εμφανίζει κανονικά και κάποιες δεν τις εμφανίζει σωστά με τίποτα. Εννοείτε πως διαλέγω την σωστή κωδικοποίηση από το Character Encoding. Υπάρχει καμιά λύση σε αυτό?

Η επόμενη απορία είναι φιλολογική. Τη ταχύτητα είναι το 115,2 Kbps? Γιατί δυσκολεύομαι να πιστέψω πως είναι πραγματική...

Και τέλος εάν (υποθετικά) είχα ένα κινητό που υποστήριζε 3G και εφόσον υπήρχε το κατάλληλο σήμα θα είχα καλύτερη ταχύτητα σύνδεσης?

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την πολύτιμη βοήθειά σας!

Edit

-Το θέμα των Ελληνικών χαρακτήρων το έλυσα βάζοντας τον Opera...

-Δεν έχω χρεωθεί ούτε sentsi! (και το δοκιμάζω 6-7 ώρες τώρα).

-Η ταχύτητα αυξήθηκε ελαφρώς στα 921,6 Kbps (ρυθμίσεις στο modem) και βέβαια αυτή η ταχύτητα πρέπει να είναι kilo bit per second...

Και πάλι υπόχρεος...

Δημοσ.

Mου εχει σπασει τα νευρα το κ@λοτηλεφωνο.Εχω το Νοκια 6600 και αδυνατω να το συνδεσω ως μοντεμ στο λαπτοπ μου.

Συνδεεται κανονικα στο Nokia Pc Suite μεσω υπερυθρων ή bluetooth, αλλα ως μοντεμ με τιποτα.Αν το συνδεω μεσω bluetooth μου λεει πως ηδη χρησιμοποιειται η θυρα COM(και ενω προσθετω και αλλες θυρες, δεν τις εμφανιζει), ενω αν το συνδεσω μεσω υπερυθρων, μου βγαζει error 777(device out of order)....HELP pls!

Δημοσ.
Mου εχει σπασει τα νευρα το κ@λοτηλεφωνο.Εχω το Νοκια 6600 και αδυνατω να το συνδεσω ως μοντεμ στο λαπτοπ μου.

Συνδεεται κανονικα στο Nokia Pc Suite μεσω υπερυθρων ή bluetooth, αλλα ως μοντεμ με τιποτα.Αν το συνδεω μεσω bluetooth μου λεει πως ηδη χρησιμοποιειται η θυρα COM(και ενω προσθετω και αλλες θυρες, δεν τις εμφανιζει), ενω αν το συνδεσω μεσω υπερυθρων, μου βγαζει error 777(device out of order)....HELP pls!

δοκιμασε να κατεβάσεις την τελευταια εκδοση του pc suite και εγω ειχα κατι παρόμοια προβληματα με ενα nokia ενος φιλου μου και ολα διορθώθηκαν

τελικα με το προβλημα μου που περιγραφω παραπάνω Η λύση είναι εδώ.

Δημοσ.

Συνδέθηκα και εγώ πριν λίγο καιρό και όλα οκ. Μόνο ένα προβληματάκι σήμερα που προσπάθησα να χρησιμοποιήσω msn. Δε μπορώ να μπώ. Ακουσα για κάτι περιορισμούς στο msn. Τι γίνεται? Εχει μπεί κανείς? Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...