Προς το περιεχόμενο

Δοκιμάστε την TFT σας με το πάτερν μου!!!

SL9S9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οποιος θέλει μπορεί να δει το πάτερν που εφτιαξα σε μέγεθος πλήρους οθόνης, 1280x1024 pixels, και να πει αν φαίνονται τα τετραγωνα με την ίδια απόχρωση ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια και ποια TFT οθόνη έχει για να βρούμε τις καλύτερες!

Προσοχή: κοιτάτε από το κέντρο, όχι από ψηλά ή από χαμηλά.

Eγώ έχω NEC 1770NX, 17 ιντσών dvi. Tα τετραγωνα επανω φαίνονται αισθητά πιο σκούρα από τα κάτω, στη μισή φωτεινότητα θα έλεγα. Δηλαδή η οθόνη μου είναι πιο φωτεινή ΚΑΤΩ. Τα χρώματα κοκκινο, μπλε.. φαίνονται ελαχιστα πιο σκούρα επάνω.

Εχει κανείς την τέλεια οθόνη με πλήρη ομοιομορφία;

(Ισως χρειαστεί να το σώσετε το jpg... ξερετε δεξί κλικ και αποθήκευση και προβολή σε full screen με το πρόγραμμα των windows ή

πατήστε F11 για πλήρη οθόνη browser και κεντραρετε με τα scrollbars).

post-53022-129062946819_thumb.jpg

Δημοσ.

Ta idia k se mena se Samsung 913N TFT (19"), h epanw seira ligo pio skourh.

Omws pezei rolo kai to calibration ths o8onhs kai pio kyrio, h gwnia 8eashs, an dld to kefali mou anevei pio psila apo thn mesi ths o8onhs ta vlepw ola ok.

Δημοσ.

Το ίδιο περίπου και εδώ, τα πάνω γκρι φαίνονται πιο σκοτεινά. Στα έγχρωμα δεν βλέπω ιδιαίτερη διαφορά. Αυτά σε Philips 190CW7CS 19" (1440X900). Άλλα όπως λέει κι ο Πάνθηρας, ρόλο παίζει και η γωνία θέασης...

Δημοσ.

Εχει κανείς τις

LG 1932P-SN, LG 1900R-BF, LG1970HR-BF ή EIZO M1900, ΕΙΖΟ S1911Η

να κανει καμμια δοκιμή;

( σκεφτομαι για αγορά :) )

Δημοσ.
Εχει κανείς τις

LG 1932P-SN, LG 1900R-BF, LG1970HR-BF ή EIZO M1900, ΕΙΖΟ S1911Η

να κανει καμμια δοκιμή;

( σκεφτομαι για αγορά :) )

Κανείς; :-D

Δημοσ.
samsung syncmaster710v και ειναι ολοιδια.. ;-p

Περίεργο..

Εγώ με Samsumg SyncMaster 713Ν βλέπω τις δύο πάνω γραμμές πιο σκούρες.

Δημοσ.

paidia exo mia samsung 226bw einai molis 2 imeron kai den paratiro kamia diafora sta xromata einai kalo i kako auto apla se kapoia simeia pros ta kato einai ligo pio anoixta analoga me t pos to koitao? eimai neos sto athlima me tis othones gia peite...

• 5 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...