Harkon Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 και δε κανεις ενα ψαροντουφεκο να εχει αγκιστρωσει το ψαρι; 2 σε 1
pyro Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 protip: δεν εισαι σε συμμορια. He might be a niggard Anyway, OP, μην κανεις @@κια, καταρχας το 26 ειναι κατασχημο και κραταει 13 σφαιρες, αντε 14 αμα μετρισεις την κανη, κανε το 22 τουλαχιστο που περνει 17+1.
VitamineQ Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 να σου πω πως έχει η άποψή μου ? στην παραλία θα με δει κάποιος και θα πει δες ένα μαλάκας τι έκανε προσωπικά ξέρεις τι θα πω ? στα @@ βέβαια μπορεί να με δει κάποιος και να του αρέσει αλλά και αυτουνού και του άλλου μαγκιά του όσο για την γκόμενα εκεί θα έχει πολύ γέλιο πέρα ότι αν η γκόμενα στραβώσει θα ξέρω ότι δεν αξίζει θα πάρει και ένα ωραίος π___λο και τελειώσαμε δεν γουστάρω να έχω γκόμενα επειδή θα έχω γραμμώσεις στο σώμα μου η tattoo αλλά προτιμώ να με γουστάρει για αυτό που είμαι τα σχέδια που θέλω να κάνω τα έχω σκεφτεί κοντά ένα χρόνο και επίσης τον λόγο του επαγγέλματός μου αργότερα για αυτό θέλω να τα κάνω όλα και να μην φαίνονται με τίποτα γιατί τα κάνω για μένα και όχι για κάποια πιτσιρίκα που θα με δει στον δρόμο για να εντυπωσιαστεί Σωστά τα λες και εγώ μαζί σου είμαι ρε. Αλλά όπως είναι λογικό δε ξέρω τι άνθρωπος είσαι . μπορεί να κάνεις το tattoo για 1002 λόγους . Εγώ αυτά θα έλεγα σε όποιον μου έλεγε ότι θέλει να κάνει tattoo άσχετα αν ήθελε να κάνει όπλο ή δελφίνι ή ένα @ . Δε πέφτει σε κανέναν από εμάς λόγος άλλωστε για το δικό σου tattoo . κουβέντα κάνουμε
Vatos_locos Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 VitamineQ δεν το είπα επιθετικά και εγώ κουβέντα κάνω απλά έχω βαρεθεί τις γιαγιούλες στο δρόμο να μου λένε για το παντελόνι και τους καθηγητές μου για το ντύσιμο ότι είναι μόδα από την στιγμή που τα ρούχα που φοράω και ο τρόπος που τα φοράει είναι κατά πολύ ξεπερασμένος πια οποτε άρχισα να μην δίνω σημασία στο τι λέει ο καθένας για μένα και πιστεύω είναι το καλύτερο που έκανα pyro you got me αν και το δέρμα μου είναι κατάλευκο αλλά όχι δεν το κάνω με τέτιο τρόπο Harkon θα τo αγκίστρωνες εσύ αυτό εμένα δεν μου πει ψυχή πάντως
pyro Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 pyro you got me αν και το δέρμα μου είναι κατάλευκο αλλά όχι δεν το κάνω με τέτιο τρόπο Μα, ειπα κατι αλλο;
Toufas Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 protip: ο OP δεν ειναι μαυρος, και σε 10 χρονια θα λεει οτι ειχε δικιο ο τουφας.
Vatos_locos Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 οπα τώρα είδα το edit το 26 μου αρέσει πιο πολύ από αυτά μετά πάω στα 3χ αλλά αυτά δεν μου αρέσουν οι κουμούτσα που έχουν για clip άσε που το 22 είναι πιο μεγάλο και δεν θέλω ποιο μεγάλο όχι μόνο για τα λεφτά αλλά σκέψου και πόσο χαμηλά θα πρέπει να φτάσει όσο για τις σφαίρες αχρείαστες 8α είναι βασικά τούφα δεν καταλαβαίνω τι είναι το ΟΡ και δώσε μου το τηλ σου να σε πάρω σε 10 χρόνια να σου πω ότι γουστάρω ακόμα που οπλοφορώ αλλιώς δώσε μου κάποιο επιχείρημα να μου αλλάξεις γνώμη αν και δεν θα το καταφέρεις γιατί το αποφάσισα μετά από πολύ σκέψη
pigos23 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Φιλε εγω εκανα tatoo στα 24 μου μετα απο χρονια σκεψη κτλ Φροντισε μην φτασεις στην ηλικια μου κ λες τι μαλακια εκανα.Αυτο μονο
pyro Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 protip: ο OP δεν ειναι μαυρος, και σε 10 χρονια θα λεει οτι ειχε δικιο ο τουφας. He might be a niggard Anyway, OP, μην κανεις @@κια, καταρχας το 26 ειναι κατασχημο και κραταει 13 σφαιρες, αντε 14 αμα μετρισεις την κανη, κανε το 22 τουλαχιστο που περνει 17+1. Που με ειδες να λεω οτι ειναι μαυρος;!
Vatos_locos Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 βασικά είμαι σχεδόν 19 και ποτέ δεν μετάνιωσα για ότι έκανα αλλά και να το μετανιώσω οτι κάνω το κάνω σε σημείο που δεν φαίνετε οπότε δεν θα με νοιάζει και πολύ όσο για το σκεπτικό με τις κοπέλες επιμένω και μετανιωμένος να έιμαι από το τατού το ίδιο θα συνεχίσω να πιστεύω
pyro Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Ρε το glock ειναιι πολυ κοινο, κανε ενα single action army, που ειναι πολυ πιο ορεο...
Vatos_locos Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 πολύ western δέν μου αρέσουν και γενικά δεν με πειράζει να το έχει και όλη η Αθήνα το Glock εγώ θα το κάνω γιατί αρέσει σε μένα
pyro Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 πολύ western δέν μου αρέσουν και γενικά δεν με πειράζει να το έχει και όλη η Αθήνα το Glock εγώ θα το κάνω γιατί αρέσει σε μένα Kick ass!!
Vatos_locos Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 εννοώντας ? για καλό ή για κακό το λες αυτό ?
small change Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Εγώ πάλι θυμήθηκα την ατάκα του Χάρυ Κλυνν: Δημοσιογράφος: Τα όντα αυτά οπλοφορούσαν; Χαράλαμπος Τραμπάκουλας: Σ'το'πα παιδάκι μου, παντελόνια φορούσαν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.