Προς το περιεχόμενο

tattoo Price

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
protip: δεν εισαι σε συμμορια.

He might be a niggard :)

Anyway, OP, μην κανεις @@κια, καταρχας το 26 ειναι κατασχημο και κραταει 13 σφαιρες, αντε 14 αμα μετρισεις την κανη, κανε το 22 τουλαχιστο που περνει 17+1.

Δημοσ.

να σου πω πως έχει η άποψή μου ? στην παραλία θα με δει κάποιος και θα πει δες ένα μαλάκας τι έκανε προσωπικά ξέρεις τι θα πω ? στα @@ βέβαια μπορεί να με δει κάποιος και να του αρέσει αλλά και αυτουνού και του άλλου μαγκιά του ;)

όσο για την γκόμενα εκεί θα έχει πολύ γέλιο πέρα ότι αν η γκόμενα στραβώσει θα ξέρω ότι δεν αξίζει ;) θα πάρει και ένα ωραίος π___λο και τελειώσαμε δεν γουστάρω να έχω γκόμενα επειδή θα έχω γραμμώσεις στο σώμα μου η tattoo αλλά προτιμώ να με γουστάρει για αυτό που είμαι

τα σχέδια που θέλω να κάνω τα έχω σκεφτεί κοντά ένα χρόνο και επίσης τον λόγο του επαγγέλματός μου αργότερα για αυτό θέλω να τα κάνω όλα και να μην φαίνονται με τίποτα ;) γιατί τα κάνω για μένα και όχι για κάποια πιτσιρίκα που θα με δει στον δρόμο για να εντυπωσιαστεί

Σωστά τα λες και εγώ μαζί σου είμαι ρε. Αλλά όπως είναι λογικό δε ξέρω τι άνθρωπος είσαι . μπορεί να κάνεις το tattoo για 1002 λόγους . Εγώ αυτά θα έλεγα σε όποιον μου έλεγε ότι θέλει να κάνει tattoo άσχετα αν ήθελε να κάνει όπλο ή δελφίνι ή ένα @ .

Δε πέφτει σε κανέναν από εμάς λόγος άλλωστε για το δικό σου tattoo . κουβέντα κάνουμε

Δημοσ.

VitamineQ δεν το είπα επιθετικά και εγώ κουβέντα κάνω απλά έχω βαρεθεί τις γιαγιούλες στο δρόμο να μου λένε για το παντελόνι και τους καθηγητές μου για το ντύσιμο ότι είναι μόδα από την στιγμή που τα ρούχα που φοράω και ο τρόπος που τα φοράει είναι κατά πολύ ξεπερασμένος πια ;) οποτε άρχισα να μην δίνω σημασία στο τι λέει ο καθένας για μένα και πιστεύω είναι το καλύτερο που έκανα :D

pyro you got me :mrgreen: αν και το δέρμα μου είναι κατάλευκο :mrgreen: αλλά όχι δεν το κάνω με τέτιο τρόπο ;)

Harkon θα τo αγκίστρωνες εσύ αυτό :D εμένα δεν μου πει ψυχή πάντως :mrgreen:

post-42566-129062946825_thumb.jpg

Δημοσ.

pyro you got me :mrgreen: αν και το δέρμα μου είναι κατάλευκο :mrgreen: αλλά όχι δεν το κάνω με τέτιο τρόπο ;)

Μα, ειπα κατι αλλο; :P

Δημοσ.

protip: ο OP δεν ειναι μαυρος, και σε 10 χρονια θα λεει οτι ειχε δικιο ο τουφας.

Δημοσ.

οπα τώρα είδα το edit το 26 μου αρέσει πιο πολύ από αυτά μετά πάω στα 3χ αλλά αυτά δεν μου αρέσουν οι κουμούτσα που έχουν για clip ;) άσε που το 22 είναι πιο μεγάλο και δεν θέλω ποιο μεγάλο όχι μόνο για τα λεφτά αλλά σκέψου και πόσο χαμηλά θα πρέπει να φτάσει ;) όσο για τις σφαίρες αχρείαστες 8α είναι :mrgreen:

βασικά τούφα δεν καταλαβαίνω τι είναι το ΟΡ και δώσε μου το τηλ σου να σε πάρω σε 10 χρόνια να σου πω ότι γουστάρω ακόμα που οπλοφορώ :D αλλιώς δώσε μου κάποιο επιχείρημα να μου αλλάξεις γνώμη αν και δεν θα το καταφέρεις γιατί το αποφάσισα μετά από πολύ σκέψη

Δημοσ.

Φιλε εγω εκανα tatoo στα 24 μου μετα απο χρονια σκεψη κτλ

Φροντισε μην φτασεις στην ηλικια μου κ λες τι μαλακια εκανα.Αυτο μονο

Δημοσ.
protip: ο OP δεν ειναι μαυρος, και σε 10 χρονια θα λεει οτι ειχε δικιο ο τουφας.

He might be a niggard :)

Anyway, OP, μην κανεις @@κια, καταρχας το 26 ειναι κατασχημο και κραταει 13 σφαιρες, αντε 14 αμα μετρισεις την κανη, κανε το 22 τουλαχιστο που περνει 17+1.

Που με ειδες να λεω οτι ειναι μαυρος;!

Δημοσ.

βασικά είμαι σχεδόν 19 και ποτέ δεν μετάνιωσα για ότι έκανα αλλά και να το μετανιώσω οτι κάνω το κάνω σε σημείο που δεν φαίνετε οπότε δεν θα με νοιάζει και πολύ όσο για το σκεπτικό με τις κοπέλες επιμένω και μετανιωμένος να έιμαι από το τατού το ίδιο θα συνεχίσω να πιστεύω

Δημοσ.

πολύ western δέν μου αρέσουν ;) και γενικά δεν με πειράζει να το έχει και όλη η Αθήνα το Glock εγώ θα το κάνω γιατί αρέσει σε μένα :D

Δημοσ.
πολύ western δέν μου αρέσουν ;) και γενικά δεν με πειράζει να το έχει και όλη η Αθήνα το Glock εγώ θα το κάνω γιατί αρέσει σε μένα :D

Kick ass!!

Δημοσ.

Εγώ πάλι θυμήθηκα την ατάκα του Χάρυ Κλυνν:

Δημοσιογράφος: Τα όντα αυτά οπλοφορούσαν;

Χαράλαμπος Τραμπάκουλας: Σ'το'πα παιδάκι μου, παντελόνια φορούσαν!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...