Vatos_locos Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 λοιπόν προτού με βρίσετε έκανα αναζήτηση αλλα δεν βρήκα κάτι που να βοηθάει λοιπόν έχω σκοπό να πάω να κάνω ένα tattoo τo οποιο θα είναι ένα glock 26 στη μέση τo μισό θα φαίνεται τω άλλο μισό θα είναι μέσα από τα ρούχα και σήμερα πέρασα μια βόλτα από τον Μπαρουξή στα πατήσια να ρωτήσω για τιμή και να μιλήσουμε γενικά με τα πολλά του λέω τo σχέδιο πως τo θέλω μονο μαύρο με σκιές και τα λοιπά όχι χρώματα και λέω από τιμή περίπου ποσο θα πάει ? και μου δίνει την απάντηση και ετοιμάζομαι να πέσω κάτω 200 250 μου λέει όπα λέω την γ.....α και εδώ ρωτάω εγώ εσάς 250 ευρώ δεν είναι πολλά για ένα glock 26 με αληθινές διαστάσεις που θα είναι περίπου 16cm όλη η κάννη του και κάπου στα 5-6cm τo grip του ? έπαθα πλακα λέμε αλλα δεν τo ψήνω να πάω αλλου γιατί και τo μαγαζί μου άρεσε και τα άτομα τα ξέρω καιρώ και γενικά έχει πολύ καλή φήμη ο συγκεκριμένος τη λέτε αξίζει να τα δώσω ? γιατί δεν είναι και εύκολο να τα βρω πρέπει να σκιστώ στην δουλειά και η δουλειά που κάνω είναι security στο κέντρο τεχνών του ACS στο Χαλάνδρι και δέν είναι εύκολη δουλειά γιατί είμαι βραδια και το πρωί σχολη και καταλαβαίνετε το glock 26 είναι αυτό για όσους δέν ξέρουν
Φρού-Φρού Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 η τιμή για τις διαστάσεις ειναι μια χαρα !!! Αλλα βρε παιδακι μου, μήπως να το ξανασκεφτοσουν το σχέδιο ?????
aledjo Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 η τιμή για τις διαστάσεις ειναι μια χαρα !!! Αλλα βρε παιδακι μου, μήπως να το ξανασκεφτοσουν το σχέδιο ????? σωστα, εγω θα προτιμουσα καμια ολοσωμη γκομενα....
Vatos_locos Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 όχι τo σχέδιο μου αρέσει και ούτος η άλλος και τα υπόλοιπα που θα κάνω γενικά δεν θα φαίνονται όταν φοράω τα ρουχαλάκια μου ακόμα και κοντομάνικα μπλουζάκια και βερμούδες να είναι οποτε δεν νομίζω να έχω κάποιο πρόβλημα τo επόμενο θα είναι ένα japan ψαράκι που θα ξεκινάει από τo στήθος και θα καταλήγει στην πλάτη και αν πω από την τιμή του glock τότε το ψάρι θα θέλει καμια χήνα στο νερό @Toufas που το ξέρεις lifestyle όλα εκεί γύρο παίζουν @aledjo κάτι γκόμενες κάτι νεραϊδούλες και τέτοια με ξενερώνουν άσχημα τα μόνα που μου αρέσουν είναι τα japan style και το glock που μάλλον ξεκινώ την Δευτέρα αν τα λεφτά είναι καλά
Φρού-Φρού Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 μα πιστόλι βρε αγορι μου ???? (ξύπνησε η μανούλα μεσα μου χαχαχαχα) !!!
Vatos_locos Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 βασικά τo είχα άχτι από παλιά όχι να πάρω πιστόλι αλλα να τo κάνω σχέδιο πάνω μου και γενικά ο τρόπος που μεγαλώνω και η μουσική που ακούω μου ταιριάζουν και τέτοια σχέδια από την στιγμή που τα πρώτα κομμάτια που άκουσα στα 12 μου ήταν run-dmc και συνεχίζω ακόμα να ακούω rap και να είμαι όλη μέρα στους δρόμου τότε αυτό τo σχέδιο σε μένα πάνω δεν θα είναι άκυρο και ειδικά για όσος με ξέρουν γιατί για τους υπολοιπους όταν λένε κάτι για μένα ένα μου μάθανε να κάνω και βασικά σκέψου ότι μονο τo grip και η σκανδάλη του όπλου θα φαίνεται μόλις σηκωθεί η μπλούζα γιατί τo υπόλοιπο θα είναι μέσα από το παντελόνι και για να φανεί θα πρέπει να το κατεβάζω πολύ περισσότερο από όσο είναι τώρα
Φρού-Φρού Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 καλα βρε πλακα σου κάνω !!! οτι θες κανεις και οτι σε αντιπροσωπευει !!! αλλα κάντο οσο ειναι νωρίς γιατι δεν κανει να το δει ο ήλιος για μερικες μερες !! Αντε καλή επιτυχία
Vatos_locos Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 ναι είναι και αυτό ένα πρόβλημα με τον ήλιο και τον ιδρώτα αλλα θα την παλέψω λόγο ότι δεν θα είμαι πολύ έξω τώρα γιατί λίγο οι εξετάσεις στη σχολη λίγο η δουλειά και που χρόνος τώρα γενικά ήθελα να μάθω για την τιμή και αν κανένα ξέρει κανένα καλύτερο από τον Mπαρουξή να πω να κοιτάξω και εκεί γενικά να έχω μια άποψη στο νου μου αλλα μόνο μην μου πείτε για Barcode εκεί έκανα τρύπες και θέλω να φύγω ζωντανός μετά τo tattoo
chill Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Πάλι καλά που το glock είναι μικρό....... για φαντάσου να ήθελες για tattoo κανενα sniper rifle, ούτε 5χιλιάρικα δεν θα σε έφταναν .
VitamineQ Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Πιστεύω ότι η τιμούλα είναι μια χαρά, άσχετα του ότι το σχέδιο δεν είναι κάτι το πολύπλοκο, αλλά είναι μεγάλο. Απλά πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά ότι αυτό θα το έχεις πάνω σου μια ζωή, ότι θα φαίνεται στη παραλία, ή ακόμα αν δε σε ενδιαφέρει η παραλία θα φαίνεται στις προσωπικές σου στιγμές. Ας πούμε δε θαθελες να στραβώσει μια γκόμενα όταν σε δει γυμνό και δει μια κάνη δίπλα από το @@ .:razz: Αν τα έχεις σκεφτεί όλα αυτά σοβαρά, και αν πιστεύεις ότι οι ιδέες σου δε θα αλλάξουν με τα χρόνια, τότε πήγαινε χτύπατο, και εύχομαι να το χαρείς :wink:
Φρού-Φρού Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 μα πιστόλι ???? (ασε με μονολογώ εγω... χαχαχαχα)
Vatos_locos Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 @chill και εγώ κάτι τέτοιο σκέφτηκα όταν μου είπε την τιμή @Φρού-Φρού ναι πιστόλι @VitamineQ να σου πω πως έχει η άποψή μου ? στην παραλία θα με δει κάποιος και θα πει δες ένα μαλάκας τι έκανε προσωπικά ξέρεις τι θα πω ? στα @@ βέβαια μπορεί να με δει κάποιος και να του αρέσει αλλά και αυτουνού και του άλλου μαγκιά του όσο για την γκόμενα εκεί θα έχει πολύ γέλιο πέρα ότι αν η γκόμενα στραβώσει θα ξέρω ότι δεν αξίζει θα πάρει και ένα ωραίος π___λο και τελειώσαμε δεν γουστάρω να έχω γκόμενα επειδή θα έχω γραμμώσεις στο σώμα μου η tattoo αλλά προτιμώ να με γουστάρει για αυτό που είμαι τα σχέδια που θέλω να κάνω τα έχω σκεφτεί κοντά ένα χρόνο και επίσης τον λόγο του επαγγέλματός μου αργότερα για αυτό θέλω να τα κάνω όλα και να μην φαίνονται με τίποτα γιατί τα κάνω για μένα και όχι για κάποια πιτσιρίκα που θα με δει στον δρόμο για να εντυπωσιαστεί
Harkon Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Πάλι καλά που το glock είναι μικρό....... για φαντάσου να ήθελες για tattoo κανενα sniper rifle, ούτε 5χιλιάρικα δεν θα σε έφταναν . ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧ μου ρχετε στο μυαλο το machineGun του CS ο γνωστός και ως "ανώδυνος" εκεί να δεις γκαφρά!
Vatos_locos Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 νταξή τα φράγκα για ένα σχέδιο που θα μου άρεσε τα έδινα αλλα όχι και να γίνω οπλοστάσιο είπαμε ένα μικρό για αυτό διάλεξα και τo glock τω επόμενο όμως θα θέλει λεφτά πολλά ολόκληρο ψάρι θα είναι και θα έχει και χρώματα μέσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.