Προς το περιεχόμενο

Τι κάνετε όταν έχετε νεύρα?

algait

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν χάνει η αγαπημένη σας ομάδα, όταν έρχονται φουσκωμένοι οι λογαριασμοί, όταν το αφεντικό σας πρήζει το συκώτι και άλλες καθημερινές περιπτώσεις που σας κάνουν τα νεύρα τσατάλια. Πως τις αντιμετωπίζεται και τι κάνετε για να χαλαρώσετε?

Δημοσ.

Εγώ να σας πω την αλήθεια παίρνω τους δρόμους και περπατάω χιλιόμετρα. Με ηρεμεί πάρα πολύ το περπάτημα και με βοηθά να σκέφτομαι διάφορα προβλήματα που με απασχολούν!

Δημοσ.

Εκνευρίζομαι πολύ συχνά και μου περνάει πολύ γρήγορα για να πρέπει να ξεσπάσω. Τις λίγες φορές που τα βλέπω κόκκινα, χτυπάω τους τοίχους μέχρι να αποκτήσει προτεραιότητα ο πόνος επί του θυμού.

Επίσης, http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=140538

Επισκέπτης
Δημοσ.

Φροντίζω ώστε να μην έχει ανθρώπους ή ζώα τριγύρω.

Αν έχει άλλα πράγματα έχει καλώς. Αν δεν αγόραζα 50 πληκτρολόγια θα είχαν κλείσει τα multirama.

Δημοσ.
Αν δεν αγόραζα 50 πληκτρολόγια θα είχαν κλείσει τα multirama.

αν και εχω περασει απο αυτο το σταδιο, καταλαβα οτι δε συμφερει οικονομικα!

τωρα, ή παω για χεσιμο (για να ηρεμισω) ή περνω τηλεφωνο καμια γκομενα (γνωστη, αγνωστη, πρωην, οτι΄να ναι) και τη βριζω πολυ αγρια (για να ξεσπασω).....

Δημοσ.

Όταν έχω νεύρα πρασινίζω, και από μικρό άκακο μυρμηγκάκι μεταμορφώνομαι σε έναν μυώδη γίγαντα που σπάει ότι βρεί μπροστά του.

P.s. Ναι είμαι ο HULK!!!!!!!!

xD

Δημοσ.

πριν αρχισω γυμναστηριο και διατροφες ειχα σπασει δυο πορτες, μια οθονη , τρια κινητα και ειχα σπασει και το πατωμα που ειναι ξυλινο. απο τοτε μου περασαν τα νευρα. α ναι ειχα εκτοξευσει και το σταθερο απο το μπαλκονι. αυτο με τον τοιχο λουσιφερ το ειχα κοψει απο νωρις γιατι πηγα να παθω ζημια.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Mπορώ να ποστάρω σε crash test άρθρα σε περιοδικά.

Το περίεργο με τα laptop είναι πως παρά τις απανωτές μπουνιές κανένα πληκτρολόγιο δεν παραδίνεται. Αντίθετα χαλάνε για έναν άγνωστο λόγο (όχι και τόσο άγνωστο) οι σκληροί δίσκοι. Καμία σχέση.....

Δημοσ.

βόλτα με το αμάξι και τρελό μπινελίκι για ασήμαντους λόγους στους άλλους ( πχ μου έκανε μια μικρή ψιλοσφήνα , κόρναρε χωρίς λόγο,πεζοι που περνάνε ασυναίσθητα)....

Όλοι οι παραπάνω πληρώνουνε τα σπασμένα....

Αυτη πιστεύω ότι είνια και μια τυπική συμπεριφορά Ελληνάρα που έχει νεύρα

Δημοσ.

εγω νομιζω οτι το να φωναζεις δεν σε χαλαρωνει. πρεπει να εκτονωθουν σωματικα τα νευρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...