algait Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Όταν χάνει η αγαπημένη σας ομάδα, όταν έρχονται φουσκωμένοι οι λογαριασμοί, όταν το αφεντικό σας πρήζει το συκώτι και άλλες καθημερινές περιπτώσεις που σας κάνουν τα νεύρα τσατάλια. Πως τις αντιμετωπίζεται και τι κάνετε για να χαλαρώσετε?
kaiowas Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Βολτα με την μηχανη στις στροφες των Σερρων και γυρναω σε πληρη ηρεμια
algait Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Εγώ να σας πω την αλήθεια παίρνω τους δρόμους και περπατάω χιλιόμετρα. Με ηρεμεί πάρα πολύ το περπάτημα και με βοηθά να σκέφτομαι διάφορα προβλήματα που με απασχολούν!
Aρρωστος 7 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Φωνές και μπινελίκια απίστευτα!Α,και μπόλικα τσιγάρα μπας και χαλαρώσω.
Lucifer Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Εκνευρίζομαι πολύ συχνά και μου περνάει πολύ γρήγορα για να πρέπει να ξεσπάσω. Τις λίγες φορές που τα βλέπω κόκκινα, χτυπάω τους τοίχους μέχρι να αποκτήσει προτεραιότητα ο πόνος επί του θυμού. Επίσης, http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=140538
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Φροντίζω ώστε να μην έχει ανθρώπους ή ζώα τριγύρω. Αν έχει άλλα πράγματα έχει καλώς. Αν δεν αγόραζα 50 πληκτρολόγια θα είχαν κλείσει τα multirama.
aledjo Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Αν δεν αγόραζα 50 πληκτρολόγια θα είχαν κλείσει τα multirama. αν και εχω περασει απο αυτο το σταδιο, καταλαβα οτι δε συμφερει οικονομικα! τωρα, ή παω για χεσιμο (για να ηρεμισω) ή περνω τηλεφωνο καμια γκομενα (γνωστη, αγνωστη, πρωην, οτι΄να ναι) και τη βριζω πολυ αγρια (για να ξεσπασω).....
chill Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Όταν έχω νεύρα πρασινίζω, και από μικρό άκακο μυρμηγκάκι μεταμορφώνομαι σε έναν μυώδη γίγαντα που σπάει ότι βρεί μπροστά του. P.s. Ναι είμαι ο HULK!!!!!!!! xD
1980 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 πριν αρχισω γυμναστηριο και διατροφες ειχα σπασει δυο πορτες, μια οθονη , τρια κινητα και ειχα σπασει και το πατωμα που ειναι ξυλινο. απο τοτε μου περασαν τα νευρα. α ναι ειχα εκτοξευσει και το σταθερο απο το μπαλκονι. αυτο με τον τοιχο λουσιφερ το ειχα κοψει απο νωρις γιατι πηγα να παθω ζημια.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Mπορώ να ποστάρω σε crash test άρθρα σε περιοδικά. Το περίεργο με τα laptop είναι πως παρά τις απανωτές μπουνιές κανένα πληκτρολόγιο δεν παραδίνεται. Αντίθετα χαλάνε για έναν άγνωστο λόγο (όχι και τόσο άγνωστο) οι σκληροί δίσκοι. Καμία σχέση.....
zazik Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 βόλτα με το αμάξι και τρελό μπινελίκι για ασήμαντους λόγους στους άλλους ( πχ μου έκανε μια μικρή ψιλοσφήνα , κόρναρε χωρίς λόγο,πεζοι που περνάνε ασυναίσθητα).... Όλοι οι παραπάνω πληρώνουνε τα σπασμένα.... Αυτη πιστεύω ότι είνια και μια τυπική συμπεριφορά Ελληνάρα που έχει νεύρα
1980 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 εγω νομιζω οτι το να φωναζεις δεν σε χαλαρωνει. πρεπει να εκτονωθουν σωματικα τα νευρα.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Απλά βγαίνω στο γκαράζ μου και βαράω τον σάκο για κάνα 15 λεπτό..απλό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.