Προς το περιεχόμενο

12 ανεμιστήρας αλλά όχι για το υπολογιστή αλλά για τον χρήστη του υπολογιστή...

HcR21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και δεν εχω air codition στο δωμάτιο μου είπα να πάρω κανένα ανεμιστήρα αλλα μετα σκεφτικά ότι πιάνουν πολύ χώρο...

εγώ ήθελα έναν να με μικρο και να χτυπάει μονό εμένα αλλά δεν βρήκα...

μετά με ήρθε η ιδέα να φτιάξω ένα ανεμιστήρα γραφείου μονό για αυτόν που κάθετα στον γραφείο και λέω ας προσπαθήσω...

Πρωτα πήρα ένα 12 ανεμιστήρα που το είχα παλιά στο υπολογιστή και έναν διακόπτη μετά με έλλειπε ένα stand που θα τα συναρμολογούσα,και επειδή δεν βρήκα τίποτα άλλο πήρα μια θήκη απο κασέτα :-P

Αρχικά τρύπησα την θήκη με ένα τρυπάνι για να περάσω τον διακόπτη:

arxikonp2.jpg

Εκανα δυο τρύπες δεξιά και αριστερά για να περάσω τα καλώδια:

mesi1ai0.jpg

Τέσσερις τρύπες για την στερέωση του ανεμιστήρα με σύρμα:

mesi2ep2.jpg

Τελος πέρασα 2 fan guard ετσι ώστε να μην έχουμε κανένα πρόβλημα με κανένα δάχτυλο :-D

p5151464wk7.jpg

teliko2op7.jpg

Τελικό αποτέλεσμα

telikotx6.jpg

Δεν πίστευα να κάνει δουλειά αλλά τελικά κάνει πάντως πλακά έχει :-D

Δημοσ.

καλη η προσπαθεια και μπραβο σου!

μ'αρεσουν τα ατομα που καθονται και σκεφτονται τετοιες κατασκευες (κι'ας μην εχει την ιδια αποδοση με ενα "αγορασμενο")

εχει πλακα ετσι οπως το βλεπω....

αλλα αν ψαχνεις για μικρα ανεμιστηρακια που βγαζουν πολυυυυ αερα, υπαρχουν ετοιμα στο εμποριο! θελει ψαξιμο...

Δημοσ.

άλαξέ το με ένα Delta ;) ωραίος γουστάρω πάντως και εγώ προτιμώ να τα φτιάχνω μόνος μου και ας μου βγαίνουν και πιο ακριβά απο τα έτοιμα

Δημοσ.

Καλό!

Μονο που εμένα μου τρυπάει το κεφάλι ο θόρυβος απο τους ανεμιστήρες του υπολογιστή, δε θα 'θελα να έχω άλλο ενα μες τη μάπα μου!!!

Παντως ωραίο ειναι να πιάνουν τα χέρια σου, εύγε!

Δημοσ.

HcR21 είσαι θεος!!! τρελαινομαι να φτιαχνω τετοια αυτοσχεδια γκαντζετιδια. Με αυτο που εφτιαξες εγινες το ειδωλό μου, αν ειχα φωτο θα σε εκανα μπλουζακι!!!

Δημοσ.

Όμορφη κατασκευή.

Επειδή δε μ' αρέσει να κοιμάμαι με ανοικτό το κλιματιστικό έχω βάλει ένα 12αρη Zalman στο κομοδίνο δίπλα από το κρεβάτι μου και με δροσίζει.

Οι 12αρηδες έχουν μεγάλη ροή αέρα. Σκεφτόμουν τη νύκτα να βάλω τέσσερις στο παράθυρο να φέρνουν δροσερό αέρα απ' έξω.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια :)

Για υδροψυξη ας παραμείνει μονό στον υπολογιστή...και ο 12αρης δεν κάνει πολύ θόρυβο με λίγη δουλειά μπορεί να μπει και ροοστάτης...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...