VitamineQ Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Ναι οκ είμαι λίγο γραφικός αλλά… υπάρχει κάποιο μαγαζί στην Αθήνα που να πουλάει ακόμα παιχνίδια για το super nintendo? Αν πουλάει και δεύτερο joy pad θα ήμουν πολύ χαρούμενος
GabrielConnor Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 http://www.elx.gr/ Αν δεν έχουν αυτοί, μάλλον δεν θα έχει κανείς στην Ελλάδα
VitamineQ Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Ιδέα δεν είχα για αυτό το μαγαζί. Ελπίζω να έχει παιχνίδια Ευχαριστώ φίλε μου. Αν γνωρίζει και κανένας άλλος τίποτα, ευπρόσδεκτος
tip8y Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Έχει αλλα τελευταία φορά που πήγα είχε 5-6 και όχι τπτ της προκοπής...πρόλαβα και τσίμπησα το street fighter II turbo με 5 ευρώ πάντως Είναι και ενα άλλο πολύ κοντά στο elx που παίζει να'χει (έχει σίγουρα για mega drive), είναι κυριολεκτικά 2 βήματα σε μια κάθετη οδό αλλα δε θυμάμαι όνομα.
Dr_Slump Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Athens Club στη Γλυφάδα. (Εμπορικό κέντρο Coloseum)
Land_Of_Banania Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Χαχα, τι πάθατε βραδιάτικα? Σας πιάσαν οι νοσταλγίες? Θέμα για snes και dreamcast στα forum posts στην main?
GabrielConnor Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Α και υπάρχουν πάντα και οι emulators ε; Εγώ το έχω λιώσει το ZSnes. Ότι δεν έπαιξα στα νιάτα μου λόγω χρημάτων το παίζω τώρα
Dr_73 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Ναι οκ είμαι λίγο γραφικός αλλά… υπάρχει κάποιο μαγαζί στην Αθήνα που να πουλάει ακόμα παιχνίδια για το super nintendo? Αν πουλάει και δεύτερο joy pad θα ήμουν πολύ χαρούμενος Γιατί δεν παραγγέλνεις μια κασετούλα προγραμματιζόμενη, όπου θα μπορείς να περνάς οποιδήποτε back-up από rom του Snes; Εφόσον ασχολείσαι με SNES θα δώσεις γύρω στα 60? και καθάρισες,. αφού θα έχεις όλη τη βιβλιοθήκη της κονσόλας.
GabrielConnor Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Γιατί δεν παραγγέλνεις μια κασετούλα προγραμματιζόμενη, όπου θα μπορείς να περνάς οποιδήποτε back-up από rom του Snes; Εφόσον ασχολείσαι με SNES θα δώσεις γύρω στα 60? και καθάρισες,. αφού θα έχεις όλη τη βιβλιοθήκη της κονσόλας. Έλα ρε! Υπάρχει κάτι τέτοιο; Για δώσε link, με ενδιαφέρει τρελλά!!! Snes FTW:mrgreen:
panos_sxh Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Α και υπάρχουν πάντα και οι emulators ε; Εγώ το έχω λιώσει το ZSnes. Ότι δεν έπαιξα στα νιάτα μου λόγω χρημάτων το παίζω τώρα sto xbox super einai to xsnesx! super metroid kai ta muala sta kagkela!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.