Finn Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Έστειλα mail τις προάλλες στην altec για διακοπή του jetpack μιας και δε θέλω να μπω σε αορίστου απ τον Ιούλιο.Πήρα τηλέφωνο στο helpdesk τους και με είπε μια κοπελιά οτι 30/6 θα γίνει διακοπή. Αυτό σημαίνει ότι απο 1.07 θα μπορώ να πάω σε κάποιον πάροχο (conn-x πχ) χωρίς να υπάρχει πρόβλημα? (μη αποδέσμευση της γραμμής απ την altec...) thanks in advance
ata1983 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Ναι και σε εμένα αυτό έγινε. Δε θυμάμαι μάλλον ήταν την αμέσως επόμενη αλλά ίσως να ήταν και δυο μέρες αργότερα. Πάντως είναι πολύ μικρό το διάστημα
Finn Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Ευχαριστώ για την απάντηση! Στον ΟΤΕ να πάω να ζητήσω conn-x μετά την διακοπή απ την acn ή μπορώ να πάω και 2-3 μέρες πριν?
ata1983 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Στον ΟΤΕ πρέπει να φαίνεται η γραμμή ελεύθερη για να ζητήσεις conn-x γιατί η αίτηση γίνεται αμέσως online τη στιγμή που θα είσαι εκεί. Σε άλλες εταιρίες που τη στέλνεις θα μπορούσες να τη στείλεις δυο μέρες νωρίτερα, μέχρι να φτάσει δεν πιστεύω να υπάρξει πρόβλημα. Στον ΟΤΕ δοκίμασε την επόμενη της διακοπής. Δεν ξέρω και την περιοχή σου αλλά επειδή πρόσφατα έκανα δυο συνδέσεις έχω να πω ότι ο ΟΤΕ ενεργοποιεί πολύ γρήγορα!
Finn Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Στην περιοχή μου (Χαλκιδική) πέρσι το jetpack είχε ενεργοποιηθεί σε 6 μέρες. Πριν κανα μήνα ένας φίλος μου ενεργοποιήσε conn-x (στο ίδιο dslam πάντα) σε 2 μέρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.