Προς το περιεχόμενο

Attack on Pearl Harbor

pc_admin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν εχετε στο αιμα σας τις αερομαχιες (dogfights ) αλλα βαριεστε τα πολλα πληκτρα απο τους εξομοιωτες και θελετε γρηγορη arcade δραση τοτε το Attack on Pearl Harbor ειναι για σας .

Ειναι της Legendo , που ειχε βγαλει το Air Conflicts .

Ηταν ενα παρομοιο game με την διαφορα οτι τωρα εχει Αμερικανικα κ Ιαπωνικα αεροπλανα (Β παγκοσμιου παντα) και εχει καποιες βελτιωσεις στο gameplay και επισης τωρα εχει και Internet game στο multiplayer .

Ακομα στο single player εχει εκτος απο τα campains και Dogfight mode που επιλεγεις αμεση αερομαχια με καποιες επιλογες (αριθμο αντιπαλων , δυσκολια κτλ)

Δειτε τρειλερ του gameplay και screenshots εδω :

http://www.pearlharbor-game.com/

Εγω το εχω μερικες μερες και μ αρεσε ειδικα στο dogfight mode και internet multiplayer αν και δεν μπορεσα να το ευχαριστηθω λoγω του lag που εχει τελευταια το Adsl

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλό είναι για να περάσεις 1-2 μέρες αλλά το παιχνίδι έχει γραφικά περασμένης (για να μην πω προπροπερασμένης και γίνω κακός xD) γενιάς και είναι αναίτια απίστευτα βαρύ. Μόνο για ενοικίαση αυστηρά!

Δημοσ.

Δεν είναι ακριβώς κακό, αλλά δεν είναι και τίποτε το εξαιρετικό. Ούτε εισαγωγές, πτητικό μοντέλο πιο arcade και από arcade, γενικά μου φάνηκε πολύ "γυμνό".

Νομίζω ότι το Blazing Angels πρέπει να είναι καλύτερο.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

παλιοτερα και μ αρεσε , καθως και το air conflicts που ηταν ο προκατοχος του ,ισως καλυτερο και απ αυτο.

Αλλα αν σας αρεσει αυτο το στυλ (arcade αερομαχιες) η κορυφη ειναι το Blazing Angels Squadrons of WWII .

Μου αρεσε και μενα το Attack on Pearl Harbor αλλα οταν επαιξα το blazing angels τα ειδα ολα

1. εχει πολυ καλυτερα γραφικα ,πιο αληθινα ,τα συννεφα, οι πολεις κτλ

Επισης οταν ριχνεις στα αντιπαλα αεροπλανα βλεπεις και περαγονται κομματια,κοβανται φτερα κλπ λες και το βλεπεις σε ταινια

2. η κινηση και το πεταγμα των αεροπλανω στο Attack on Pearl Harbor δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικοτητα και οι ελιγμοι τους ειναι γελοιοι.Ακομα πανε αργα λες και ειναι ελικοπτερα.

στο Blazing angels πανε πολυ γρηγορα στην πραγματικη τους ταχυτητα και ειναι πιο δυσκολο να τα πετυχεις

3. εχει μεγαλυτερη ποικιλια μοντελων αεροσκαφων (καμια 40 νομιζω )σε αντιθεση με το αλλο που εχει 5-6

Πρεπει ομως να κανεις καλη εξασκηση για να γινεις καλος γιατι ειναι σαφως δυσκολοτερο.Αλλα αν το μαθεις στο χειριμο (στην αρχη με δυσκολεψε λιγο)

θα γινεις ασσος!

Και το καλυτερο θα βγει τωρα το Νο2!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...