Προς το περιεχόμενο

Μήπως ξέρει κανείς ?

Iceman72gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι καινούργιος στην κατασκευή site. Η απορία μου είναι αν υπάρχει κάποιος τρόπος (πρόγραμμα) που θα μου επιτρέπει να δω ένα template που έχω κάνει download στο PC μου στην βασική του μορφή, έτσι ώστε να αποφασίσω αν θέλω να το χρησιμοποιήσω...

Χρησιμοποιώ Dreamweaver CS3, αλλά ουσιαστικά αυτό που θέλω είναι ένα πλήρες preview ενός template ...

Δημοσ.

λογικά το κατεβάζεις σε μορφή zip.

το κάνεις extract σε ένα folder και μέσα θα υπάρχει και το .html αρχείο που θα στο δείξει σε πλήρες preview στον browser σου ή το psd που θα στο δείξει σε πλήρη μορφή στο Photoshop.

Δημοσ.

Ναι, έχεις δίκιο. Δικό μου λάθος. Εννοούσα αν έχω ήδη φτιάξει κάτι, πως μπορώ να το αντικαταστήσω με το καινούργιο template ...

Δημοσ.

Είχα ξεκινήσει να φτιάχνω ένα site (πάντα με το Dreamweaver CS3). Το αποτέλεσμα δεν με ικανοποιούσε και ψάχνοντας βρήκα κάτι καλύτερο. Τώρα θέλω να αντικαταστήσω το υπάρχον template με το καινούργιο χωρίς να χρειαστεί να ξεκινήσω από την αρχή ... αν γίνεται ...

Δημοσ.
Είχα ξεκινήσει να φτιάχνω ένα site (πάντα με το Dreamweaver CS3). Το αποτέλεσμα δεν με ικανοποιούσε και ψάχνοντας βρήκα κάτι καλύτερο. Τώρα θέλω να αντικαταστήσω το υπάρχον template με το καινούργιο χωρίς να χρειαστεί να ξεκινήσω από την αρχή ... αν γίνεται ...

Κάθε αρχείο .html που φτιάχνεις, είναι διαφορετικό. Δηλαδή διαφορετικό αυτό που έφτιαξες εσύ και δεν σε ικανοποιεί, διαφορετικό αυτό που συμπεριλαμβάνεται στο template που βρήκες.

απλά , θα πρέπει να επεξεργαστείς το .html του τemplate μέσω του dreamweaver cs3 και να του δώσεις την μορφή που θέλεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...