Προς το περιεχόμενο

μια ομορφη πραξη

vatraxopedila

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αυτές οι υποκρισίες με αηδιάζουν. Ειδικά ξέροντας πως ένα γυφτάκι σε κάποιο φανάρι το πολύ-πολύ να εισπράξει τίποτα κλωτσές, κι ας του έχει απομείνει πολύς χρόνος ζωής.

Αλλά είπαμε: η αγάπη του Έλληνα για τον συνάνθρωπο είναι αντιστρόφως ανάλογη της αποστάσεως που βρίσκεται αυτός. Όσο πιο μακρυά, τόσο πιο πολύ αγάπη.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αμα του στηλω καρτα θα δοσεις στον επομενο τσιγκανο που θα συναντησεις στο δρομο ενα πιατο φαι;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δε δίνω ούτε φαί ούτε κάρτες σε κανέναν. Για να μην κοροϊδευόμαστε δηλαδή.

Δίνω ένα μεγάλο ποσό κάθε μήνα στα ζώα, που σίγουρα είναι πιο ανθρώπινα όντα από τα ανθρώπινα ζώα. Όταν θα αρχίσετε να εξαφανίζεστε σαν είδος, θα το ξανασκεφτώ.

Δημοσ.

Αμα πεινασεις θα περιμενεις το γατι να σου φερει φαι; Η μηπως τα καλοταιζεις για να τα κανονισεις οταν παχυνουνε;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Άμα πεινάσω ή άμα πονέσω και περιμένω απο σας να με φροντίσετε, κλάψ τα Χαράλαμπε.

Γι' αυτό έχω μπει στην διαδικασία να φροντίσω να πεινάνε και να πονάνε οι άλλοι και όχι εγώ. Είναι ο νόμος της επιβίωσης.

Δημοσ.
Άμα πεινάσω ή άμα πονέσω και περιμένω απο σας να με φροντίσετε, κλάψ τα Χαράλαμπε.

Γι' αυτό έχω μπει στην διαδικασία να φροντίσω να πεινάνε και να πονάνε οι άλλοι και όχι εγώ. Είναι ο νόμος της επιβίωσης.

WoW!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Δημοσ.
WoW!!!!!!!!!

Έτσι έκανε ο Τζωρτζ Μάικλ στην τελευταία του συναυλία;

Ρε μη ξεσηκώνετε ότι ακούτε. Δεν θα μείνει κανένας στο τέλος. Πράγμα βέβαια που εμένα με βολεύει αφάνταστα.

Δημοσ.

Φιλους δεν εχεις; Εγω ξερω οτι αμα γινει κατι, και χρειαστω ενα μερος να μεινω, φαι και χρηματα για μια Χ χρονικη περιοδο, εχω 2-3 φιλαρακια που ευχαριστως θα με βολεψουνε.

Μην τα ισοπεδονουμε ολα!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μετά τα 28 που είχα ήδη ξεγράψει τον τελευταίο "φίλο", άρχισα να διαγράφω συγγενείς.

Θα σου πω εγώ τι φίλους έχεις, όταν τους χρειαστείς στ' αλήθεια.

Δημοσ.
Έτσι έκανε ο Τζωρτζ Μάικλ στην τελευταία του συναυλία;

Δεν γνωρίζω για Τον Γιώργο Μιχάλη. Δεν είμαι fun του.

Ρε μη ξεσηκώνετε ότι ακούτε. Δεν θα μείνει κανένας στο τέλος. Πράγμα βέβαια που εμένα με βολεύει αφάνταστα.

Ξανά WOW.

P.S. Ελα φτάνει αρκετά το μαμήσαμε το τόπικ.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Ξανά WOW.

Φτεράααααααααααααααααααααααααααα!!!

:mrgreen:

p.s ή μάλλον Υ.Γ

Ξέρω αρκετά το μαμήσαμε το τόπικ. (κοίτα ποιός μιλάει)

Δημοσ.
Μετά τα 28 που είχα ήδη ξεγράψει τον τελευταίο "φίλο", άρχισα να διαγράφω συγγενείς.

Θα σου πω εγώ τι φίλους έχεις, όταν τους χρειαστείς στ' αλήθεια.

Για αυτον ακριβος το λογο ειπα 2-3 φιλους, και οχι 20 και 30 γνοστους που απλα παμε για μπυρες μια στο τοσο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σε καταλαβαίνω pyro, και σε μένα 2-3 ήταν αυτοί που είχαν απομείνει από την διαλογή των "γνωστών".

Τώρα το κατά πόσο είναι φίλοι σου αυτοί οι 2-3, σου εύχομαι να μην το διαπιστώσεις.

Ή καλύτερα μακάρι να είναι δηλαδή.

Δημοσ.

Ρε συ Αιγέα,έχεις οικογένεια;Έχεις παιδιά; Με το συμπάθειο,δηλαδή.

Btw,εγώ είμαι "έγγαμος-άνευ-τέκνων".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...