Προς το περιεχόμενο

μια ομορφη πραξη

vatraxopedila

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Shane Bernier is a 7 year old boy that was diagnosed with Acute Lymphoblastic Leukemia at the age of five years old. The only thing that this amazing little boy has requested for his birthday is cards. Not money, or video games, or a remote control car.... but Birthday Cards. His goal is to beat the world record of 350 million cards received.

June 6th, 2006 was a shocking day for Shane's family and doctors because he experienced a relapse after completing 108 of 130 weeks of treatment.

His Birthday is May 30th

Postage to Canada from the US costs $0.63. If still questioned, go to the Post Office- they thrive with such information.

Send Cards to:

Shane Bernier

PO Box 484

Lancaster, Ontario

K0C 1N0

Canada

See You Tube at:

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είμαι στο τσακ να κάνω μαύρο χιούμορ για τον χρόνο που του μένει και την ταχύτητα των Ελληνικών ταχυδρομείων.

Δημοσ.

και το ρεκορ ειναι 350 MILLION!!!! cards....

αν βαλετε τα ταχυδρομικα και το κοστος της καθε καρτας...

πολυ χονδρικα πιστευω οτι 350 εκατομμυρια ειναι και τα χρηματα...

και δε τα μαζευετε για κανα καλυτερο σκοπο?

χωρια το αχρηστο χαρτι...

αχ καημενε αμαζονιε...

να πω και κατι τελευταιο?

οκ, καλος ή κακος, (μαλλον κακος) ενα ακομα παιδακι επεσε θυμα αρρωστειας...

so.... let's fuck the planet a little bit more...

δε βγαζω την ουρα μου απ'εξω που σα κλασικος συγχρονος πολιτης κοιταω να καταναλωνω και εγω ενεργεια...

αλλα οχι και 350 εκατομμυρια καρτες...

μιλαμε για πολυ χαρτι....

και στη τελικη οκ, ενα καναδακι...

ποσα αφρικανακια?

την αρρωστεια τελικα δεν την εχει το παιδακι...

οι γονεις του την εχουν... στο μυαλο...

αντε απο εκει βραδιατικα...

Δημοσ.
και το ρεκορ ειναι 350 MILLION!!!! cards....

αν βαλετε τα ταχυδρομικα και το κοστος της καθε καρτας...

πολυ χονδρικα πιστευω οτι 350 εκατομμυρια ειναι και τα χρηματα...

αλλα οχι και 350 εκατομμυρια καρτες...

μιλαμε για πολυ χαρτι....

...

ωραια ενταξει εχεις δικιο, αλλα υπαρχουν ήδη οργανισμοι που μπορει ο καθενας να συνεισφερει οτι κ οπως νομιζει. απλα ειναι μια πραξη που ατομικα δεν κοστιζει σχεδον τιποτα και συλλογικα μπορει να εχει μεγαλο αποτελεσμα.

επισης σκεψου ποσα διαφημιστικα προσπεκτους πετας καθημερινα...

δεν λεω οτι σωζεις το κοσμο αλλα ομως με το να λεμε οχι δεν κανω αυτο γιατι το αλλο ειναι πιο σημαντικο καταληγεις να μην κανεις τιποτα τελικα...

Δημοσ.
οκ, καλος ή κακος, (μαλλον κακος) ενα ακομα παιδακι επεσε θυμα αρρωστειας...

Μαλλον; Διλαδι αμα πεθανει η μανα σου απο AIDS θα πας στην κηδια της και θα πεις "καλος η κακος πεθανε, ζωη σε λογου μας";

Επειδη σε εχω ικανο, καλεσε με στο νεκροταφειο, δεν χανονται κατι τετοια :D

Δημοσ.

Σκεφτείτε να ήταν Ελληνόπουλο..

Και μετά απο κάνα μήνα να του λέγανε ούπςς λάθος διάγνωση..

Τελικά υπάρχουν και χειρότερα...

Δημοσ.

Όποιος μπει στον κόπο να στείλει κάρτα και πάει μέχρι το ταχυδρομείο, δεν πάει καλύτερα μέχρι την τράπεζα να τα δώσει στη unicef; Μπορεί να μη σπάσει το ρεκόρ το παιδάκι (που ελπίζω να γίνει καλά), αλλά θα φάνε κάποιες χιλιάδες άλλα. Ένα λυπημένο ή χιλιάδες ζωντανά; Χμμμμ, δε νομίζω να είναι και δύσκολη η επιλογή!

Δημοσ.
Μαλλον; Διλαδι αμα πεθανει η μανα σου απο AIDS θα πας στην κηδια της και θα πεις "καλος η κακος πεθανε, ζωη σε λογου μας";

Επειδη σε εχω ικανο, καλεσε με στο νεκροταφειο, δεν χανονται κατι τετοια :D

το "καλώς ή κακώς" είναι ενδεχομένως η αιτία του όλου hype περί τραγωδίας και λοιπών ελεεινών απόψεων. γεννιόμαστε, ζούμε και πεθαίνουμε, όπως κάθε άλλο ζώο στον πλανήτη, όπως η ζέβρα, όπως το σπουργίτι, όπως το καλαμάρι, όπως οτιδήποτε άλλο -και κανένα δεν γουστάρει. αλλά έτσι είναι, όσο πιο γρήγορα πάρουμε πρέφα πως δεν είμαστε η εξαίρεση του κανόνα, τόσο πιο εύκολο θα γίνει να αποδεχόμαστε πως το παιδάκι είναι ένας από τους τρισεκατομμύρια οργανισμούς του πλανήτη και τίποτα, ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω. όπως ο καθένας.

Δημοσ.

Οποιος δωσει λεφτα στην unicef να του καει το pc....

Υπαρχουν χιλιαδες αλλες οργανοσεις που οντως κανουνε καλο αντι να αναλωνονται σε πολιτικες και κοσμικες εκδηλωσεις.

Δημοσ.
Είμαι στο τσακ να κάνω μαύρο χιούμορ για τον χρόνο που του μένει και την ταχύτητα των Ελληνικών ταχυδρομείων.

δε παίζεσαι ρε πούστη :D

Δημοσ.
το "καλώς ή κακώς" είναι ενδεχομένως η αιτία του όλου hype περί τραγωδίας και λοιπών ελεεινών απόψεων. γεννιόμαστε, ζούμε και πεθαίνουμε, όπως κάθε άλλο ζώο στον πλανήτη, όπως η ζέβρα, όπως το σπουργίτι, όπως το καλαμάρι, όπως οτιδήποτε άλλο -και κανένα δεν γουστάρει. αλλά έτσι είναι, όσο πιο γρήγορα πάρουμε πρέφα πως δεν είμαστε η εξαίρεση του κανόνα, τόσο πιο εύκολο θα γίνει να αποδεχόμαστε πως το παιδάκι είναι ένας από τους τρισεκατομμύρια οργανισμούς του πλανήτη και τίποτα, ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω. όπως ο καθένας.

'A single death is a tragedy,

a million deaths is a statistic.' Joseph Stalin

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...