foufoutios Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Θελω να κανω format στο pc ενος φιλου μου και δε μπορω να μπω στο BIOS!Εχω πατησει και Del και F8. Δε μπορω να κανω boot απ το cd και γενικα οποιαδηποτε ιδεα θα ηταν ευπροσδεκτη! Εχει Windows Xp, αλλα το ειχε αγορασει απο Multirama η κατι τετοιο και δε μπορω να φανταστω τι εχουν κανει........ Ευχαριστω!
realestate Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Θελω να κανω format στο pc ενος φιλου μου και δε μπορω να μπω στο BIOS!Εχω πατησει και Del και F8. Δε μπορω να κανω boot απ το cd και γενικα οποιαδηποτε ιδεα θα ηταν ευπροσδεκτη! Εχει Windows Xp, αλλα το ειχε αγορασει απο Multirama η κατι τετοιο και δε μπορω να φανταστω τι εχουν κανει........ Ευχαριστω! Μήπως χρησιμοποιείς bluetooth ή ασύρματο πληκτρολόγιο ? παρένθεση το f8 είναι για safe mode Για boot ή del ή f 12
foufoutios Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια, τελικα ηταν το F12?! που επρεπε να πατησω... πρωτη φορα το βλεπω αυτο.... για F2 ηξερα αλλα δεν ειχα ακουσει για F12. Ευχαριστω και παλι
sinodim1 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Εαν σου κολαει το πληκτρολογιο,μπορεις να χρησημοποιησης αναλογικο,πληκρολογιο,το ιδιο προβλημα ειχα και εγω,το ελυσα με αυτον τον τροπο.εφοσον κανεις την αντικαταση των πληκτρολογιων θα μπορεις να κανεις μπουτ και να αλαξεις τη ριθμυση που εχει το μουλτιραμα γεια το πλικρολογιο USB.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.