Προς το περιεχόμενο

Αναγνώριση άγνωστης μητρικής

Soth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα PC το οποίο είναι πραγματικά δύσκολο να ανοίξει το κουτί για ψήλου πήδημα λόγω τοποθέτησης, κλπ.

Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να δω τι μητρική έχει πάνω, και δεν έχω το συνοδευτικό υλικό (manuals κλπ.)

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να διαβάζει τι υλικό έχεις;

ΥΓ: Ελπίζω να μην άνοιξα άδικα post, αλλά δεν μπορούσα να βγάλω άκρη για τα keywords της αναζήτησης.

Δημοσ.

Το SiSoft δίχνει:

mainboardfp4.jpg

Αλλά δεν νομίζω ότι είναι σωστό. Δεν μου λέει κάτι το Biostar.

Δημοσ.
Εννοώ ότι δεν θυμάμαι να έδωσα ποτέ τα λεφτά μου για ... Biostar :P

:mrgreen:

(..pali kala eisai....Alloi den 8ymountai kan na exoun paei me sygkekrimenh gynaika,h opoia twra profasizetai oti megalwnei to paidi tous....)

Δημοσ.

lol washcloud :lol:

Αναγκαστικά πρέπει να ανοίξω το κουτί λοιπόν... Αγγκκκρρρρ... Πάει και το σημερινό βράδυ, τσάμπα θα το φάμε! :P

Δημοσ.
Κάποια από αυτές τις τρείς σου λέει κάτι?

Albatron K8X250GB Pro

Biostar K8NHA-M (Grand)/K8NHA Grand / K8NHA Pro

Elite/ECS nForce3-A

Θες να πεις ότι τα συγκεκριμένα μοντέλα των Albatron και Elite είχαν δοθεί «φασόν» στη Biostar...; Δεν είναι απίθανο, αλλά είχα την εντύπωση ότι η Elitegroup αναλαμβάνει κι αυτή παραγγελίες κατασκευής για άλλες εταιρείες, οπότε προκύπτει ψιλοπαρανοϊκή κατάσταση! Μπορεί βέβαια να έχω και λανθασμένη εντύπωση, οπότε...

Δημοσ.

Ολες οι εταιρίες εκτός του μπλοκ των πρωτοπόρων σε πατέντες (Αsus,Gigabyte,Αbit,MSI) δούλευαν και δουλεύουν σαν ΟΕΜ κατασκευαστές ,με την Εlitegroup να είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ετοίμων συστημάτων διεθνώς με τον καθένα βάζει την φίρμα του εννοείται .Φυσικά ότι περισσεύει πωλείται και ανεξάρτητα σαν αναβαθμιση κλπ

Δημοσ.

Αν το μηχάνημα είναι κάποιο "επώνυμο" ποτέ δεν ξέρεις τι ακριβώς έχει μέσα... Οι τρείς αυτές μητρικές έχουν το ίδιο string στο BIOS τους οπότε δεν μπορείς να ξέρεις ποιός έκανε φασόν στον άλλο... Η Biostar στη Elite ή το αντίθετο ;-)

Δημοσ.

Λοιπόν άνοιξα τελικά το κουτί, το mobo είναι Albatron K8X250GB Pro v1.0

Επιτέλους :lol:

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...