FarCry Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Εγω δεν βλεπω κατι γκριζαρισμενο...Οπως βλεπεις ειναι οντως με το DVI συνδεδεμενη (εξου και το DIGITAL)... Se pisteuo re. Den itan anagki na anebaseis screenshot! :-? LOL Τελικα τι να κανω??... flip a coin
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Απλα για να γινομαστε λιγο πιο πειστικοι φιλε μου Κι εγω συμφωνω παντως, flip a coin!
frappes Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Τι θα πει αυτο ρε μαστορα? Με το θεμα τι θα γινει τελικα? Να συνδεσω με το d-sub ή με το d-sub to dvi? Για οθονη pc ή lcd?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 To d-sub με d-sub. Το DVI με dvi. Το τελευταιο δεν το 'πιασα...
madsc Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Μήπως να ορίσετε πρώτα για τί DVI μιλάτε; A; D; I; Τί υπόστηρίζετε από τις συσκευές που θέλετε να συνδέσετε; /sc
frappes Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 To d-sub με d-sub.Το DVI με dvi. Το τελευταιο δεν το 'πιασα... Ρε μεγαλε, διαβασε το πρωτο post αυτου του thread για να καταλαβεις για ποιο πραγμα μιλαμε... Madsc, υπαρχουν πολλα ειδη dvi που εχουν οι καρτες? Η δικη μου ποιο εχει?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Επειδη το ρε μεγαλε δεν το επιασα, οπως επισης και το ρε μαστορα, εγω σταματαω εδω... Madsc ανελαβε...
ninos30 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Τελικα τι να κανω??... Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα για εσένα αφού απ'ότι κατάλαβα το καλώδιο της οθόνης σου είναι D-SUB. Οπότε θα σου πω σύνδεστην απ' ευθείας. Γιατί να έχεις έναν αντάπτορα να κρέμεται και να υπάρχει φόβος να τον στραβώσεις κατά λάθος. Διαφορά έχει στις οθόνες που έχουν 2 διαφορετικές εξόδους για το σήμα τους. Μία αναλογική (D-SUB) και μία ψηφιακή (DVI). Εκεί έχει νόημα αν θα την συνδέσεις στην αντίστοιχη υποδοχή της VGA. Και φυσικά διαλέγεις πάντα την DVI.
frappes Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Η οθονη του pc ειναι d-sub. Δεν ειναι θεμα να τον στραβωσω αλλα εαν ειναι καλυτερη η ποιοτητα της εικονας. Μηπως να χρησιμοποιησω τον ανταπτορα στο αλλο pc στο οποιο συνδεω την LCD τηλεοραση μου? Η τηλεοραση εχει ΚΑΙ d-sub ΚΑΙ DVI.
ninos30 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Και για να γίνω ίσως ακόμα λίγο πιο καταναοητός. Σημασία έχει η είσοδος της συσκευής και αυτή είναι που θα ορίσει με ποιον τρόπο θα συνδεθεί με την κάρτα γραφικών σου. Και εξηγώ: α) Οθόνη TFT ή CRT η οποία έχει D-Sub καλώδιο μόνο. Απ' ευθείας στην D-Sub έξοδο της VGA ή με αντάπτορα στην DVI. To ίδιο είναι β) Οθόνη TFT με DVI καλώδιο μόνο. Σύνδεση με την DVI έξοδο της κάρτα γραφικών γ) Οθόνη TFT με D-SUB KAI DVI σύνδεση. Προτιμάται συνήθως η DVI σύνδεση. Κάποιες αρχικές TFT απέδιδαν καλύτερα (σπάνιο) με την D-SUB σύνδεση. Υ.Γ. Και για τα διάφορα DVI formats που ρωτάς: http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_Visual_Interface Σχεδόν πάντα οι TFT οθόνες έχουν DVI-I. Όλα τα παραπάνω ισχύουν και για LCD TVs.
ninos30 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Η οθονη του pc ειναι d-sub. Δεν ειναι θεμα να τον στραβωσω αλλα εαν ειναι καλυτερη η ποιοτητα της εικονας.Μηπως να χρησιμοποιησω τον ανταπτορα στο αλλο pc στο οποιο συνδεω την LCD τηλεοραση μου? Η τηλεοραση εχει ΚΑΙ d-sub ΚΑΙ DVI. Στο πρώτο που ρωτάς είναι ΟΧΙ. Όπως και να την συνδέσεις έχεις την ίδια απόδοση. Ισως καλύτερη χωρίς τον αντάπτορα αφού "γλυτώνεις μια μετατροπή" (σκέψου ότι το σήμα η VGA το δίνει ψηφιακά στην DVI, το μετατρέπει σε αναλογικό μέσω του αμφιβόλου ποιότητας αντάπτορα και μετά στο στέλνει στην οθόνη). Την τηλεόρασή σου τώρα αφού έχει DVI σύνδεστην απ' ευθείας με την DVI έξοδο της VGA. Άρα: Monitor PC --> D-Sub θύρα VGA LCD TV --> DVI θύρα VGA Και δεν χρησιμοποιείς πουθενά αντάπτορα. Υ.Γ. Η VGA σου έχει 1 D-SUB και 1 DVI θύρα. Έτσι δεν λες στο 1ο post;
FarCry Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Nai alla gia LCD TVs epeidi nomizo einai xeiroteres apo TFT de ksero kata poso diafora tha exei praktika to DVI me to D-sub. Dokimase kai ta 2 kai des ti sou fainetai kalitero. An sou fainontai idia tote flip a coin! (epeksigisi: auto simainei stripse kerma )
frappes Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Φιλε Νino, Oπως ειπα, η tft οθονη μου(το monitor του pc) εχει μονο d-sub. Παμε λοιπον μονο στη TV αφου με το monitor δε κανουμε κατι, αν καταλαβα καλα. Να ξαναπω την κατασταση: Εχω ενα pc που το συνδεω με την lcd tv μου μεσω d-sub για να εχω βλεπω κατευθειαν τα DivX που κατεβαζω. (Υπαρχει και το HDMI, αλλα οπως εχω καταλαβει μετα απο συζητησεις σε forums, δε προσφερει κατι οποτε δε το χρησιμοποιω). Προασφατα θυμηθηκα εναν ανταπτορα dvi σε d-sub που μου ειχε ερθει με μια παλιοτερη καρτα. Δηλαδη να συνδεσω τη τηλεοραση μου στη λευκη dvi υποδοχη του pc(αντι για τη μπλε d-sub) μεσω αυτου του ανταπτορα. Ελπιζω να εγινε αυτη τη φορα απολυτως σαφης. FarCry, lcd και tft τηλεορασεις ειναι το ιδιο. Τι θα πεi flip a coin? Koροιδευεις?
FarCry Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Nai auto eipa epeidi i LCD einai xeiroteres apo tis TFT de ksero an tha deis praktika diafora me to DVI. Oxi de koroideuo. Aplos an sou fainetai to idio eite me DVI eite me D-sub rikse kerma! Ti na sou po? Tora eite sindeseis tin TV me ti mple eite me tin aspri meso tou adaptora de paizei rolo afou i ipodoxi sti TV tha einai i mple. I ipodoxi tis TV paizei rolo oxi tou PC
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.