axlgol Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Γεια χαρά, παιδιά έχω το εξής πρόβλημα παίζω το Hitman Blood Money και το εχω φτάσει μακριά και προχθές που έπαιζα μου το κλείνει μόνο του χωρίς να κάνω τπτ απλά το κάνει ελαχιστοποίηση και κλείνει, βασικά εγκατέστησα Pack_Vista_Inspirat_1.1 και άρχισε να μου το κάνει λέτε να φταίει αυτό? Ram εχω 2 512. Καμιά ιδέα? :?
Alexandrosc2 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Αν το παιχνίδι δεν είναι αυθεντικό μήπως είναι χαλασμένο? Στο κάνει μόνο σε συγκεκριμένο σημείο ?
chek2fire Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 αν εισαι σε vista πολλα παιχνδια εχουν προβληματα.προσφατα πηγα να εγκαταστησω ενα adventure σε ενα pc με vista και δεν το ανοιγε καν.ουτε το ps3 να ητανε δλδ
chill Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Axgol μιλάς για την πίστα με το πρωτοχρονιάτικο πάρτι όπου έχεις το sniper στην βαλίτσα?
axlgol Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Axgol μιλάς για την πίστα με το πρωτοχρονιάτικο πάρτι όπου έχεις το sniper στην βαλίτσα? A geia sou file mou se ekeini bebaia den exw parei ti balitsa me to sniper opws mou les alla ekei me petaei se asxeta shmeia pote otan paw na petaksw kana coin pote otan paw na anatinaksw kati esu ksereis kati ? A kai kati allo ta vista oxi ta kanonika ta inspirat kserete ekeina pou sou deixnei to periballon ton vista.
chill Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Το ξέρω γιατί ήμουν ομοιοπαθής και δεν είχα βρει λύση πριν από καιρό που το είχα παίξει :/. Κατέβασε κανένα trainer που να ξεκλειδώνει όλα τα επίπεδα έτσι ώστε να αρχίσεις την επόμενη πίστα. Ενδεχομένως να υπάρχει λύση - κάποιο patch - σήμερα αλλά ένα χρόνο πριν με "λαμογιά" την πέρασα γιατί δεν είχα βρει κάτι άλλο.
red7genius Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 φιλοι μου και εγω το ειχα αυτο το προβλημα. και οι στιγμες δεν ηταν ασχετες...οποτε πατουσα σε εκεινη την πιστα το κουμπι που πετας τα πραγματα (το G αν θυμαμαι καλα) me petoyse εξω...και ξερεις τι εκανα...τερματισα την πιστα χωρις να πατησω καθολου αυτο το κουμπι και ολα οκ μετα στις επομενες!!!! μαλλον καποιο bug θα ειναι...προσπαθησε να την περασεις χωρις να το πατησεις..
axlgol Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 φιλοι μου και εγω το ειχα αυτο το προβλημα. και οι στιγμες δεν ηταν ασχετες...οποτε πατουσα σε εκεινη την πιστα το κουμπι που πετας τα πραγματα (το G αν θυμαμαι καλα) me petoyse εξω...και ξερεις τι εκανα...τερματισα την πιστα χωρις να πατησω καθολου αυτο το κουμπι και ολα οκ μετα στις επομενες!!!! μαλλον καποιο bug θα ειναι...προσπαθησε να την περασεις χωρις να το πατησεις..[/QUOT Swsta ta les file mou tote ginete to eipa k pio panw sas euxaristw olous paidia gia tin boitheia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.