fraggiskos Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Γεία χαρά. Στην ασφαλή κατάργηση συσκευών μου βγάζει εκτός απο τον card reader και τον σκληρό δίσκο. Γιατί το κάνει αυτό? Ευχαριστώ
InviS Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 η ασφαλης καταργηση υλικου εμφανιζεται επισης οταν στο συστημα υπαρχουν Sata σκληροι δισκοι και τους βγαζει στην λιστα με τις συσκευες που μπορεις να καταργησεις.Και αυτο γιατι οι sata εχουν την δυνατοτητα να συνδεονται και να ξεσυνδεονται ακομα και αν το το pc ειναι σε λειτουργια. σε περιπτωση που εχεις προβλημα με το να εμφανιζεται στην taskbar το εικονιδιο καν'το μονιμα hide ή κατεβασε αυτο το προγραμματακι http://safelyremove.com/safelyremovesetup.zip , εχει διαφορες λειτουργιες.Διαβασε το Readme που υπαρχει μεσα και φτιαξε και ενα restore point, just in case...
fraggiskos Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δηλαδή άν πατήσω ασφαλή θα σταματήσει να βλέπει τον σκληρό; Αλλα θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο. Όταν ο υπολογιστής είναι κλειστός το λέιζερ του ποντικιού καθώς και κάποια απο τα λαμπάκια του πληκτρολογίου είναι αναμένα(και τα δύο είναι ενσύρματα). Αυτό συμβαίνει όταν τα συνδέω σε θύρα PS2 όταν τα συνδέω σε usb σβήνουν με την απενεργοποίηση. Γιατί μπορεί να γίνετε αυτό; Είναι θέμα BIOS;
StavrosD Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Αυτό οφείλεται στην δυνατότητα στο BIOS για την λειτουργία Wake On Keyboard και Wake On Mouse. Στις θύρες USB υπάρχει αυτή η δυνατότητα, αλλά στις περισσότερες μητρικές πρέπει να μετακκινήσεις ένα jumper ώστε να δίνει ρεύμα στην USB ακόμα και με κλειστό τον υπολογιστή.
fraggiskos Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Sorry για τις ερωτήσεις αλλά είμαι μπερδεμένός με το pc μου. Αυτό βοηθάει σε κάτι είναι καλό;
StavrosD Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Βοηθάει μόνο αν θες ο υπολογιστής σου να επανέρχεται μετά από αδρανοποίηση με την κίνηση του ποντικιού ή με κάποιο συνδυασμό πλήκτρων. Παλιότερα είχα δει και έναν υπολογιστή που τον είχαν ρυθμίσει να ανοίγει με ctrl+F12. Έτσι δεν χρειαζόταν να σκύβει ο ιδιοκτήτης για να πατήσει το κουμπί στο κουτί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.