Προς το περιεχόμενο

ViewSonic VG2230wm και εγγύηση...

rufous

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
ThReSh kai ego TN exo kai ine mapa. Vlepo ti apodidi se sxesi me ta alla panel kai lipame prragmatika gia tin epilogi mou.

Tou lafa omos einai mallon ali ekdosi TN pio ekseligmeni apo ta apla... lol

re o 8eos na katevei katw kai na tou pei oti to TN Panel den einai kalo den 8a ton pistepsei...

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΕΛΕΟΣ! PEACE!!!

Κοντεύετε να με τρελάνετε...

Ρε 'σείς! Η λογική είναι απλή...

Κάποιος θέλει να αγοράσει ένα αυτοκίνητο.

Τα οικονομικά του δεν είναι πολύ καλά, είτε δεν έχει σε μεγάλη προτεραιότητα το να αγοράσει ένα πολύ καλό αυτοκίνητο για την ώρα.

Επιλέγει τελικά να αγοράσει (για τον χ, y λόγο) ένα Ηyundai Αccent.

Tου αρέσει η τιμή, το design, η κατανάλωση, το service, τα features, το value for money.

Επειδή υπάρχουν πάρα πολλές (και καλύτερες) επιλογές για αγορά αυτοκινήτου, όσοι δε συμφωνούν με την αγορά του πρέπει να "ορμήσουν να τον φάνε" δηλαδή;

Με προτάσεις τύπου: "Αλλά το Mercedes Compressor βγάζει 2πλάσια άλογα", "Έχει καλύτερη επιτάχυνση", "Μεγαλύτερο σαλόνι", "Μεγαλύτερη αξιοπιστία", κτλ.;

Ο άνθρωπος πήρε το Hyundai "ΕΙΣ ΓΝΩΣΗΝ"!

Άλλοι δεν συμμερίζονται την επιλογή. Πιστεύουν ότι για την οικογένεια αξίζει ένα καλύτερο όχημα (πχ. πιο ασφαλές, πιο άνετο, πιο αξιόπιστο, κτλ.)

Άλλοι όχι. Για όλους ισχύει: "Με 'γειά τους με χαρά τους!".

Αυτός που επιλέγει το φθηνό ξέρει ότι με λίγα λεφτά, θα αγοράσει ένα αξιοπρεπές αυτοκίνητο να κάνει τη δουλειά του.

Τουλάχιστον για την ώρα...

Η Hyundai πρέπει να κλείσει...;

Η απάντηση είναι προφανής...

Απευθύνεται σε μια συγκεκριμένη μερίδα αγοραστών-καταναλωτών.

Έχει και ακριβότερα μοντέλα.

Τα καλά ΟΛΟΙ τα ξέρουν...!!!

. + _

Υ.Γ. Στο παράδειγμα μπορείτε να βάλετε ό,τι μάρκα ή προϊόν θέλετε...

• Super Moderators
Δημοσ.

otan omws pairneis ena Hyundai den les oti einai fovero kai tromero...les apla oti einai kalo gia ta lefta tou...kai asfalws apodexesai oti oi BMW kai oi Mercedes einai kalyteres apo auto...

oso gia ton lafa e ti na poume...ta leei kai monos tou http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=167266&highlight=%E3%EF%F5%F1%EF%FD%ED%E9%E1

(des to pc sto sign tou btw)

Δημοσ.

Εχω κι εγώ τη Viewsonic και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Δεν είναι η τέλεια οθόνη, αλλά είναι μια καλή οθόνη σε καλή τιμή. Η γωνία θέασης πράγματι δεν είναι καλή, αλλά είναι το ίδιο καλή με οποιαδήποτε άλλη οθόνη αυτού του μεγέθους και τιμής. Κι εμένα μου εμφάνισε ένα καμμένο subpixel κάτω δεξιά το οποίο όμως είναι γκρι και φαίνεται μόνο στο μαύρο φόντο. Οσο για το παράδειγμα/παραλληλισμό των PC με τα αυτοκίνητα είναι άκυρο, γιατί όσο πορωμένος να είναι κάποιος με τα αυτοκίνητα δεν μπορεί να πάρει κάποιο υπεραυτοκίνητο πχ ferrari, porsche, ενώ κάποιος πορωμένος με την τεχνολογία μπορεί να αγοράσει πχ το καλύτερο κινητό, ή το καλύτερο PC, ή την καλύτερη οθόνη.

Δημοσ.
Εχω κι εγώ τη Viewsonic και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Δεν είναι η τέλεια οθόνη, αλλά είναι μια καλή οθόνη σε καλή τιμή. Η γωνία θέασης πράγματι δεν είναι καλή, αλλά είναι το ίδιο καλή με οποιαδήποτε άλλη οθόνη αυτού του μεγέθους και τιμής. Κι εμένα μου εμφάνισε ένα καμμένο subpixel κάτω δεξιά το οποίο όμως είναι γκρι και φαίνεται μόνο στο μαύρο φόντο. Οσο για το παράδειγμα/παραλληλισμό των PC με τα αυτοκίνητα είναι άκυρο, γιατί όσο πορωμένος να είναι κάποιος με τα αυτοκίνητα δεν μπορεί να πάρει κάποιο υπεραυτοκίνητο πχ ferrari, porsche, ενώ κάποιος πορωμένος με την τεχνολογία μπορεί να αγοράσει πχ το καλύτερο κινητό, ή το καλύτερο PC, ή την καλύτερη οθόνη.

Διαφωνώ απόλυτα με το δικό σου συλλογισμό.

Για μένα δε σημαίνει κάτι... Δεν έχει μόνο σχέση το τι μπορείς να αγοράσεις. Το βασικότερο είναι η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.

Αν βάλεις σκοπό της ζωής σου να αγοράσεις ένα υπεραυτοκίνητο, μπορεί και να το καταφέρεις (αν στο δώσουν).

Εξάλλου, ούτε και για υπεροθόνες μίλησε κανείς στο forum.

Ταυτόχρονα όμως, για όποιον δεν τον "γεμίζει" το παράδειγμα/παραλληλισμός, ανέφερα ότι μπορεί να αλλάξει τον προϊόν-αγαθό ή την μάρκα με ό,τι επιθυμεί... ;)

Δημοσ.

Ελατε ρε παιδια μην μαλωνετε..... Το τι λενε τα reviews ξερουμε ολοι οτι ειναι υπερβολικα γιατι πολυ απλα μετρανε μηχανηματα.... Σε ενα ματι σαφως και υπάρχει διαφορα με ενα pva και ενα tn αλλα οχι τοση ωστε να κανουμε σαματα... Παιζει τεραστιο ρολο και πως το ντυνει το panel η ακαστοτε εταιρια.... Εγω εχω ενα eizo m1900 με tn και ειναι απειρως καλυτερο απο ενα innovator pου εχει και αυτο tn....

Καλο θα ειναι να μην μας κατευθυνουν τοσο τα reviews... Λειτουργουν ψυχολογικα και αυτο ειναι αποδεδειγμενο.... Αν κατσεις σε μια προσεγμενη οθονη μπροστα και ενας με κυρος σου πει οτι εχει pva, θα πεις ποπο τελεια εικονα και το αντιθετο....

Αν σου πει tn θα πεις, ποπο ψιλιμαλακια.... Μην μπειτες στον κοπο να μου εξηγησετε τι λενε τα reviews γιατι ξερω πολυ καλα αφου τα διαβαζω με μεγαλη προσοχη

Προσεχω ομως κατα ποσο με επηρεαζουν

Δημοσ.

Iced pare 3 othones...

Mia me PVA i alli TN kai telos ali mia me S-IPS

Vale to TN stin mesi kai tha minis ekpliktos....

kita tis othones meta me klisi 100-120mires kai tha katalavis...

Auto den einai review, einai apli paratiritikotita... kai fenete ksekathara.

To TN ksexorizi.

Δημοσ.

Βρε οτι φαινεται φαινεται.... Εχει καλυτερη εικονα αλλα οχι να κανουμε τοσο σαματα.... Μην ξεχναμε οτι συγκρινουμε live... Δεν παει κανας σπιτι του και λεει τι κακη εικονα εχει... Μια μερα εβλεπα διαφορα μομιτορς και καποια στιγμη βλεπω ενα eizo τρομερη, τρομερη...Αντικειμενικα, πινακας ζωγραφικης η εικονα της.... Το θεμα ειναι οτι εχει και 1200Ε

Αμα το παμε ετσι ολες ειναι μαπα και να παρουμε eizo, ή καμια dell που εχω και αδυναμια στην ομορφια τους... Δεν παει ετσι ομως

Δημοσ.

O samatas pou anaferis Thanasi egine gia xari tou Nikou o opios den sikoni miga sto spathi tou, kai kinite me avasi epixirimatologia enantion mas...

Den einai etsi omos file... dioti auti i texniki apotinxani, kai pernaei mono se osous den gnorizoun.

Otan sou milai o allos me stixia kai apodiksis, sou dini arthra na diavasis, sou eksigi ti kai pos, kai esi les apla ta dika sou me stil... "e emena mou aresi" ofilis na sevastis ton alon, kai oxi na bgis kai apo pano vrizontas ton...

Leo kati lathos?

Δημοσ.
Leo kati lathos?

Μωρέ, πολύ σωστά τα λες, αλλά εφόσον βλέπεις ότι ο άλλος δεν θέλει να καταλάβει... Ασ' τον! Τελειώνει εκεί το θέμα!

Από την πλευρά μου, παρατηρώ πως οι περισσότερες απόψεις είναι ακραίες. Εσύ λες πως τα ΤΝ είναι απαίσια, ο άλλος ότι είναι εκπληκτικά... Και όπως στα περισσότερα πράγματα στη ζωή, η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση.

Δημοσ.

Ta TN panels opos ipa xrisimopioun texnasmata grigoris enalagis gitonikon xromaton dioti den einai se thesi na apionisoun kai ta 16.7m xromata, diladi to kathe pixel epireazete se sxesi me to xroma pou exi to gitoniko tou gia na apikonisoun ola ta dinata xromata, texniki i opia theorite apotiximeni se sxesi me ta ipolipa panel kai xanoun para poli se piotita, oi gonies theasis tous EINAI H XIROTERES MAKRAN, kai den exoun genika poli kali omiogenia stin apikonisi tis fotinotitas tous.

To kirio pleonektimata pou ta kani na ksexorizoun se sxesi me ta ipolipa panels einai to oti einai poli grigora stin enalagi xromaton, exoun diladi ta kalitera apotelesmata se Respone Time.

Episis exoun sxetika kali xromatiki ptosi analoga me tin gonia pou kitame tin othoni.

Auth einai i alithia.

Ase ton Lafa na kelaidaei kai na leei oti einai korifea i othoni tou...

TELOS

Δημοσ.

Πολύ σωστά!

Αρα, η αλήθεια όντως βρίσκεται κάπου στη μέση. Και τα ΤΝ έχουν τα καλά τους (όποια κ αν είναι αυτά...) (όπως τα πάντα έχουν τα + κ τα -).

Wrap it up please...

Δημοσ.

To plithos ton arnitikon xaraktiristikon ton TN katapnigoun to monadiko tou kirio pleonektima pou einai to grigoro R.T. distixos...

Prosopika me arista to 10 tha edina 4/10 geniko vathmo.

Δημοσ.

Ego paidia exo tin iiyama AS4314UTG me Hydis 20ms panel (Technology TN + Film ) kai mia xara xromata exo kai de katalabaino problima sto response pou lene polloi: ooooo 20ms? toso argi apokrisi? kai pos paizeis FPS? (gia to afterglow diladi)

miden pixel kai einai apo to 2003. To mono kako einai i mikri gonia theasis ton 125 moiron sto katheto

Alla sta 20ms i Technology TN + Film den eixe problima kai apedide 16.7M xromata. Apo ta 16ms kai kato egine to 16.2M meso interpolation

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...