Προς το περιεχόμενο

ViewSonic VG2230wm και εγγύηση...

rufous

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα την αναφερθείσα οθόνη, από 'δω:

http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?7160

Ήταν η καλύτερη τιμή και ετοιμοπαράδοτη!

Η οθόνη είναι ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ!

Προτείνω σε όποιον δεν το τολμά -αν έχει τα λεφτά- να προβεί άμεσα σε μια αγορά 22άρας, τώρα που έχουν πέσει πολύ οι τιμές...

Θα δει την πληροφορική με άλλο "μάτι"... ;)

Πρέπει να τονίσω ότι η μετάβαση ήταν από μια πολύ καλή LG 1980Q, η οποία ΔΕΝ υστερεί σε τίποτα σε ποιότητα απεικόνισης, αν και αρκετά παλαιότερο μοντέλο!

Τέλος, θα ήθελα να τονίσω ότι η οθόνη (δυστυχώς) ήρθε με ένα καμμένο subpixel.

Πήρα τηλ. την Alman που είναι ο αντιπρόσωπος της ViewSonic στην Ελλάδα και μίλησα με μια κυρία, η οποία μου διευκρίνησε ότι δεν αναγνωρίζεται αντικατάσταση της οθόνης (αντίθετα με λεγόμενα που ειπώθηκαν στο forum).

Μόνο σε περίπτωση ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ pixel... ή με 10 καμμένα subpixels...

Αυτά...

...με γειά μου...!

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με 'γειά σου. Έχω την 2235wm και συμφωνώ οτι είναι φοβερές οθόνες (και εγώ απο 19αρα αναβάθμισα), και σε μένα έχει 1 stuck red pixel κάτω κάτω κοντά στο windows bar αλλά είναι τοσο μικρό που για να το βρώ έπρεπε σχεδόν να κολλήσω τη μούρη μου στο monitor οπότε δε με απάσχολει καθόλου.

Και πάλι με γεια λοιπόν και enjoy :)

Δημοσ.

enas filos mou exei tiin sigkekrimeni kai mallon tha parw kai egw.

Tin ekane allagi apo 15ara.

File einai ola ta lefta h sigkekrimeni i othoni.!!!

Tin proteino kai egw anepifilakta.

Δημοσ.

an kai imoun kai ego sto dilima metaksi 22ra viewsonic kai 19ras LG (1960TR), den protimisa telika tin 22ra dioti i poli xamili timi tis den mou kathotane kala...

e, pira telika tin LG kai tora thelo na tin spaso... apogoiteutiki epilogi tha elega.

Δημοσ.
an kai imoun kai ego sto dilima metaksi 22ra viewsonic kai 19ras LG (1960TR), den protimisa telika tin 22ra dioti i poli xamili timi tis den mou kathotane kala...

e, pira telika tin LG kai tora thelo na tin spaso... apogoiteutiki epilogi tha elega.

XA, XA!

Υπομονή! Οι LG είναι πολύ καλές για τα λεφτά τους...

Κάποιος με ίδια ή παρόμοια οθόνη να προτείνει ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ;

Δημοσ.

ViewSonic VG2230wm ..Χμμ την εχω περιπου 5 μηνες και ημουν πολυ ικανοποιημενος ... μεχρι που σημερα μου εσκασε το πρωτο καμμενο subpixel..

Πριν δυο μηνες επισης μου ειχε βγαλει κατι παρομοιο(σε αλλο σημειο ) το οποιο τελικα ηταν fake και μετα δυο μερες εξαφανιστηκε ... Το σημερινο ομως μου φαινεται δεν το γλυτωνω ...Το μονο κακο , oτι ειναι στο κεντρο... , φατσα , και το ματι μου λες και επιτηδες συνεχεια εκει τριγυρναει....

Α ρε τεχνολογια τι μας κανεις ...Και εχω την 19αρα iiyama 35 κιλα αραχτη στο παταρι ;-)(

Δημοσ.

Έχει πάντως γωνίες θέασης τραγικές!

Αν και όλες οι 22άρες+ΤΝ PAnel που κυκλοφορούν από αυτό υποφέρουν (ανεξαρτήτως κόστους).

Εμένα το height adjustment με έσωσε!

Εσένα ποιες είναι οι παρατηρήσεις σου;

Δημοσ.

Φίλε μου και εγώ από την 1980Q πήγα σε αυτής της υπογραφής μου.

Είναι τρομερή αλλά η τρίτη ήταν καλή. 3 φορές μου την αλλάξαν. Πάντα είχε ένα καμμένο pixel. Την 1980Q την άλλαξα 4!!!

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν στην άλλαξαν. Εντός 10 ημερών έχεις δικαίωμα να την αλλάξεις και ας μην έχεις τίποτα. Εγώ βέβαια δεν τους είπα μόνο για το καμμένο pixel τους είπα οτι είχε μια γρατζουνιά το panel και τη δεύτερη φορά ότι είχε γρατζουνιά το πλαστικό γύρω γύρω...

Αν εσύ πήρες και τους είπες "γεια σας έχω ένα καμμένο pixel" λογικό να μην στην αλλάξουν.

Παιδιά λίγο τσαμπουκά!

Δημοσ.

Την επόμενη μέρα είχα άλλη. Την ίδια μέρα που μου την έφερε το Πλαίσιο την ίδια μέρα πήρα τηλέφωνο.

Πάρε τηλέφωνο και πες τους ότι είναι σκοτεινή στο κάτω δεξιά μέρος.... Πες κάτι... Ελπίζοντας ότι θα είναι οκ αυτή που θα φέρουν.

Δημοσ.

lafas1987 exi poli megali simasia apo pou exis agorasi tin othoni gia na sou tin kanoun amesa antikatastasi me kainourgia, ean tin exis pari apo ena mikromagazo tis gitonias kai tou apetis na sou feri kenourgia logo tou exi kameno pixel (kai paralila i eggiisi tou kataskeuasti den se kalipti) tote einai diskolo eos apithano gia na gini i antikatastasi tis othonis. ean pali kinithis nomika mpori sto telos na dis oti den aksizi o kopos kai o xronos... kai me ta lefta pou tha ksodepsis pernis ali mia othoni.

Esi kinithikes sosta kai tin pires apo to plaisio, to opio den niazete gia 300 kai 400 euro... exi na kani me ekatomiria euro...

Δημοσ.

Στην Alman θα έπρεπε να πάρω;

Ή στο Perfect Shop;

Κι άμα δουν οτι είπα ψέματα;

Μήπως μου ξαναστείλουν την ίδια;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...