kostakiss Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 καλησπερα παιδια.. ενδιαφερομαι για την Sound Blaster® Audigy™ 2 ZS Platinum Pro οπως λεει και ο τιτλος.. http://us.creative.com/products/product.asp?category=84&subcategory=707&product=4925&nav=features η ερωτησεις μου ειναι.. τι διαφορες θα δω απο την sound blaster 7.1 24bit που εχει η motherboard μου? επισης τα τηλεκοντρολ και το αλλο που μπαινει μπροστα σε τι θα βοηθησουν? θενξ! EDIT: μιλησα και με αλλα παιδια και κατεληξα οτι δεν θα παρω τελικα και αν επαιρνα θα αγοραζα την x-fi αλλα οι διαφορες θα ειναι μικρες σε σχεση με αυτη της μιτρικης! τι αλλο μπορω να παρω ? το pc μου ειναι αυτο εδω! My PC Motherboard: MSI K8N Platinum Sli CPU: AMD Athlon™ 64 Processor 3500+ Venice Socket Ram: 2*512 & 2*256 TwinMos 400Hz –Dual Channel- Gpu : Gigabyte 6600gt Pci-e 128mb HDD: Western Digital 200gb sata2 8mb buffer DVD-Rom: Samsung DVD±RW: LG GSA-H12N Black Case: Thermaltake Soprano Black – blue neon and lights - PSU: Enermax 460w Monitor: Philips 190x6 19” TFT Keyboard: Microsoft Digital Media Pro Mouse: Logitech MX1000 – mouse pad: Aero Cool with neon – Speakers: Logitech x-530 5.1 71rms – microphone Logitech- Gamepad: Logitech RumplePad 2 Bluetooth: Level One MDU-0005USB Bluetooth 1.2 Adapter ADSL Provider: HOL Broadpandpack 768/192
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 giati den pas kalytera gia thn Sound Blaster X-Fi ?
venejo Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Όντως είναι παλιά. Εδώ την Audigy 4 που έχω και drivers για τα Vista δεν θα βγάλουν παρά μόνο για τις X-Fi. Με αυτή του motherboard σου δεν θα καταλάβεις διαφορά. Μια χαρά ειναι η ενσωματωμένη σου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 mia xara einai...alla den einai krima tetoia epoxh na parei Audigy kai oxi X-Fi?
george_o/c Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 συμφωνώ με τον Tresh. καλύτερα Χ-FI αν και τη δουλειά σου την κάνεις με την ενσωματωμένη της mobo
kostakiss Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 μιλησα και με αλλα παιδια και κατεληξα οτι δεν θα παρω τελικα και αν επαιρνα θα αγοραζα την x-fi αλλα οι διαφορες θα ειναι μικρες σε σχεση με αυτη της μιτρικης! τι αλλο μπορω να παρω ? το pc μου ειναι αυτο εδω! My PC Motherboard: MSI K8N Platinum Sli CPU: AMD Athlon™ 64 Processor 3500+ Venice Socket Ram: 2*512 & 2*256 TwinMos 400Hz –Dual Channel- Gpu : Gigabyte 6600gt Pci-e 128mb HDD: Western Digital 200gb sata2 8mb buffer DVD-Rom: Samsung DVD±RW: LG GSA-H12N Black Case: Thermaltake Soprano Black – blue neon and lights - PSU: Enermax 460w Monitor: Philips 190x6 19” TFT Keyboard: Microsoft Digital Media Pro Mouse: Logitech MX1000 – mouse pad: Aero Cool with neon – Speakers: Logitech x-530 5.1 71rms – microphone Logitech- Gamepad: Logitech RumplePad 2 Bluetooth: Level One MDU-0005USB Bluetooth 1.2 Adapter ADSL Provider: HOL Broadpandpack 768/192 καλο θα ηταν να μεταφερθει και το θεμα καπου αλλου!
Sorath Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Επι της ευκαιρίας αυτού του topic, επειδή κι εγώ ξέμεινα με την on-board κάρτα (η Live! που είχα χάλασε) σκέφτομαι να πάρω την X-Fi. Το ξέρω οτι την δουλειά μου την κάνω και τώρα απλά δεν θα ισχύουν τα παρακάτω; Γύρω στο 5% καλύτερο Framerate λόγω οτι η CPU δεν έχει το "βάρος" και του ήχου. Καλύτερα ηχητικά εφέ στα παιχνίδια λόγω της Creative. Επίσης, τα πολυκάναλα προς το παρόν δεν με ενδιαφέρουν, αφού θα ακούω μέσα απο 2κάναλο (stereo) ενισχυτή.
metalmike Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Παντως,αν κι εγω εχω creative,θα προτεινα οποιος ασχολειται με μουσικη και εγγραφες να αποφυγει τις creative και να κοιταξει καμια teratec,προσωπικα εμενα η audigy 2 zs που εχω δεν με εχει ικανοποιησει στον συγκεκριμενο τομεα!
Sorath Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Γιατί το λές αυτό; Απο ποιά πλευρά δεν σε έχει ικανοποιήσει η Creative; Απο θέμα ποιότητας ήχουν ή απο θέμα ευκολιών / δυνατοτήτων;
metalmike Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Για επεξεργασια-δημιουργια-σωστη εγγραφη μουσικης ειναι πολυ αδυναμη!Πχ. ειχα βαλει καποια στιγμη το fruity loops και καθως εβαλα να παιξουν τα υπαρχοντα κομματια που συμπεριλαμβανονταν στο προγραμμα εκανε συνεχεια flickering!Βεβαια μπορεις να ανεβασεις το buffer και απλα να το ελατωσεις το flickering αλλα θα σου τρωει παρα πολυ επεξεργαστικη ισχυ και μνημη!Τις creative τις θεωρω πιο multimedia καρτες ηχου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.