Προς το περιεχόμενο

jomla kai phpbb forum

ntisco

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα φορουμ ανεβασμενο σε ελληνικο σερβερ..Θα ηθελα να βαλω σαν αρχικη σελιδα ενα jomla αυτο ειναι εφικτο??

Το phpbb ειναι 2.0.22 και η sql 4.1.20

Θα ηθελα να ανεβαζω θεματα απο μεσα απο το φορουμ καθως και να εχω και κατι σαν αρχικη σελιδα να μπορω να γραφω σε κουτακια οτι θελω!!

Ευχαριστω!!

Δημοσ.

Ναι..οπως ειπα εχω το φορουμ και θα ηθελα να το ενωσω οπως το λες..Σαν αρχικη σελιδα!!!

Δημοσ.

απ'οτι καταλαβα θες η αρχικη σελιδα του forum να ειναι ενα joomla site. Αυτός που χρειάζεσαι είναι μια γέφυρα ανάμεσα στο joomla και στο phpbb forum και θα την βρεις εδω

Δημοσ.

Σας ευχαριστω πολυ..Και μια αλλη ερωτηση..πως δουλευει το jomla?Εχει control panel σαν το admin panel που εχει το phpbb??Δηλαδη ειναι τοσο ευκολο οσο το ν α εχεις ενα φορουμ??

Δημοσ.

Den einai toso eukolo..

mporei na se apogoiteuw me auto pou 8a sou pw alla afou rwtas an to joomla exei admin panel, sou dinw 1% pi8anotites na mporeseis na baleis to phpbb mesa sto joomla

xreiazetai empeiros xristis me kali gnwsi php..ektos kai an exeis

Δημοσ.

Πως δηλαδη ελενχω το jomla??Δεν ειναι απλο απο την σελιδα με καποιον κωδικο σαν το phpbb??Η πρεπει να μπω στο plesk??

Βασικα με ενδιαφερει μια αρχικη σελιδα..που να μπορω να βαζω μεσα οτι θελω..και γραπτα αλλα και εικονες banners και λοιπον.Αλλα να ειναι δωρεαν και να ελενχετε σαν ενα φορουμ..Με κατι σαν admin panel.υπαρχει τετοιο πραγμα??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...