ntisco Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Εχω ενα φορουμ ανεβασμενο σε ελληνικο σερβερ..Θα ηθελα να βαλω σαν αρχικη σελιδα ενα jomla αυτο ειναι εφικτο?? Το phpbb ειναι 2.0.22 και η sql 4.1.20 Θα ηθελα να ανεβαζω θεματα απο μεσα απο το φορουμ καθως και να εχω και κατι σαν αρχικη σελιδα να μπορω να γραφω σε κουτακια οτι θελω!! Ευχαριστω!!
kazanas Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 File egw den katalaba ti 8eleis na kaneis akribws.. 8eleis na enwseis Joomla kai phpbb?
ntisco Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Ναι..οπως ειπα εχω το φορουμ και θα ηθελα να το ενωσω οπως το λες..Σαν αρχικη σελιδα!!!
ChPaNaG Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 απ'οτι καταλαβα θες η αρχικη σελιδα του forum να ειναι ενα joomla site. Αυτός που χρειάζεσαι είναι μια γέφυρα ανάμεσα στο joomla και στο phpbb forum και θα την βρεις εδω
kazanas Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 KAtarxin 8eleis auto gia na sindeseis ton xristi joomla me ton xristi phpbb http://www.mehdiplugins.com/misc/phpbbjoom.htm http://www.joomlahacks.com/component/option,com_remository/Itemid,41/func,select/id,51/ isws ta kanei ola mazi op me prolabe o filos..to idio link dwsame ousiastika koitaxe to
ntisco Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Σας ευχαριστω πολυ..Και μια αλλη ερωτηση..πως δουλευει το jomla?Εχει control panel σαν το admin panel που εχει το phpbb??Δηλαδη ειναι τοσο ευκολο οσο το ν α εχεις ενα φορουμ??
ChPaNaG Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 ναι, ολες οι λειτουργιες του βρισκονται σε back-end menu
kazanas Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Den einai toso eukolo.. mporei na se apogoiteuw me auto pou 8a sou pw alla afou rwtas an to joomla exei admin panel, sou dinw 1% pi8anotites na mporeseis na baleis to phpbb mesa sto joomla xreiazetai empeiros xristis me kali gnwsi php..ektos kai an exeis
ntisco Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Πως δηλαδη ελενχω το jomla??Δεν ειναι απλο απο την σελιδα με καποιον κωδικο σαν το phpbb??Η πρεπει να μπω στο plesk?? Βασικα με ενδιαφερει μια αρχικη σελιδα..που να μπορω να βαζω μεσα οτι θελω..και γραπτα αλλα και εικονες banners και λοιπον.Αλλα να ειναι δωρεαν και να ελενχετε σαν ενα φορουμ..Με κατι σαν admin panel.υπαρχει τετοιο πραγμα??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.