VitamineQ Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 .... Θυμήθηκα ατάκα απο την ταινία Τσίου (αν την εχεις δει...) "ε κάντε και κανα μπάαανιο....." χαχαχαχαχα!!! και εγώ θυμήθικα ατάκα απο Τσίου ... "...αλλά και εγώ δεν είμαι ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου… σαν και σενα είμαι και εγώ..." η καλύτερη ατάκα για να σηκωθείς με ένα χαμόγελο από το cinema και γω έλεγα να κατεβω ελλάδα και να συνδυάσω και ένα παρτάκι αλλα απογοητευτικά...μούφα parties και μούφα lineups...οποτε βρήκα to 070707 σε συμβολική μέρα... απίστευτο line up 3 days 07 -07- 07http://www.antiworld070707.com/ London Calling Όποτε μου στέλνουν email από το antiworld με πιάνει κατάθλιψη… :|
Φρού-Φρού Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 tsakonas are u f crazy?????? ερχομαι λέμεεεεε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pyro Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Glastonbury και μετα το 070707; Και δεν καθομουνα στην Αγγλια.....αντε, καλα να περασετε ρε
tsakonas Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 tsakonas are u f crazy?????? ερχομαι λέμεεεεε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! u more than welcome
-nick- Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Απλά δε πρέπει να κουβαλάς τίποτα παράξενο φιλάτε pyro Φάτο απο πριν ;D
pyro Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 sfwhat? london is 35 miles away tho That's a valid point mate nick[;1608222']Φάτο απο πριν;D Hide it up yours?
-nick- Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 That's a valid point mate Hide it up yours? nah, hide it in your mouth ;p
Toufas Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 vitaminQ μπες http://www.cavoparadiso.gr/ να δεις όλα τα events... wtf ????? Ο Van Buuren ήταν να παίξει 27/7 και μεταφέρθηκε στις 3/08 που έπαιζε κανονικά ο Digweed.... :( Οχι ρε γαμωτο..... Καλός ο Digweed δεν λέω, αλλα ο Armin.... ουφφφ ... συνέχεια το αλλάζουν το πρόγραμμα ... η καλύτερη φάση ήταν οταν μπήκα 1η φορά πριν κανα μήνα να δω τι events εχουν κλείσει και βλέπω: 26/7 Digweed, 27/7 Van Burren ...(???) oeoeoeoe ε φυσικα αυτο άλλαξε αλλες 2 φορές απο τότε... θα δούμε... Οσο για την άδεια που λες εγω ευτυχώς θα μπορώ για το Butterfly και παρέα σίγουρα παίζει για να ανεβω .. Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αγοράσω απο τώρα το εισιτήριο ..!!!!! Σαμοθράκη δεν είχα παει, εχω το dvd του τελευταίου (2005) και τι να πώ??? δεν εχω λόγια . . . . . . αν δεν το δεις στην σελιδα του armin μην περνεις και ορκο γενικα... κριμα που θα εχω δουλεια στο λονδινο το καλοκαιρι και δεν θα δω armin ουτε g&d στην ελλαδα.
Φρού-Φρού Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 σ' αυτο εχεις ενα δίκιο !!! Μεχρι τότε είδωμεν λοιπόν !!! Για την ώρα πάμε Tristan στο club22... Aντε και καλο καλοκαίρι να έχουμε παίδες !!!!!!!!!!!!!!
pyro Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 THE CUBE presents a series of events to take place in Athens during May and June featuring the very best names of the trance scene.On the second event on Saturday 19 of May a back to the basics party will take place at Club 22 (Academias and Zoodohou Pigis 3) with special guests Tristan and Max Lanfranconi plus local residents. TRISTAN Live Perfomance (Nano Records // UK) Since 1993 Tristan has been rocking the world dancefloors performing on the biggest festivals and parties of the scene.For many years he was part of the Twisted Records crew but recently he moved to Nano Records where he released his bright new album Chemisphere.His music is characterised by its high quality production and innovative ideas and his live performance in Athens will be something to remember. MAX LANFRANCONI DJ Set (Etnica-Pleiadians // Italy) One of the mastermind producers behind the Etnica and Pleiadians projects Max needs no further introduction since for more than 15 years he has been a crowd favorite all around the world from Brasil to Japan and from all around Europe to even Australia and South Africa.His dj technique and music taste are second to none and his stage performance is a unique show itself.Max is back in Athens for an unforgetable night. Additions to the line up will be announced soon. Ποιος παει;
Lucifer Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 λέω να το πάω στη Μουσική. ναι, θα το πάω στη μουσική.
-nick- Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Ποιος παει; Δεν ξερω, για Tristan ποτε δεν ξετρελλαθηκa, ενω ο Max μου φαινεται το εχει χασει, και τα Etnica/Pleiadians project καμμια σχεση με παλια θρυλικα albums... ;{
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.