Προς το περιεχόμενο

PsyTrance/Goa venue στην Αθηνα;

pyro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να μαζευτουμε 5-10 ατομα να παμε Ισραιλ; Για Full Moon Party στην Goa δεν πεζουνε λεφτα αλλα Israel is the next best thing.

Δημοσ.

Island of fire festival – limnos

http://www.islandofirefestival.com

μόνο και μόνο για CALIFORNIA SUNSHINE και MFG αξίζει τον κόπο :-D :-D :-D

Άντε να μαζευόμαστε.

Στο butterfly έχω πικρές εμπειρίες από πέρσι δυστυχώς…. Ελπίζω φέτος για όσους πάνε να είναι πιο οργανωμένο τουλάχιστον

Δημοσ.
Να μαζευτουμε 5-10 ατομα να παμε Ισραιλ; Για Full Moon Party στην Goa δεν πεζουνε λεφτα αλλα Israel is the next best thing.

Δεν θέλω να σε απογοήτευσω, αλλά η goa έχει γαμιθεί, καμμία σχέση με τα παλιά. Israel μπορεί να πετύχεις καλά πάρτυ πάντως. Επίσης έχε υπ'όψιν σου το φεστιβάλ στην Ουγγαρία,Οζόρα, έχει αρκετά καλό line-up.

Δημοσ.

Πέρσι μου έλεγε ένας τύπος από το Ισραήλ ότι δεν είναι και τόσο καλά τα πράγματα πλέον…. Και δε τους αδικώ. Φοβούνται οι άνθρωποι. Άντε να πας σε παρτυ και να σου την πέσουν με βόμβες. Δε λέει.

Πολύ καλό και φθηνό φεστιβάλ, ozora στην Ουγγαρία

]nick[ με πρόλαβες. Έχεις πάει; Είναι καταπληκτικό..

Δημοσ.

Άντε να μαζευόμαστε.

Στο butterfly έχω πικρές εμπειρίες από πέρσι δυστυχώς…. Ελπίζω φέτος για όσους πάνε να είναι πιο οργανωμένο τουλάχιστον

:( για πεεες αν γίνεται γιατι μάλλον θα παω φέτος ..

Δημοσ.
nick[;1607664'']Δεν θέλω να σε απογοήτευσω, αλλά η goa έχει γαμιθεί, καμμία σχέση με τα παλιά. Israel μπορεί να πετύχεις καλά πάρτυ πάντως. Επίσης έχε υπ'όψιν σου το φεστιβάλ στην Ουγγαρία,Οζόρα, έχει αρκετά καλό line-up.

Στην Αγγλια επεζε το Kulu, που ναι μεν ηταν μεσα σε ενα κλειστο μαγαζι και οχι σε υπεθρο, αλλα τουλαχιστο εχει καλη μουσικη, και μια χαρα ατμοσφαιρα/κοσμο. Αλλα να μην πεζει τπτ εδω... :(

Το Οζορα δεν το εχω ακουσει, θα ριξω μια ματια, στην Σερβια το Exit το ξερεις; Δεν ειμαι σιγουρος τι πεζουνε παντος θαχει πολυ κοσμο...

Πέρσι μου έλεγε ένας τύπος από το Ισραήλ ότι δεν είναι και τόσο καλά τα πράγματα πλέον…. Και δε τους αδικώ. Φοβούνται οι άνθρωποι. Άντε να πας σε παρτυ και να σου την πέσουν με βόμβες. Δε λέει.

Πολύ καλό και φθηνό φεστιβάλ, ozora στην Ουγγαρία

]nick[ με πρόλαβες. Έχεις πάει; Είναι καταπληκτικό..

I was dropping bombs in each and every party I was in England...I am still fine...heh ;)

Οι California Sunshine τα σπανε παντος!! :D

Δημοσ.
:( για πεεες αν γίνεται γιατι μάλλον θα παω φέτος ..

Ανεξάρτητα ότι πω να πας. Ειδικά αν δεν έχεις ξαναπάει σε φεστιβάλ. Γιατί πάνω απολα είναι η παρέα που θα πας και θα περάσεις καλά.

Πέρσι στο stage σηκωνόταν τόση σκόνη που σε έπιανε δυσφορία. Λίγες τουαλέτες που μερικές δε δούλευαν, λίγα ντουζ που τις περισσότερες φορές δεν είχε νερό, το ρεύμα κοβόταν συνεχώς με αποτέλεσμα τα μαγαζιά να μην έχουν ρεύμα να ψήσουν ένα τοστ και φυσικά να κόβεται η μουσική. Λίγες επιλογές για φαγητό, ο χώρος δεν ήταν για κατασκήνωση, παντού πέτρες και ανώμαλο έδαφος, και πολλά άλλα …

Προσοχή στην είσοδο του φεστιβάλ γιατί πέρσι είχε σκυλιά και ψάχνανε αμάξια κλπ

Το πιο καλό ήταν το chill out stage το οποίο ήταν μέσα στα δέντρα και ήταν πραγματικά όμορφο.

Ίσως είμαι λίγο παράξενος ή ίσως μου κάνανε τόσο μεγάλη εντύπωση (αρνητική) όλα αυτά γιατί μόλις πριν δυο μέρες ήμουν στο ozora και έκανα συγκρίσεις θέλοντας και μη.

Ίσως πάω και εγώ για να πάω και μια βολτουλα στο χωριό μου μετά που είναι εκεί κοντά, αν και η τιμή για εισιτήριο είναι απαράδεχτα υψηλή .

Δημοσ.

Προσοχή στην είσοδο του φεστιβάλ γιατί πέρσι είχε σκυλιά και ψάχνανε αμάξια κλπ

Καποιος θα πρεπει να κανει τον McGyver και να κολυμπησει μεχρι το festival, ε;

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες Vitamin !!!

χμμμ .. αρκετά προβληματάκια βλέπω απ' αυτά που γράφεις αλλά νταξει μωρέ πιστεύω (ή ελπίζω τουλάχιστον) να είναι καλύτερα τα πράγματα...

Tο εισιτήριο νομίζω είναι 50 ευρω και για τις 3 μέρες αν το πάρεις απο τωρα... μετα πάει 90? Κατι τέτοιο...

Εγώ θα πάω Ιουλιο στον Armin στον Καβο και το Butterfly ειναι μέσα στα σχέδια ... ειδωμεν :)

Ατιμοι μπάτσοι, μας φάγατε και την Σαμοθράκη .... :(

ozora εεε????? πςςςς πρέπει να ήταν τέλεια ... :)

Δημοσ.

Απλά δε πρέπει να κουβαλάς τίποτα παράξενο φιλάτε pyro

Δώσε πληροφορίες για Armin φρου φρου .

50 γιουργια καλά είναι αλλά επειδή είναι νωρίς ακόμα και οι περισσότεροι δε ξερόυν αν έχουν άδεια εκείνες τις μέρες για τους περισσοτέρους είναι δύσκολο να αγοράσουν από τώρα εισιτήρια. Άσε που πέρσι για φθηνά είχαν εξαφανιστεί από παντού. Οπότε αν είναι να πάρεις εισιτήρια μη περιμένεις μέχρι 30 Μαΐου που είναι η τελευταία μέρα για τα φτηνά.

Φέτος είναι σε νέο μέρος οπότε πολλά από τα προβλήματα που είπα ίσως να μην υπάρχουν οπότε go for it. 8-) ;-)

Όσο για ozora θα πρότεινα να το σκεφτείτε πολύ καλά μιας και αν βρείτε τα αεροπορικά φθηνά, τότε όχι μόνο θα δεις μια υπέροχη χώρα (η Βουδαπέστη είναι υπέροχη) αλλά θα πας σε ένα σούπερ φεστιβάλ από όλες τις απόψεις και ιδιαίτερα φθηνό (και σε εισιτήριο και σε φαγητό και σε πολλά άλλα) και φυσικά με ένα υπέροχο line up .

http://www.goa.hu/galleria/Ozora2006/

http://www.ozorafest.hu/

http://www.flickr.com/photos/psykoreactor/

όσο για Σαμοθράκη 3 φορές έχω πάει εξωτερικό και όλοι μόλις άκουγαν Ελλάδα όλοι για Σαμοθράκη μιλούσαν :( :( :(

Δημοσ.

vitaminQ μπες http://www.cavoparadiso.gr/ να δεις όλα τα events...

wtf ????? Ο Van Buuren ήταν να παίξει 27/7 και μεταφέρθηκε στις 3/08 που έπαιζε κανονικά ο Digweed.... :( :( Οχι ρε γαμωτο..... Καλός ο Digweed δεν λέω, αλλα ο Armin.... ουφφφ ... συνέχεια το αλλάζουν το πρόγραμμα ...

η καλύτερη φάση ήταν οταν μπήκα 1η φορά πριν κανα μήνα να δω τι events εχουν κλείσει και βλέπω: 26/7 Digweed, 27/7 Van Burren ...(???) oeoeoeoe ε φυσικα αυτο άλλαξε αλλες 2 φορές απο τότε... θα δούμε...

Οσο για την άδεια που λες εγω ευτυχώς θα μπορώ για το Butterfly και παρέα σίγουρα παίζει για να ανεβω ;) .. Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αγοράσω απο τώρα το εισιτήριο ..!!!!!

Σαμοθράκη δεν είχα παει, εχω το dvd του τελευταίου (2005) και τι να πώ??? δεν εχω λόγια . . . . . .

Δημοσ.

οσο για τα πάρτυ έξω πέρισυ κατι φίλοι ήταν στο Sonar στην Βαρκελώνη ... αααααλλη μαγεία .. αλλά να σου πω και κάτι? Θυμήθηκα ατάκα απο την ταινία Τσίου (αν την εχεις δει...) "ε κάντε και κανα μπάαανιο....." χαχαχαχαχα!!!

Δημοσ.

και γω έλεγα να κατεβω ελλάδα και να συνδυάσω και ένα παρτάκι αλλα απογοητευτικά...μούφα parties και μούφα lineups...οποτε βρήκα to 070707 σε συμβολική μέρα... απίστευτο line up 3 days 07 -07- 07

http://www.antiworld070707.com/

London Calling ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...