pyro Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Παιδες ψαχνο ενα κλαμπακι να πεζει ανθρωπινη μουσικη...μεχρι τορα εχω δει μονο πανακριβα μαγαζια, που για να μπεις πρεπει να εισαι ντυμενος με το καθος πρεπει και πεζουνε @@ες. Κατι κεντρικο, με εισοδο οκ και ανετο περιβαλλον, εχει κανεις να μου προτινει; PLUR!
joef_gr Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 θελω και εγω κανενα τετοιο club δηλαδη να βαζει trance techno dance Και οχι μονο οτι παιζει το mad Μιας και σε λιγο καιρο παω αθηνα και θελω να ξερω να παω πουθενα.
xrest Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Luv μπορεται να δοκιμασετε,Μοτελ και επισης προτεινω για 19 μαιου club22->TRISTAN and MAX LANFRANCONI
pyro Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Φιλε xrest επειδι εχω καιρο να μινω Ελλαδα, το Luv ειναι κοντα στο Θησειο, στον ηλεκτρικο;
xrest Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 ναι στον σταθμο του ηλεκτρικου στο Θησειο,πλατεια ασωματων το πρωην Loft
pyro Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 awesome, βρικα και το site τους, απο dresscode τι λεει...;
xrest Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 twisted,τζινακι t-shirt παπουτσακι sport και εισαι αρχηγος.Luv δουλευα παλαιοτερα οποτε,παω σχεδον καθε week οποτε οτι και να βαλεις δε παιζει ρολο
VitamineQ Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 psyTrance/Goa με τίποτα… παλιές εποχές που έχουν περάσει. Μόνο Θεσσαλονίκη τέτοια πράγματα. Εδώ Αθήνα σποραδικά παίζει τέτοια μουσική. Αν θες να ενημερώνεσαι για το πότε γίνονται παρτυ επισκέψου το http://forum.isratrance.com/viewforum.php/forum/17 για να δεις ποτέ και που γίνεται παρτυ . Στο luv δε νομίζω να ακούσεις κάτι τέτοιο… εκτος και αν θες και house ή trance
dealer Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 psyTrance/Goa με τίποτα… παλιές εποχές που έχουν περάσει. Μόνο Θεσσαλονίκη τέτοια πράγματα. Εδώ Αθήνα σποραδικά παίζει τέτοια μουσική. Αν θες να ενημερώνεσαι για το πότε γίνονται παρτυ επισκέψου το http://forum.isratrance.com/viewforum.php/forum/17 για να δεις ποτέ και που γίνεται παρτυ . Στο luv δε νομίζω να ακούσεις κάτι τέτοιο… εκτος και αν θες και house ή trance να προσθέσω κ το clubber.gr για οσους δεν το ξερουν!
Φρού-Φρού Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 το LUV είναι το πιο ελεινό μαγαζί ever ... Αν και ο χώρος ειναι ωραίος, οι του μαγαζιού δεν εχουν κανέναν ενδοιασμό να μπάζουν αβέρτα την σάρα και την μάρα... Ο εξαερισμός είναι χάλια, ο κάθε καμμένος σε κοιτάει σαν ξερολούκουμο αααααν σταθείς τυχερή και δεν σε χουφτώσει μεσα στον πανικό του κόσμου και κατα τις 5 σκάνε ιερόδουλες προφανώς είναι κοπέλες του μαγαζιού που γλύφονται με τον κάθε καμμένο.. ΑΙΣΧΟΣ δεν ξαναπατάω εκει μέσα ... Τωρα για μαγαζί που να παίζει trance στην Αθήνα χλωμό... Αν σου αρέσει η minimal tech το Fetish στου Ψυρρή είναι πολύ ωραίο μαγαζάκι που δουλεύει και με λίστα οπότε ο κόσμος είναι καλύτερος... Παιζει συνήθως ο VIton που είναι σχετικά καλός ... Αν και θα σου πρότεινα να παρακολουθείς τα events καλύτερα... Εγω πήγα στα δυο πάρτυ που τα οργάνωσαν οι Psyacoustics στο Φως στην Ιερά Οδο που παίζανε Logicbomb, Mr Peculiar, Chromatone κτλ κτλ και πέρασα υπέροχα... Υποκλίνομαι στην καλή διοργάνωση και στο υπέροχο κλίμα που υπήρχε!!! Επίσης παιζουν και τα πάρτυ στην Πολυτεχνειούπολη που κλασσικά κανει το Κενό δίκτυο ..
-nick- Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 goa δεν παίζει πουθενά :\ Psytrance events γινονται που κ που σε διαφορα μαγαζιά, όπως π.χ το LOGIC BOMB που είχε γίνει στο FOS και γάμησε ;}
Φρού-Φρού Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 επισης εκτος απο Tristan στις 19/5 το καλοκαίρι τι θα κάνεις???? BUTTERFLY DANCE FESTIVAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-nick- Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 επισης εκτος απο Tristan στις 19/5 το καλοκαίρι τι θα κάνεις???? BUTTERFLY DANCE FESTIVAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! παίζει κ στη Λήμνο ένα,τον ιούλη, το Island of Fire
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.