republican Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Λοιπόν παιδιά έχω το εξής προβληματάκι και ελπίζω να μου δώσετε τα φώτα σας! Έχω laptop (Fujitsu-Siemens συγκεκριμένα) και εδώ και μία βδομάδα περίπου έχω μείνει χωρίς DVD recorder... Κάποια μηχανική βλάβη, μη επιδιορθώσιμη απ' ότι φαίνεται, που με αφήνει με δύο επιλογές. Ή να αναζητήσω καινούριο εσωτερικό recorder από την αντιπροσωπεία, που θα μου στοιχίσει όμως ο κούκος αηδόνι, ή να αγοράσω εξωτερικό recorder με USB σύνδεση (η τρίτη επιλογή, να μείνω δηλ. χωρίς recorder απορρίπτεται εξ ορισμού ). Έχω εντοπίσει στο Πλαίσιο το συγκεκριμένο external της LG, σε μάλλον συμπαθητική τιμή (66 euros) και το σκέφτομαι. Δεν έχω ιδέα για το αν αξίζει ν'αγοράσω external, οπότε περιμένω τη γνώμη σας και εάν υπάρχει καμιά εναλλάκτική πρόταση. Thanks in advance!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Το ιδιο προβλημα ειχα κι εγω με ενα HP και πηρα εξωτερικο απο φιλο εδω μεσα μεταχειρισμενο.Αν επαιρνα καινουργιο θα στοιχιζε οσο και ο φορητος μαλλον.
washcloud Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 egw na sou thymisw mono AN einai to monadiko sou drive,na tsekareis to bios sou AN exei epilogh "boot from usb",se periptwsh pou 8elhseis na ksanaperaseis leitourgiko........
blackstar Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 +1 gia ta e3wterika, kamia sxesi me ta esoterika ton laptop.
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 +1 gia ta e3wterika, kamia sxesi me ta esoterika ton laptop. Μονο που δεν μεταφερονται ευκολα μαζι με τον φορητο...
kpartsi Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Το συγκεκριμένο εξωτερικό LG το αγόρασα και εγώ πριν 2 εβδομάδες και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχω ήδη γράψει καμιά 30αριά δισκάκια χωρίς κανένα πρόβλημα. Το μόνο μειονέκτημα βεβαίως είναι η φορητότητα. Βέβαια το ίδιο μοντέλο κυκλοφορεί και σε εσωτερικό 2.5 για να αντικαταστήσεις αυτό που έχεις... Βέβαια εξαρτάται από το μοντέλο του φορητού σου αν αυτή η αντικατάσταση μπορεί να γίνει εύκολα ή όχι.
blackstar Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Μονο που δεν μεταφερονται ευκολα μαζι με τον φορητο... apo to na plironeis omos 65+ euro gia kati poy den 3ereis na 8a ante3i pano apo 6mines kalitera na to koybalas, prosopiki apospi.
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 apo to na plironeis omos 65+ euro gia kati poy den 3ereis na 8a ante3i pano apo 6mines kalitera na to koybalas, prosopiki apospi. Συμφωνω...Για αυτο εγραψα απο την αρχη οτι και εγω εξωτερικο πηρα...Ποσο μαλλον που το Laptop το εχω μονο για τις διακοπες.
ninos30 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 egw na sou thymisw mono AN einai to monadiko sou drive,na tsekareis to bios sou AN exei epilogh "boot from usb",se periptwsh pou 8elhseis na ksanaperaseis leitourgiko........ Οπωσδήποτε όμως να τσεκάρεις αυτό που λέει ο φίλος. Ένας κολητός μου την πάτησε και αγόρασε μετά ΚΑΙ εσωτερικό
xvagos Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Και μένα στο δικό μου HP laptop που δεν έχει κλείσει ούτε χρόνο "χτύπησε" το DVD. Συγκεκριμένα δεν ανεβάζει την ταχύτητα πάνω από 1x είτε γράφει, είτε διαβάζει. Αυτο-καταστραφόμενα είναι... Τι να πω πάντως σκέφτομαι και εγώ ένα εξωτερικό. Στο plaisio.gr υπάρχουν δύο επιλογές: 1. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=904&product=961752 2. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=904&product=963240 Τι προτείνεται;
ppetr Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Κάποιος είχε αλλάξει το εσωτερικό με άλλο LG. Γύρω στα 70?. Όταν πάω σπίτι θα βρω το θέμα.
ninos30 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Και μένα στο δικό μου HP laptop που δεν έχει κλείσει ούτε χρόνο "χτύπησε" το DVD. Συγκεκριμένα δεν ανεβάζει την ταχύτητα πάνω από 1x είτε γράφει, είτε διαβάζει. Αυτο-καταστραφόμενα είναι...Τι να πω πάντως σκέφτομαι και εγώ ένα εξωτερικό. Στο plaisio.gr υπάρχουν δύο επιλογές: 1. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=904&product=961752 2. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=904&product=963240 Τι προτείνεται; Το Samsung υποστηρίζει και lightscribe οπότε μάλλον αυτό (αν τα τεχν. χαρακ. που δίνει το πλαίσιο είναι σωστά).
ppetr Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Κοίτα και αυτό http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=166161
republican Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 egw na sou thymisw mono AN einai to monadiko sou drive,na tsekareis to bios sou AN exei epilogh "boot from usb",se periptwsh pou 8elhseis na ksanaperaseis leitourgiko........ Έχεις δίκιο, thanks για την παρατήρηση γιατί το είχα ξεχάσει τελείως μες στα νεύρα μου... Απ'ότι τσέκαρα στο BIOS λοιπόν, μου βγάζει την επιλογή "boot from removeable device", όχι από USB, και θέλω να ελπίζω ότι ο ποιητής εννοεί το ίδιο πράγμα γιατί αλλιως μου χαλάει τα σχέδια. Στο δίλημμα εσωτερικό ή εξωτερικό στράφηκα κατ'ευθείαν στο 2ο γιατί, μετά τα όσα τράβηξα με το παλιό έχω χάσει πλέον την εμπιστοσύνη μου στα εσωτερικά και το πρόβλημα της μεταφοράς δεν το θεωρώ και τόσο σημαντικό... Τη δουλειά του να κάνει καλά και να μην παίζει με τα νεύρα μου κι ας το κουβαλάω ρε παιδιά...
washcloud Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 ..eite apo to site tou kataskeuasth,eite apo post edw,frontise,lew egw,na diastaurwseis pws 100% (oute kan 99,9%),pws to "boot from removable device",shmainei kai to epi8ymhto...giati ksereis ti asxhma ponai kefali pou to exeis varesei se toixo?! ...par' ol' ayta omws,proswpika 8a proteina na to "paidepseis " ligo akomh,kai na eksetaseis auto pou sou eipe o ppetr,giati AN einai efikto,KAI sthn timh pou sou edwse(ennoeitai na deis kai ta xarakthristika tou genikws...mhn diavazei me 3.5 x gia paradeigma! ),ena eswteriko drive einai PANTA kalytero apo ena ekswteriko...ki as mh "variesai na to kouvalas"....Mporei na er8oun stigmes pou 8a se kanoun na vlasthmhseis(MPOREI,lew.....)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.