giankyr Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Βλέποντας τις φωτογραφίες και τα χαρακτηριστικά του συστήματός σου θα έλεγα ότι υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα πριν την αγορά κάρτας γραφικών όπως η αναβάθμιση mobo, CPU, ram και η αγορά μίας wide οθόνης.
@topos Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Αν φουλαρεις αναλυσεις στα παιχνιδια θα τα θες τα extra mb.Βεβαια,αν φουλαρεις απο την αλλη,οπως λεει και ο pappous_soulis,μηπως θα εχουμε bottleneck,αρα και αδικα θα πανε τα υπολοιπα 320 mb λογω συστηματος? Eγω επιμενω πως οι διαφορες ειναι αμελητεες...Ειδικα εαν λαβεις υποψη πως θα μπει σε συστημα με pentium 4.Tελος και την 7600gt με 99ευρω να παρεις θα δεις αξιοσημειωτη διαφορα απο την 6600 που ηδη εχεις,ποσο μαλλον με την 8800gts.
chill Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 chill οποτε λες οτι το συστημα μου θα αντεξει απλα η καρτα δεν θα αποδιδει τα μεγιστα λογω του συνολου.....χμμμμ(θελω καινουργια καρτα ρε γαμωτο η ηδη υπαρχων αρχισε να τα παιζει και σε πολλα καινουργια games....τα ζωα μου αργα:/) Ακριβώς. Ο P4 είναι πολύ λίγος για τέτοια κάρτα - το έχω διαπιστώσει πολλάκις -. Βέβαια εξαρτάται και το τι ορίζεις ικανοποιητικό gaming........θα αναγκάζεσαι ούτως ή άλλως να κάνεις υποχωρήσεις ως προς την γραφική απεικόνιση ακόμα και με τέτοια λόγω συστήματος :/. Ότι θα δεις διαφορά από την 6600 δεν το συζητώ (και γω πριν 6800gt είχα) αλλά είναι κρίμα να σκάσεις 300 ευρώ για κάτι που δεν θα απολαύσεις ποτέ στο μέγιστο δεδομένου ότι δεν θα κάνεις αναβάθμιση σύντομα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Eγω επιμενω πως οι διαφορες ειναι αμελητεες... Μαλλον θα πρεπει να μας πει σε τι αναλυσεις παιζει,οπως και τα παιχνιδια που παιζει,για να καταληξουμε. Μια ιδεα ας παρει απο εδω.Αν οι αναλυσεις σου ειναι τοσο μεγαλες και θελεις ΑΑ κ αλλα καλουδια(και παιζεις bf2,quake 4 κλπ κλπ,παρε τα 640) Ειδικα εαν λαβεις υποψη πως θα μπει σε συστημα με pentium 4. Σ αυτο θα συμφωνησω,αυτο αναρωτηθηκα και εγω πιο πανω.
tatos Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 τις αναλυσεις που παιζω τις γραφω και παραπανω το μονο που προσπαθω παντα ειναι στα games μου τα video settings να τα βαζω οσο πιο τερμα μπορω....τωρα τα παιχνιδια που παιζω ειναι κυριως στρατηγικης αυτο το καιρο c&c3 ,lineage,και πρωτου προσωπου τυπου doom και cs! εχω μπερδευτει με ολα αυτα και δεν ειμαι να αλλαζω και pc γιατι τις υπολοιπες δουλειες μου τις κανει τελεια!απλα θελω και στα games μου να ειμαι λιγο καλυτεραγιαυτο ηθελα καινουργια vga:(θα μου πεις δεν μπορεις να τα εχεις και ολα:/
pappous_soulis Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Παίδες να κάνω άλλη μια ερώτηση? Αν το παιδί θέλει να παίξει παιχνίδια που δεν εκμεταλεύονται Dual Core επεξεργαστές,όπως π.χ. Doom 3,HL 2,CS:Source,Oblivion,κτλ,θα "θάβεται" η κάρτα απ'το υπόλοιπο σύστημα? Θέλω να πω,γιατί να αποδώσει καλύτερα ένας Core 2 Duo 6600 στα 2,4ghz απο έναν Pentium 4 στα 3,2...? Λογικά πάντα,μιλώντας για παιχνίδια που δεν εκμεταλλεύονται διπύρηνους. (αν ρωτάω βλακείες μην βαράτε ε?! )
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 τις αναλυσεις που παιζω τις γραφω και παραπανω οι αναλυσεις που παιζω στην οθονη ειναι παντα 768x1024 με override στα 100hz-τωρα in game τις αναλυσεις τις βαζω παντα οσο πιο τερμα γινεται αντε μια σκαλα πιο κατω.... Αν εννοεις με αυτο πως δεν πλησιαζεις ας πουμε τα 1600x1200 οταν παιζεις,τοτε παρε την 320mb εκδοση(αν τελικα το αποφασισεις) Παίδες να κάνω άλλη μια ερώτηση? Αν το παιδί θέλει να παίξει παιχνίδια που δεν εκμεταλεύονται Dual Core επεξεργαστές,όπως π.χ. Doom 3,HL 2,CS:Source,Oblivion,κτλ,θα "θάβεται" η κάρτα απ'το υπόλοιπο σύστημα? Να προσθεσω και την δικη μου απορια:Τα παιχνιδια που αναφερεις γιατι δεν εκμεταλλευονται τους dual core?Δηλαδη τρεχουν μονο σε ενα core και ο αλλος ειναι idle?Για ριξε κανενα link. Οσον αφορα την δικη σου απορια,φανταζομαι πως θα χει να κανει και με το ipc του καθε επεξεργαστη,αλλα ας απαντησει καποιος γνωστης.
tatos Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 ναι Gi0 δεν παω σε τοσο μεγαλες αναλυσεις!και ας πουμε τωρα πως ναι αποφασιζω να παρω την 320ΜΒ που οπως ολα και ολοι δειχνουν μαλλον αυτη μου χρειαζεται...το συστηα θα την αντεξει η θα γονατισει πανυγιρικα!!και αν την αντεχει χρειαζετε καινουργιο psu η και το υπαρχων αντεχει??
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Το psu σου θα την αντεξει. Το νοημα για μενα ειναι τι θα κανεις μετα.Εχεις σκοπο ας πουμε να αναβαθμισεις cpu,ram,mobo κλπ σε λιγο χρονικο διαστημα?Με αλλα λογια αξιζει να χωσεις λεφτα τωρα σε μια 8800 ή καλυτερα να παρεις μια 7600 οπως προταθηκε νωριτερα και να παρεις μια dx10 καρτα οταν(αν)κανεις μια αναβαθμιση? Αν δεν σκοπευεις κατι τετοιο,βουρ για την 320mb και εκλεισες.
tatos Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Gi0 δυστηχως οχι δεν ειμαι για να αναβαθμιζω αμεσα το pc μου τουλαχιστον οχι τωρα....απο το καινουργιο ετος ισως και λιγο νωριτερα....οποτε λετε αδικα τα λεφτα για μια 320? να ψαχτω δλδ για καποια που να κανω την δουλεια μου τωρα (να αξιζει βεβαια) και να παρω dx10 μαζι με το μπουγιο του καινουργιου pc!και ετσι απλα 2-3 μοντελακια για μια καλη τωρα?περα απο την 7600...και αν γινεται nvidia μονο. παντως με σωσατε γιατι ημουνα ενα βημα πριν την παραγγελια:P
FarCry Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Παίδες να κάνω άλλη μια ερώτηση? Αν το παιδί θέλει να παίξει παιχνίδια που δεν εκμεταλεύονται Dual Core επεξεργαστές,όπως π.χ. Doom 3,HL 2,CS:Source,Oblivion,κτλ,θα "θάβεται" η κάρτα απ'το υπόλοιπο σύστημα? Θέλω να πω,γιατί να αποδώσει καλύτερα ένας Core 2 Duo 6600 στα 2,4ghz απο έναν Pentium 4 στα 3,2...? Λογικά πάντα,μιλώντας για παιχνίδια που δεν εκμεταλλεύονται διπύρηνους. (αν ρωτάω βλακείες μην βαράτε ε?! ) http://forumz.tomshardware.com/games/Dual-Core-supported-games-ftopict94969.html http://www.planetamd64.com/index.php?showtopic=31177 http://www.digit-life.com/articles2/video/dualcore.html
george_o/c Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Gi0 δυστηχως οχι δεν ειμαι για να αναβαθμιζω αμεσα το pc μου τουλαχιστον οχι τωρα....απο το καινουργιο ετος ισως και λιγο νωριτερα....οποτε λετε αδικα τα λεφτα για μια 320? να ψαχτω δλδ για καποια που να κανω την δουλεια μου τωρα (να αξιζει βεβαια) και να παρω dx10 μαζι με το μπουγιο του καινουργιου pc!και ετσι απλα 2-3 μοντελακια για μια καλη τωρα?περα απο την 7600...και αν γινεται nvidia μονο. παντως με σωσατε γιατι ημουνα ενα βημα πριν την παραγγελια:P Λοιπόν tatos εφόσον τελικά δεν πρόκειται να αναβαθμίσεις γρήγορα μην πάρεις την 8800 επειδή όπως προαναφέρθηκε οι επιδόσεις της θα ''τσεκουρώνονται'' από το υπόλοιπο σύστημα. Εγώ προτείνω την αγορά μιας 1950 pro η οποία είναι μία πάρα πολύ καλή κάρτα γραφικών με μόλις 189€ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510573 έχει και μνήμη 512 που θα σου χρειαστεί στις μεγάλες αναλύσεις Με προβληματίζει βέβαια το γεγονός ότι θες μόνο κάρτες n-vidia Γιατί έτσι??? Ειλικρινά η 1950 pro στα λεφτά της είναι ασύγκριτη !!!
tatos Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 οπως καταλαβατε παμε για αλλα εκτος απο την 1950 που ανεφερε ο φιλος πιο πανω αυτη εδω πως σας φενεται??και βασικο πιστευεται οτι την αντεχει το pc μου? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.514220 καλη απο χρονισμους και fanless(το χρειαζομαι γιατι στο καινουργιο κουτι μιλαμε για 10 12αριδες.....αλλο ζορι εκει το psuΥ.Γ.ποσο τρωνε συνολο αυτοι ξερει κανεις?ελπιζω να αντεξει με το ολο συνολο) στο θεμα μας τωρα....και αυτη εδω? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.519576
frou-frou Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Νέες directx 10 κάρτες αλλά πιο ακριβές από την 1950pro. Επίσης χάνουν σε όλα τα benchmarks - games από την Αti με διαφορά. Αργές λόγω memory interface 128bit. Δεν κάνουν την μεγάλη διαφορά από τις 7600gt 7600gs όπως είχε γίνει με τις 6600. H καλύτερη λύση είναι η 1950pro sta 150-170 ευρώ ανάλογα την μνήμη 256-512.
george_o/c Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Συμφωνώ με τον frou-frou. Ειδικά η 8600GT σε ορισμένες περιπτώσεις είναι υποδυέστερη της 7600GT μακριά ακόμα και αν υποστηρίζει DX10. Όσο για την 8600GTS πάλι δεν τη προτείνω αφού η 1950 pro είναι καλύτερη (512 μνήμη 256bit interface)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.