Προς το περιεχόμενο

personal training

vforvivaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν θα σας πω ένα παλιό μου πρόγραμμα...μέρα παρα μέρα gym γυμνάζοντας ένα μέρος του σώματος πχ δευτερα-στήθος, τεταρτη-χερια, παρασκευή-πλάτη, κυριακή-πόδια.3 set με 15 επαναλήψεις και σε κάθε set αυξάνεις κιλά έτσι ώστε στο τελευταίο set οι τελευταίες 4 επαναλήψεις να είναι σχεδόν αδύνατες αλλα πραγματοποιήσιμες.Πάντα φυσικά με ελευθερα βάρη.Και μετά τα 3 set ένα τελευταίο στο μηχάνημα αντίστοιχο τις προηγουμενης άκσησης με όσα περισσότερα κιλά μπορείτε να σηκώσετε.Αυτό το προγραμματάκι σε συνδυασμό με καλή προτείνει, αμινοξέα και κρεατίνη(που δεν την προτείνω απλά την αναφέρω γιατί κάνει συγκράτηση νερού και φαίνονται πιο μεγάλη οι μυς)ένας μέσο type άνθρωπος σε 2 μήνες θα έχει κάνει αξιοσημείωτη διαφορα...Ο συνδυασμός με καλή και σωστή διατροφή(όχι δίαιτα) θα επιφέρει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα...Ελπίζω να βοήθησα λίγο...φυσικά υπάρχουν και πιο επώδυνα προγράμματα αλλα για πιο μετά.

p.s. φυσικά κοιλιακοί, ράχη κτλ κάθε φορα που πάτε στο gym και κάθε φορα αυξάνεται...

• 6 μήνες μετά...
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλησπέρα, διάβασα τις απόψεις σας για το personal training και θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω! Είμαι 47 χρονών και ήμουν υπέρβαρος, δοκίμασα το γυμναστήριο αλλά βαρέθηκα γρήγορα, δεν είχα την ανάλογη προσοχή και αποτέλεσμα μηδέν .Έτσι ξεκίνησα personal.Σε συνδυασμό με τη διατροφή είχα γρήγορα αποτελέσματα. Το σημαντικότερο ήταν σε πρώτο βαθμό η παρακίνηση που μου δινότανε από το γυμναστή καθώς και το πρόγραμμα γυμναστικής που ήταν βγαλμένο στα δικά μου μέτρα και όχι κοινότυπο σαν του γυμναστηρίου. Βέβαια κουράστηκα αρκετά για να το πετύχω γιατί χωρίς κόπο δε γίνεται τίποτα. Τους γυμναστές τους βρήκα μέσω internet sto http://www.personaltraining.gr και επειδή ήταν πολύ εξυπηρετικοί μαζί μου για αυτό και τους επέλεξα. Τώρα με τους γυμναστές αυτούς έχω πλέον προσωπική σχέση και τους συμβουλεύομαι σε οτιδήποτε έχει σχέση με γυμναστική.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...